Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
خُب کتاب دوم از سه گانه فوررانرها منتشر شد. یه نفر کتابو گرفته و داره به مرور اطلاعات مهمش رو اسپویل میکنه. این تیکه خیلی جالب بود، mind blown :دی

Now 40 pages in. Chakas seems to no longer have a physical body and is telling his story to a reclaimer. So far In the story he's stuck on a halo ring with a race of humans who have lived there all their life and have never heard of earth
البته بگم این کتاب ها داستان 100 هزار سال قبل (قبل از شلیک هیلو) رو میگه، نه الان رو.
اگه نمیدونید، تو کتاب قبلی مشخص شده بود که:
انسان ها قبل از شلیک هیلو یه جامعه خیلی پیشرفته بودن (خیلی پیشرفته تر از الانشون) و کلی با فوررانرها برو بیا داشتن. یه جنگی هم بینشون در میگیره و انسان ها شکست میخورن و فوررانرها باقی مونده انسان ها رو به سیاره ای به نام Erde-Tyrne (زمین:دی) تبعید میکنن. حتی همون انسان ها یه Cure هم برای از بین بردن Flood به دست آورده بودن که معلوم نیست چی شد. اصلا همین شلیک هیلو خودش کلی داستان داره که احتمالا مستقیما به درگیری انسان ها و فوررانرها مربوط میشه.
یعنی 343 plot درست کرده وحشتناک:دی احتمالات خیلی خیلی زیادی همین الان برای داستان بازی به وجود اومده. همه منتظر اولین اطلاعات از بازی اند، Gameinformer منتظریم...:دی

تو Cryptum میگه که شورای Forrunner ها به درخواست یکی از اعضای خفنشون به اسم Librarian قبول میکنه انسان ها رو به اونجا بفرستن که یه ذره این حس قدرت طلبی رو از سرشون بندازن، هم روشون تحقیق بشه که واقعا از نظر ژنتیکی به F ها شباهت دارن یا نه ؟! و اینکه از یه چیز مهم محافظت بشه (نمیگم که اسپویل نشه) :d

بخصوص که 343 داره بازی رو به یه محیط ناشناخته و رعب انگیز میبره ( بخاطر اینکه آدمیزاد از چیز های ناشناخته هراس داره ) و این رو از روی سکانسها و موسیقی هایی که برای اون تریلر آرت ورک ها گذاشته بودن میشه فهمید اینطوری که موسیقیش اول حس بهت و حیرت رو منتقل میکنه و بعد تم موسیقیاییش عوض میشه میزنه تو حالت ترس و وحشت !
پس فکر کردی واسه چی فرنکی گفته میخوان بازی رو به ریشه هاش برگردونن؟:دی ریشه = جو هیلو 1 و 2 (خصوصا 1).
---------------
تو Cryptum میگه که شورای Forrunner ها به درخواست یکی از اعضای خفنشون به اسم Librarian قبول میکنه انسان ها رو به اونجا بفرستن که یه ذره این حس قدرت طلبی رو از سرشون بندازن، هم روشون تحقیق بشه که واقعا از نظر ژنتیکی به F ها شباهت دارن یا نه ؟! و اینکه از یه چیز مهم محافظت بشه (نمیگم که اسپویل نشه) :d
نقل قول یه بنده خدایی:

The Librarian died on Earth when the Halo Array was activated. Humans did not kill her and she did not sacrifice herself for them. She destroyed all her ships, and hid the last remaining portal to the Ark which was on Earth. She spent her final hours near Mt. Kilimanjaro. The Didact(Bornstellar at this point) was either A) On the Ark. Or B) Heading to a Shield World. Or C) He died during the Activation of the Halo Array. This last theory may be false due to the Monitor speaking of him as if he were alive and well. Meaning most likely that he was either on the Ark which was well outside the Halo Array's range, or a Shield World(Quite possibly the one seen in the Halo 3 Legendary Ending and the Halo Announcent Trailer).

