Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
دوستان البته باید به این نکته هم توجه کنید که هیچ کدومتون قبل از عرضه ی رسمی بازی با پروفایل خودتون بازی نکردین ـش اصن :-/ ... وگرنه منم اگه قبلا بازی نکرده بودم که الان با خیال راحت داشتم Infinity Slayer میزدم :|:d .

دوستان البته باید به این نکته هم توجه کنید که هیچ کدومتون قبل از عرضه ی رسمی بازی با پروفایل خودتون بازی نکردین ـش اصن :-/ ... وگرنه منم اگه قبلا بازی نکرده بودم که الان با خیال راحت داشتم Infinity Slayer میزدم :|:d .
چرا من با پروفایل خودم بازی کردم.الانم وصل شدم لایو البته فورزا بازی کردم.هنوز بن نشدم

تبلیغات ـه جالب با هلی کوپتر :d

Xbox 360 HALO 4 Glyph over London - YouTube
این ارم چی هست؟لگوی UNSC ؟ :-?

وای خدا بازی فوق العادست . باور نکردنیه. تا حالا واسه یه بازی انقدر خشکم نزده بود
همه چیز همون هیلو های قدیمی هست ولی با گیم پلی و افکت هایی به مراتب بهتر از اونا. گرافیکم که باور نکردنیه
تا الان چطور صبر کردین؟ترس از بن شدن؟:d

دوستان من خیلی اطلاعاتی از لایو بازی کردن بازی های کنسول X360 ندارم.
فقط می دونم که مثل کامپیوتر رایگان نیست و برای آنلاین بازی کردن احتیاج به پوینت و این جور چیزها داره.
الان هیلو 4 هم همینجوریه و رایگان نیست ؟

دوستان یه پست درمورد شرایط آنلاین (با اینکه قبلا دوستان گفتم) میدم تا بقیه هم اذیت نشن.
شما برای آنلاین بازی کردن به دیسک 2 احتیاج دارین.
همچنین برای آنلاین بازی کردن هیلو لازم نیست مثل بتل 3 پوینت خرج کنید و رایگانه.البته مثل هربازی دیگه ای توی لایو برای آنلاین بازی کردن به گلد نیاز داره که خیلی طبیعیه.
امیدوارم دیگه مشکلی پیش نیاد.
--
فردا برای اولین بار میخوام مولتی هیلو رو تجربه کنم:d

من میخوام دیسکشو برنر مکس بگیرم فقط اگه طرفی که رایت مینه با سورس لیک شده قبله عرضه رایت کنه بن نشم یعنی کلا فک میکنین امنترین دیسکرو الان از کیمیشه گرفت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or