Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
می دونم طولیانیه همینا هستن مراحل بازی لطفا جواب بدید دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

درضمن مثل رزدنت ایول 6 یک مرحله یک مرحله سیو می کند یا چکپوینت هاش خوبه

آقایون ببخشید من بازی رو خریدم بازی اجرا هم میشه start campain رو هم میزنم دمو اول بازی هم اجرا میشه ولی وقتی دمو تموم میشه صفحه سیاه گیر میکنه بعد بعد از 2 دقیقه برمیگرده توی منوی بازی می خواستم ببینم میشه کاریش کرد یا بازیم خرابه ؟
آقا کسی مشکل من رو نداره؟

آقایون ببخشید من بازی رو خریدم بازی اجرا هم میشه start campain رو هم میزنم دمو اول بازی هم اجرا میشه ولی وقتی دمو تموم میشه صفحه سیاه گیر میکنه بعد بعد از 2 دقیقه برمیگرده توی منوی بازی می خواستم ببینم میشه کاریش کرد یا بازیم خرابه ؟

اگه فقط واسه این بازی این مشکلو داره پس مشکل از بازیه که سری اول Nuke داشتن و میتونی بری عوضش کنی

خب منم بازی رو تموم کردم ... و بقیه شو خودتون می دونین چون خیلی در موردش بحث شده
فقط یه چیز میگم، هر کسی که Halo4 رو بازی کنه خیلی خیلی بعیده که کنسول بعدی مایکروسافت رو نگیره، حداقل به خاطر نسخه بعدی Halo و ادامه داستان مستر چیف.
به هر حال مایکروسافت می دونسته باید کی بازی رو منتشر کنه:d

3:40 صبح ِ و من منتظرم دانلود قسمت 4 ـم Forward Unto Dawn تموم شه بشینم این قسمت رو هم ببینم :دی!
انصافا ً 343 و مکروسافت سنگ تموم گذاشتن واسه شماره چهارم ؛ بهتر از این نمیشد شخصیت لسکی رو روایت کرد . در واقع چه بهتر بود اگه بازی لیک نمیشد و با همچین پیش زمینه ای قوی ای میرفتیمش ! ضمن اینکه دوگانگی کورتانا رو به خاطر Rampcy خیلی زیبا تو قسمت سوم درآورده بودن و انتهای قسمت هم با ورود کاونننت ها و اون الیت سکانس آخر رفت سمت بالا بردن آدرنالین واسه قسمت 4 و 5 و ورود مستر چیف !

ویرایش : قسمت 4 ـم هم با ورود رئیس رویت شد !! کلا ً ابهت رو میشه از سر تا پاش حس کرد ، خیلی حال کردم اون تیکه که ازش پرسیدن تو چی هستی ؟ و برگشت گفت : " Call me Master Chief " ... شدیدا ً پر هیجان بود این قسمت و نوید قسمت آخر پر ضد و خوردی رو داد .

آخرین ویرایش:
الان که دارم آهنگای بازی رو گوش میکنم هیچ کدوم واسم آشنا نیست ...
ینی این عزیزمون دیوید جان رسما خودزنی کرد...
ترک به این خوبی ساختی یه خورده بهتر تنظیم میکردی به گوش بیاد لااقل مرد حسابی ...

اقا یه صحنه خفن دیدم دیروز کلآ ریخت ...!
یه نارنجک انداختم جلو یه الیت بعد یکی از این گرانت ها دوید خودش رو انداخت رو نارنجک:|:-o
واقعآ کف کردم..

haloween به مناسبت شب هالووین :دی

c5248_311237_4030169264361.png

راست ام میگن. این halo 4 برای خیلیها کابوسه =)).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or