اره راست میگی:d .من رفتم تو مولتی دیگه خیلی کم سراغ بخش داستانی میرم .من یه بار 5 بازی پشت هم توی Haven بازی کردم . هِی میذاشت برای انتخاب هر بار بیشترین رای رو میاورد :d بعدش Abandon و بعد هم Complex کلا آنلاین بازی زیادی خوبه و اگه قبلش قسمت داستانی رو تموم نکرده باشین دیگه نمیتونین برین سر وقتش :d
دوست عزیز شما که بخش اسپارتان اپس بازی کردی میشه یه توضیح بدی که برای دفعه های بعدی بازی کردن تک نفره باید حتما به لایو وصل باشی؟ یا فقط برای دفعه اول باید به لایو وصل بشی؟وقت نشد بیام از مولتی ـش بگم:d
اولا تعداد افراد بازی کننده وحشتناک بالا ـه:dتوی یکی از مود هاش(4vs4)فقط 96 هزار نفر مشغول بازی کردن بودن:dحالا همه ـش رو باهم جمع کنیم عدد خوفی میشه:d
کیفیت سرور هم خیلی خوبه و راحت و بدون لگ میشه بازی کرد.حتی وقتی دشمن ها تعدادشون توی کمپین خیلی میشد بازهم بازی نرم بود.
از این ها که بگذریم خیلی اعتیاد آوره و راحت نمیشه از منوی بازی رفت بیرون.
اسپارتان آپس هم که وقت شد دو مرحله ـش (اونم به لطف نوید:d)رو بریم که خیلی هم خوب بود و تنوع خوبی داشت که خسته ـت نمیکرد.
شما نمیشه نظرات گران قدر و پربارت رو برای خودت نگه داری?به اندازه کافی فیض بردیم!تو کمپین حتما باید یه اسنایپر یا رایفل داشته باشی چون با بقیه سلاح ها نمیشه نشانه گرفت واقعا یه ایراد بزرگه .باید grunt ها و سگ ها رو با رایفل هدشات کنی و بعد elite ها و knight ها رو از نزدیک به رگبار ببندی .
شما نمیشه نظرات گران قدر و پربارت رو برای خودت نگه داری?به اندازه کافی فیض بردیم!
خوب سعی کن به جای اینکه بهش بگی سخن گهربارت رو برای خودت نگه دار، بشین خیلی تخصصی جوابش رو بده تا به راه راست هدایت شه، اگرم نشد که وضعیت مشخص میشه دیگه. :d دعوا نداره کهآقا نویدNavaee اخه حرف الکی میزنه! اخه کی گرانتها رو با اسنایپ میزنه؟
به کراولرا میگه سگ!! اونا مگه یه جا وای میسن که با اسنایپ زدشون؟
ما که assault rife از دستمون نمی افتاد!
من نمیفهمم اگه این بازی تنوع دشمن کمه, کدوم بازی تنوعش زیاده؟
داستان به این عظمت میگه داستان نداره!
خوب اگه حرفه درست و منطقی بزنن که آدم چیزی نمیگه!