پس اینکه Didact دشمن اصلیمون باشه احتمالش زیاده. هرچند ممکنه Timeless One هم باشه (آخرین Precursor زندانی).
اما کلا درباره دشمن جدید، 343 خیلی هوشمندی انجام داده گفته "Ancient Enemy" چون چندین احتمال میتونه باشه که Ancient Enemy کیه.

1. Precursor ها: چون اینا دشمن قدیمی فوررانرها بودند.
2. Forerunner ها: چون دشمن قدیمی انسان ها بودند (هرچند مردم خوبی هستند، ولی خُب با انسان ها یه مدت جنگ داشتند).
3.
خود انسان ها: که اینا هم دشمن قدیمی فوررانرها بودند (به همون دلیل بالا).
4. Flood: این که کلا از قدیم الایام هم دشمن انسان ها بوده و هم فوررانرها.

هر کدوم از اینها میتونن به یک اندازه "Ancient Enemy" باشن. پس یعنی حدس و گمان فعلا تعطیل تا اطلاعات بازی رو خود 343 منتشر کنه.

یه نکته ای هم بگم که Didact شخص خاصی نیست. Didact یه مقام خیلی عالی رتبه تو جوامع فوررانرها بوده (مثلا فرمانده تمام ارتش فوررانرها). یه چیزی مثل آربیتر بین الیت ها.
Didactـی که اون زمان بوده هیلو رو فعال میکنه و این جریانات پیش میاد. Librarian هم (که مونث بوده) معشوقه این بوده و انسان ها هم به پیشنهاد همین Librarian تبعید میشن به زمین (در واقع قرار بوده Didact همشون رو نابود کنه، ولی به درخواست Librarian این کارو نمیکنه). ظاهرا هم Librarion رو زمین بوده که مُرده و Didact هم عاملش رو انسان ها میدونه (یعنی کینه کرده:دی). اون Didact قدیمی هم البته الان مُرده (خب 100 هزار سال پیش بوده دیگه:دی) و اطلاعات و خاطراتش رو به Bornstellar منتقل میکنه و اون میشه Didact. اینو من اطلاعاتی ازش ندارم، امیرعلی باید بگه این Bornstellar کیه:دی خودم هم باید تحقیق کنم ببینم Bornstellar کیه، چون خیلی اسمش رو شنیدم.

در کل فعلا اکثرا دارن میگن دشمن اصلیمون تو هیلو 4 جناب Didact (یا همون Bornstellar) هستند:دی تا صبر کنیم ببینیم این یارو تو فروم هیلو که Primordium دستشه، اطلاعات جدیدی که میگه چین. احتمالا تو همین کتاب کلی اطلاعات حیاتی و مهم وجود داره و تقریبا سرنوشت و Plot اولیه بازی رو مشخص میکنه، چون کتاب سوم معلوم نیست کی بیاد (شاید تا زمان عرضه بازی طول بکشه)، و قاعدتا تو همین Primordium خیلی چیزها مشخص میشه.

پس فکر کردی واسه چی فرنکی گفته میخوان بازی رو به ریشه هاش برگردونن؟:دی ریشه = جو هیلو 1 و 2 (خصوصا 1).
---------------

نقل قول یه بنده خدایی:

The Librarian died on Earth when the Halo Array was activated. Humans did not kill her and she did not sacrifice herself for them. She destroyed all her ships, and hid the last remaining portal to the Ark which was on Earth. She spent her final hours near Mt. Kilimanjaro. The Didact(Bornstellar at this point) was either A) On the Ark. Or B) Heading to a Shield World. Or C) He died during the Activation of the Halo Array. This last theory may be false due to the Monitor speaking of him as if he were alive and well. Meaning most likely that he was either on the Ark which was well outside the Halo Array's range, or a Shield World(Quite possibly the one seen in the Halo 3 Legendary Ending and the Halo Announcent Trailer).

پس اینکه Didact دشمن اصلیمون باشه احتمالش زیاده. هرچند ممکنه Timeless One هم باشه (آخرین Precursor زندانی).
اما کلا درباره دشمن جدید، 343 خیلی هوشمندی انجام داده گفته "Ancient Enemy" چون چندین احتمال میتونه باشه که Ancient Enemy کیه.

