دیسک یک : 7.3یکی که بازی روی هارد نصب کرده یه لطفی بکنه بگه دیسک1 این بازی دقیق چقدر فضا روی هارد میگیره؟
بنظر میرسه ایراد از دیسک هست.وقتی دیسک دوم رو میذارم تویه دستگاه و پیغام insert disk رو OK میکنم میره برای نصب...
به اخر نصب که میرسه و تمام میشه میخواد که مرحله بعد رو بره میزنه که INSTAL faild...
دیسک یک هم نصبه!!
میشه بگید مشکل از کجاست؟!من میخوام اسپارتان اوپس رو برم ولی انگار که...........مشکل دارم!
سلام به عزیزان و کاربران گرامی!
ممنون میشم F1..
وقتی دیسک دوم رو میذارم تویه دستگاه و پیغام insert disk رو OK میکنم میره برای نصب...
به اخر نصب که میرسه و تمام میشه میخواد که مرحله بعد رو بره میزنه که INSTAL faild...
دیسک یک هم نصبه!!
میشه بگید مشکل از کجاست؟!من میخوام اسپارتان اوپس رو برم ولی انگار که...........مشکل دارم!
دوستان ممنون میشم این سوالمو جواب بدینبرای اچیومنتهای Armorer و Badge و PWND .... که میگهChanged your Spartan's armor in the Spartan Armor card و Changed your Emblem in the Spartan ID card. یا..... Changed your نیاز به لایو هست یا آفلاین هم میشه؟
گفتم اين فيلم ان پك كردن باندل زيباي halo 4 رو اينجا قرار بدم خالي از لطف نيست:d
Halo 4 Limited Edition Xbox 360 Bundle Unboxing (Halo 4 Bundle) - Unbox Therapy Extras