Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
یه سری مراحل اپیزودیک هست. مربوط به سینگل نیست. اگه خواستی میتونی دانلود کنی.
حجمش هم خبر ندارم.

Episode اول نیاز به دانلود نداره و توی دیسک دو موجود هست که شامل 5 Chapter میشه , یه نفره یا بصورت S-S میشه بازی کرد ولی باید اکانتتون حتما گلد باشه

عاقا فردا [ ساعت 12 شب به بعد یعنی :d ] از میون اونایی که بازی رو ، رو پروفایل خودشون بازی کردن کی میتونه زودتر بره لایو ؟ ... حالا هرکی رفت لطف کنه بیاد یه خبری هم اینجا بده که زنده مونده یا نه ، من نگرانم :|:d .

تایید میشه:دی
چند نفر برن خودشون رو فدا کنن ببینیم چی میشه دیگه:دی

آخر عاقبت که می خواین برین ، پس خودتون اول برین :|:دی

تا فردا شب ساعت 12 صبر کنید.
لانچ فرداس نه امشب (اروپا)

==============
اینم آماده کرد لانچ که چون عکس گرفتن ممنوعه همین یکی رو گرفتم. رو در GAME و HMV هم نوشتن که نسخه اضافه موجود نیست. همش Pre-Order شده و همون افراد میتونن بگیرن:

واقعا چه لذتی داره بری خودت بازی مورد علاقت رو اوریج بخری . دیگه پیش خرید کرده باشی 2 برابر میشه لذتش . امیدوارم تا زنده هستم تجربه کنم این وضعیت رو :d

واقعا چه لذتی داره بری خودت بازی مورد علاقت رو اوریج بخری . دیگه پیش خرید کرده باشی 2 برابر میشه لذتش . امیدوارم تا زنده هستم تجربه کنم این وضعیت رو :d

نوید جان با این وضعیت چند سال دیگه باید ماشینمون رو بفروشیم تا یه بازی اوریج بخریم :d
راستی لایوش چقدر پوینت میخواد ؟

تا لانچ شد به لایو وصل نشید ! حالا ماکرو اینقدر هم دقیق نیست ولی حداقل 12 ساعت بعد از لانچ وارد لایو بشید ، چون اچیومنها ثبت شدن یکی ببینه پیش خوش میگه اینها دیسک1 کی بازی کردند:d

وای خدا بازی فوق العادست . باور نکردنیه. تا حالا واسه یه بازی انقدر خشکم نزده بود
همه چیز همون هیلو های قدیمی هست ولی با گیم پلی و افکت هایی به مراتب بهتر از اونا. گرافیکم که باور نکردنیه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or