2. Forerunner ها: چون دشمن قدیمی انسان ها بودند (هرچند مردم خوبی هستند، ولی خُب با انسان ها یه مدت جنگ داشتند).
3.

هر کدوم از اینها میتونن به یک اندازه "Ancient Enemy" باشن. پس یعنی حدس و گمان فعلا تعطیل تا اطلاعات بازی رو خود 343 منتشر کنه.

یه نکته ای هم بگم که Didact شخص خاصی نیست. Didact یه مقام خیلی عالی رتبه تو جوامع فوررانرها بوده (مثلا فرمانده تمام ارتش فوررانرها). یه چیزی مثل آربیتر بین الیت ها.
Didactـی که اون زمان بوده هیلو رو فعال میکنه و این جریانات پیش میاد. Librarian هم (که مونث بوده) معشوقه این بوده و انسان ها هم به پیشنهاد همین Librarian تبعید میشن به زمین (در واقع قرار بوده Didact همشون رو نابود کنه، ولی به درخواست Librarian این کارو نمیکنه). ظاهرا هم Librarion رو زمین بوده که مُرده و Didact هم عاملش رو انسان ها میدونه (یعنی کینه کرده:دی). اون Didact قدیمی هم البته الان مُرده (خب 100 هزار سال پیش بوده دیگه:دی) و اطلاعات و خاطراتش رو به Bornstellar منتقل میکنه و اون میشه Didact. اینو من اطلاعاتی ازش ندارم، امیرعلی باید بگه این Bornstellar کیه:دی خودم هم باید تحقیق کنم ببینم Bornstellar کیه، چون خیلی اسمش رو شنیدم.

در کل فعلا اکثرا دارن میگن دشمن اصلیمون تو هیلو 4 جناب Didact (یا همون Bornstellar) هستند:دی تا صبر کنیم ببینیم این یارو تو فروم هیلو که Primordium دستشه، اطلاعات جدیدی که میگه چین. احتمالا تو همین کتاب کلی اطلاعات حیاتی و مهم وجود داره و تقریبا سرنوشت و Plot اولیه بازی رو مشخص میکنه، چون کتاب سوم معلوم نیست کی بیاد (شاید تا زمان عرضه بازی طول بکشه)، و قاعدتا تو همین Primordium خیلی چیزها مشخص میشه.
Bornstellar شخصیت اصلی Cryptum هست :d کسی که داره داستان رو تعریف میکنه

این مقدمش بود که تو تاپیک Cryptum نوشتم. که
Bornstellar داره میگه:

داستان مردم من بارها و بارها به صورت های مختلف شاعرانه گفته شده. به طوری که من دیگر قادر به تشخیص همه آن نیستم. در هر صورت بعضی از آنها واقعا درست هستند و حقیقت را بیان میکنند. Forerunner ها بالاتر از همه امپراتوری ها بودند و قدرتی فرای تصور داشتند. شکوه و برکت نسل ما به سه میلیون دنیای مختلف میرسید. ما به بالاترین درجات تکنولوژی و قدرت فیزیکی که امکان پذیر بود دست پیدا کردیم. حداقل بالاترین از زمان Precursor ها، که بعضی ها میگویند با قدرتشان نژاد ما را خلق کردند به وجود آوردند.
ریسمان این افسانه کشیده شده و شامل قسمت های گوناگونی میشود. ولی اولین از سه قسمت شامل: سفر، شهامت، خیانت و سرنوشت میشود.
سرنوشت من، سرنوشت یک Forerunner نادان است که یک شب به تقدیر دو انسان و بزرگترین رهبر نظامی جهان پیوست. آن شب که من اشاره میکنم، شرح رها شدن آخرین موج، از Flood های مخوف است.
امیدارم این افسانه که بیان میکنم شامل حقایق باشد و امیدوارم که اینگونه بشود.

