چیف خب یه اسپارتانه و Supersoldier حساب میشه ولی آدمه:dچیف مگه آدم نیست پس چرا میگن او زن هوش مصنوعی چیف هستش (تو چندتا از مقاله ها خوندم)
پنجاه درصد لذت هیلو مولتیشه،خودت حساب کن چیو از دست میدی!حتما لایو رو جور کن!دي وي دي ٢ ماله لايوه؟
نه داداش گفتم چون استدیو بازی عوض شده نزده باشه تو خط رزیدنت اویل
من خودم 1و3 و ریچ و ODST رو تموم کردم و خیلی باهاشون حال کردم بخصوص 3
---------- نوشته در 07:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:32 PM ارسال شده بود ----------
راستی یه سوال
چیف مگه آدم نیست پس چرا میگن او زن هوش مصنوعی چیف هستش (تو چندتا از مقاله ها خوندم)
من فکر میکنم اینطور باشه:چرا ادمه و وظیفش محافظت از کورتاناست که هوش مصنوعیه برای همین کورتانا رو کردن مال چیف:d.ولی دو چیزه جدا از همن![]()
من فکر میکنم اینطور باشه:
اسپارتان ها از قوای بدنی بالا و سرعت عملی و دقت بصری بالایی برخوردارند.ولی یکم خنگن(البته به جز ريیس).واسه همین یه هوش مصنوعی هم واسشون در نظر میگیرن.
اما چیف چون با بقیه فرق داره،هوش مصنوعیش(کرتانا) ، بخشی از مغز دکتر هالزی هست.این وسط به رابطه ی عاطفی هم بین ريیس و ملکه به وجود اومده.عشق بین انسان و الگوریتم.
انقدر این بازی عمق داره و داستان پشتشه که ادم هر چی ازش میگه،استایل هنری پیدا میکنه:d
شما اصلا مگه سه گانه هیلو رو بازی کردی که میگی اصلا حس هیلو نداشت! اتفاقا حسی که تو ریچ بود زیاد حس به قول معروف هیلویی نبودش، اما خوشبختانه هیلو 4 اون حس سه گانه رو کاملا القا میکنه.
اوایل بازی (اون اول اول ها) تنها چیزی که میخوره هیلو باشه اسلحه و دشمناست !!
ر است میگی
اما بیشتر بازی کن، متوجه میشی که نه تنها هیلو نیست، بلکه یکی از بهترینای هیلوست :db-)
په میخواستی بدونه کورتانا بشینه گریه کنه مرده حسابی؟
داری راجع به بهترین اسپارتان2 ! با تجربه ترین! باهوش ترین! قوی ترین و .... حرف میزنی ها
تو همین 4 هم که کورتانا همش ریپ میزد! کورتانا نقش راهبری رئیس رو نداره! وظیفه اصلیش نفوذ تو سیستم ها و برنامه های کاوننت هاست..
گول تعدادشو نخور! هر مرحله ش به اندازه یه بازی شوتر طولانی و هیجان انگیزه!بچه ها کل مراحل بازی همین مرحله هایی هست که تو نظر سنجی این تاپیک نوشته شده ؟