Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
دوستان کسی لینک داستانی از همین هیلو 4 نداره؟
یا اگر امکان داره یکی لطف کنه و یه داستان کلی از بازی تا پایان مرحله Reclaimer رو واسم pm کنه... چون خیلی پراکنده بازی رو انجام دادم و یکم سردرگمم
خیلی ممنون می شم اگه یکی از دوستان این لطف رو در حقم بکنه...

چیف مگه آدم نیست پس چرا میگن او زن هوش مصنوعی چیف هستش (تو چندتا از مقاله ها خوندم)​

چیف خب یه اسپارتانه و Supersoldier حساب میشه ولی آدمه:d

منظورش احتمالا کورتاناس،که یه هوش مصنوعیه زنه.
دي وي دي ٢ ماله لايوه؟
پنجاه درصد لذت هیلو مولتیشه،خودت حساب کن چیو از دست میدی!حتما لایو رو جور کن!

نه داداش گفتم چون استدیو بازی عوض شده نزده باشه تو خط رزیدنت اویل
من خودم 1و3 و ریچ و ODST رو تموم کردم و خیلی باهاشون حال کردم بخصوص 3 :x

---------- نوشته در 07:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:32 PM ارسال شده بود ----------

راستی یه سوال
چیف مگه آدم نیست پس چرا میگن او زن هوش مصنوعی چیف هستش (تو چندتا از مقاله ها خوندم)

چرا ادمه و وظیفش محافظت از کورتاناست که هوش مصنوعیه برای همین کورتانا رو کردن مال چیف:d.ولی دو چیزه جدا از همن:)

چرا ادمه و وظیفش محافظت از کورتاناست که هوش مصنوعیه برای همین کورتانا رو کردن مال چیف:d.ولی دو چیزه جدا از همن:)
من فکر میکنم اینطور باشه:
اسپارتان ها از قوای بدنی بالا و سرعت عملی و دقت بصری بالایی برخوردارند.ولی یکم خنگن(البته به جز ريیس).واسه همین یه هوش مصنوعی هم واسشون در نظر میگیرن.
اما چیف چون با بقیه فرق داره،هوش مصنوعیش(کرتانا) ، بخشی از مغز دکتر هالزی هست.این وسط به رابطه ی عاطفی هم بین ريیس و ملکه به وجود اومده.عشق بین انسان و الگوریتم.
انقدر این بازی عمق داره و داستان پشتشه که ادم هر چی ازش میگه،استایل هنری پیدا میکنه:d

من هم تموم کردم!
سکوت میکنم..

من فکر میکنم اینطور باشه:
اسپارتان ها از قوای بدنی بالا و سرعت عملی و دقت بصری بالایی برخوردارند.ولی یکم خنگن(البته به جز ريیس).واسه همین یه هوش مصنوعی هم واسشون در نظر میگیرن.
اما چیف چون با بقیه فرق داره،هوش مصنوعیش(کرتانا) ، بخشی از مغز دکتر هالزی هست.این وسط به رابطه ی عاطفی هم بین ريیس و ملکه به وجود اومده.عشق بین انسان و الگوریتم.
انقدر این بازی عمق داره و داستان پشتشه که ادم هر چی ازش میگه،استایل هنری پیدا میکنه:d

در مورد عاطفه , اره فکر کنم یه چیزی بینشون باشه :d
ولی در کل نقش کورتانا اسکن کردن شرایط محیط و اگاه ساختن چیف از وضعیت و ماموریتشه در کل هدایت گر اصلی چیف تشریف دارن ولی تو H3 دیدیم که چیف بدون کورتانا هم بازم مستر چیف بود

په میخواستی بدونه کورتانا بشینه گریه کنه مرده حسابی؟
داری راجع به بهترین اسپارتان2 ! با تجربه ترین! باهوش ترین! قوی ترین و .... حرف میزنی ها
تو همین 4 هم که کورتانا همش ریپ میزد! کورتانا نقش راهبری رئیس رو نداره! وظیفه اصلیش نفوذ تو سیستم ها و برنامه های کاوننت هاست..

شما اصلا مگه سه گانه هیلو رو بازی کردی که میگی اصلا حس هیلو نداشت! اتفاقا حسی که تو ریچ بود زیاد حس به قول معروف هیلویی نبودش، اما خوشبختانه هیلو 4 اون حس سه گانه رو کاملا القا میکنه.

نه دیگه فقط شما تو جهان HALO بازی کردی.....:))
شما XBOX نه 360 داشتی که راجع به حس HALO نظر میدی!؟
بعد هم من گفتم حسی که تو ریچ بود هم نمیداد...این یعنی اینکه خود ریچ هم زیاد حس HALO نداشت دیگه
اصلن یه حس HALO بیشترش به کاراکترشِ

برادر من یکم خویشتن دار تر باش!شرمندتم من اما نمیتونستم جواب شما رو ندم
اوایل بازی (اون اول اول ها) تنها چیزی که میخوره هیلو باشه اسلحه و دشمناست !!
ر است میگی
اما بیشتر بازی کن، متوجه میشی که نه تنها هیلو نیست، بلکه یکی از بهترینای هیلوست :db-)

داداشم ممنونتم....باز هم مرام شما که درست جواب ما رو دادی
ایشالا سرم یکم خلوت شد و بعد از این بازی هایی که تازه اومدن حتمن دوباره میرم سراغش
من فقط با 2تا بازی خطی خیلی خیلی حال میکنم HALO و GOW:))

بچه ها ببخشید اگه تاپیکتون رو برفکی کردم

په میخواستی بدونه کورتانا بشینه گریه کنه مرده حسابی؟
داری راجع به بهترین اسپارتان2 ! با تجربه ترین! باهوش ترین! قوی ترین و .... حرف میزنی ها
تو همین 4 هم که کورتانا همش ریپ میزد! کورتانا نقش راهبری رئیس رو نداره! وظیفه اصلیش نفوذ تو سیستم ها و برنامه های کاوننت هاست..

نه گریه چیه ؟ چیف این اواخر یه کم احساس پیدا کرده بود که فکر کنم رفتار انسانا رو دیده بود . بعد از برخورد با gravemind چیف احساس دار شد :d
به جمله ام توجه نکردی با کنایه گفتم وظیفه هدایتش رو داشت . تو این سری کلا چیف از کورتانا مراقبت کرد و راه خودشو پیش برد . ناسلامتی قرار بود وضع بر عکس باشه

Forward Unto Dawon قسمت چهارمش فوق العاده بود :دی هرچی سه قسمت قبل حوصله آدم سر می رفت این قسمت اندازه یه بلاک باستر تابستونی هیجان انگیز بود:دی به شدت منتظر Halo The Movie ( از نوع تریلوژی هستیم :دی)

آقایون ببخشید من بازی رو خریدم بازی اجرا هم میشه start campain رو هم میزنم دمو اول بازی هم اجرا میشه ولی وقتی دمو تموم میشه صفحه سیاه گیر میکنه بعد بعد از 2 دقیقه برمیگرده توی منوی بازی می خواستم ببینم میشه کاریش کرد یا بازیم خرابه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or