این یعنی زمان حاله و این داره خاطرات گذشته رو میگه :d یعنی باز میرسه با Halo 4 ...... :d

خُب پس راحت میشه گفت نقش کلیدی رو تو هیلو 4 (و احتمالا سه گانه) داره. حالا چه به عنوان دشمن، چه دوست. فقط موضوع اینه که این چطوری این همه سالو زنده مونده:دی حالا میگیم زمان شلیک هیلو به Ark یا Shield World رفته و چیزیش نشده، ولی چجوری هنوزم الان زندست:-/ :دی

خُب پس راحت میشه گفت نقش کلیدی رو تو هیلو 4 (و احتمالا سه گانه) داره. حالا چه به عنوان دشمن، چه دوست. فقط موضوع اینه که این چطوری این همه سالو زنده مونده:دی حالا میگیم زمان شلیک هیلو به Ark یا Shield World رفته و چیزیش نشده، ولی چجوری هنوزم الان زندست:-/ :دی

حالا کلا کامل ترش رو اینجا هم بگیم :d :

Bornstellar یه AI داره که ماله Librarian هم بوده و اون خاطرات هست و این AI اینو میبره سمت آزمایشگاه ها و جاهایی که Librarian یه چیزایی رو مخفی کرده که دست کسی بهشون نرسه. + Bornstellar نمرده ! و کسی هست که با آخرین Precursor که اونم یکم تحدیدش میکنه، صحبت کرده
ظاهرا
Bornstellar میشه فرمانده F ها و ادامه ماجرا :d

---------------

نقل قول یه بنده خدایی:

3.

شایدم یه ترکیبی از اینها باشن ! :دی

اما خواهشاً دیگه بحثش رو نکنید ! نه میتونم نخونم و نه میخوام اسپویل شم ! بحث گل و بلبل های بازی رو بکنید نه داستانش رو ! :d

داشتم به آرشیو یه نگاهی مینداختم، چشمم دوباره خورد به این تریلر Director's Cut. واقعا، واقعا آهنگ فوق العاده ای داره، گفتم شاید بعضیا ندیده باشن، آپلودش کردم. دعا میکنم این آهنگ تو خود بازی هم باشه:crying1:

Halo_primordium_cover_art.jpg

57893434167701420722.jpg
اون دو تا برجها یه کم زیادی شبیه هم نیست؟:-/ :دی نکنه این عکس دومی واقعی بود؟:دی

Halo_primordium_cover_art.jpg

57893434167701420722.jpg
اون دو تا برجها یه کم زیادی شبیه هم نیست؟:-/ :دی نکنه این عکس دومی واقعی بود؟:دی

اوووووووووووووه ! تو هنوز تو کف این هستی ؟! :دی بابا جفت عکسها واقعی بودن بابک ! همو اونی که برای halo:CE بود هم این یکی ! جفتشون واقعی هستن ! هیلو 4 سوم شخص میشود ! :d

اوووووووووووووه ! تو هنوز تو کف این هستی ؟! :دی بابا جفت عکسها واقعی بودن بابک ! همو اونی که برای halo:CE بود هم این یکی ! جفتشون واقعی هستن ! هیلو 4 سوم شخص میشود ! :d
turret گرفته دستش بابا .

ویرایش : نه مثه این که نیست :دی

آخرین ویرایش:
turret گرفته دستش بابا .
نشونه ـش اون شکلی نمیشه در این حالت ! :دی
اصلآ اون یارو مسترچیف نیست ! مسترچیف داره به یه منظره زیبا نگاه میکنه (دوربین از زاویه چشم اون هست) و یه اسپارتان دیگه هم جلوی چشمش هست ! :دی

نشونه ـش اون شکلی نمیشه در این حالت ! :دی
اصلآ اون یارو مسترچیف نیست ! مسترچیف داره به منظره زیبا نگاه میکنه (دوربین از زاویه چشم اون هست) و یه اسپارتان دیگه هم جلوی چشمش هست ! :دی

اسپارتان تو Shield World از کجا پیدا شده ؟ :d مخصوصا تو یه Shield World ـه خاص :d

این عکس بازی فکر نکنم باشه. بیشتر میخوره تست هایی بوده که روی انجین میکردن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or