اره خودشونو مسخره کردن
Halo 4 بعد از انتشار چند تا رکورد کوچولو در مورد میزان فروش رو در تاریخچه این سری جا به جا کرده، گفتم اینجا بگم دور هم کیف کنیم:
رکورد فروش روز اولش 220 میلیون دلار بوده که تا اینجا رکورده Halo : Reach (که روز اول 200 میلیون دلار فروخته بود) رو لوله کرده (هیلو 3 170 میلیون دلار روز اول، هیلو 2 125 میلیون) و با این اوضاع از چند تا عنوان فیلم بلاک باستر سال 2012 مثل Harry Potter : DH2 و The Avengers هم جلو زده. انتظار میره تا آخر هفته اول فروشش به مرز 300 میلیون دلار برسه! کل فرنچایز هیلو ام تا کنون 3.38 بیلیون دلار فروخته.
یه آمارم از بازخورد بخش آنلاینش منتشر شده که فوق العادس!
در طول 4 روز اول عرضه اش، 4 میلیون نفر مشغول بازی کردنش در محیط لایو بودن (بماند اون تعدادی که به لایو اتصال نداشتن) که همه با هم سر جمع مدت 31.4 میلیون ساعت مشغول بازی بودند. (میفته نفری حدود 8 ساعت) که من خودم این بخشو تایید میکنم از بس اعتیاد آوره :d با احتساب این ارقام مدت زمان کلی که کاربرا تا امروز صرف بازی تمامی سری های هیلو کردند از مرز 5 بیلیون ساعت هم زده بالاتر!
وب سریز Forward Unto Dawn شم تاکنون 46 میلیون نفر بازدید داشته!
ممبع
Halo 4 بعد از انتشار چند تا رکورد کوچولو در مورد میزان فروش رو در تاریخچه این سری جا به جا کرده، گفتم اینجا بگم دور هم کیف کنیم:
رکورد فروش روز اولش 220 میلیون دلار بوده که تا اینجا رکورده Halo : Reach (که روز اول 200 میلیون دلار فروخته بود) رو لوله کرده (هیلو 3 170 میلیون دلار روز اول، هیلو 2 125 میلیون) و با این اوضاع از چند تا عنوان فیلم بلاک باستر سال 2012 مثل Harry Potter : DH2 و The Avengers هم جلو زده. انتظار میره تا آخر هفته اول فروشش به مرز 300 میلیون دلار برسه! کل فرنچایز هیلو ام تا کنون 3.38 بیلیون دلار فروخته.
یه آمارم از بازخورد بخش آنلاینش منتشر شده که فوق العادس!
در طول 4 روز اول عرضه اش، 4 میلیون نفر مشغول بازی کردنش در محیط لایو بودن (بماند اون تعدادی که به لایو اتصال نداشتن) که همه با هم سر جمع مدت 31.4 میلیون ساعت مشغول بازی بودند. (میفته نفری حدود 8 ساعت) که من خودم این بخشو تایید میکنم از بس اعتیاد آوره :d با احتساب این ارقام مدت زمان کلی که کاربرا تا امروز صرف بازی تمامی سری های هیلو کردند از مرز 5 بیلیون ساعت هم زده بالاتر!
وب سریز Forward Unto Dawn شم تاکنون 46 میلیون نفر بازدید داشته!
ممبع
من نمیدونم دیگه آدم نمیتونه از بازی که انجام داده ایراد بگیره...؟من نمیدونم اگر این کوتاه پس CoD و MoH چی ـن؟!
بازی فوق العاده مناسب بود و زمان بندی هاش هم حساب شده!
شما یا کات سین ها رو رد کردی یا بازی رو رو درجه آسون رفتی!
که در هر دو حالت بازی دیگه حال نمیده!
چون در مورد اولی داستان رو نمیفهمی و در مورد دومی به چالش کشیده نمیشی!
من نمیدونم اگر این کوتاه پس CoD و MoH چی ـن؟!
بازی فوق العاده مناسب بود و زمان بندی هاش هم حساب شده!
شما یا کات سین ها رو رد کردی یا بازی رو رو درجه آسون رفتی!
که در هر دو حالت بازی دیگه حال نمیده!
چون در مورد اولی داستان رو نمیفهمی و در مورد دومی به چالش کشیده نمیشی!
من کاری به cod , moh , bf و ... ندارم چون اصلا قابل مقایسه با این بازی نبودند و نیستند
ولی چیزی که از این بازی انتظار داشتم بیشتر از این بود
هم از لحاظ سختی و هم از لحاظ زمان