Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
بچه های از حرفم ناراحت نشینا

اما من 1-2 ساعت از HALO 4 رو بازی کردم خیلی بم نچسبید
یه جوری بود،حتی اون حس HALO رو که مثلا تو ریچ بود به آدم نمیداد

شما اصلا مگه سه گانه هیلو رو بازی کردی که میگی اصلا حس هیلو نداشت! اتفاقا حسی که تو ریچ بود زیاد حس به قول معروف هیلویی نبودش، اما خوشبختانه هیلو 4 اون حس سه گانه رو کاملا القا میکنه.

بچه های از حرفم ناراحت نشینا

اما من 1-2 ساعت از HALO 4 رو بازی کردم خیلی بم نچسبید
یه جوری بود،حتی اون حس HALO رو که مثلا تو ریچ بود به آدم نمیداد
اوایل بازی (اون اول اول ها) تنها چیزی که میخوره هیلو باشه اسلحه و دشمناست !!
ر است میگی
اما بیشتر بازی کن، متوجه میشی که نه تنها هیلو نیست، بلکه یکی از بهترینای هیلوست :db-)

نورپردازی و سیستم ذرات بازی تو حلقم! :دی اصلا بعد مرحله ی Requiem آدم تازه به عظمت این بازی پی می بره! :دی اصلا از لحاظ نورپردازی بازی تو یه دنیای دیگه ست....!

پارت چهارم فوق العاده بود .... دیگه ببینید اگه یه فیلم درست و درمون ازش بسازن چی میشه !!!
فقط چرا صدای چیف رو عوض کردن ؟؟؟؟ خیلی ضد حال بود ....

خوب منم با وجود اینکه زیاد وقت نمی کردم بازی کنم رو لجندری تموم کردم . به نظرم نسبت به سری های قبل لجندریش به نسبت راحت تره ، مقادیری :دی

واقعا آدم به عظمت موسیقی بازی پی می بره ، هنوز در این باور هستم که مقدار خیلی کمی کارای مارتی بهتر از نیل هستش . تنها چیزی که یه خرده منو اذیت کرد زیاد بودن صدا های محیط بودش که باعث میشد موسیقی رو خوب درک نکنی .
ولی واقعا اندر کف :دی 343 هستم که صداگذاری رو به این رسایی و عالیی انجام دادن . واقعا خیلی زحمت کشیدن . خیلی دوست داشتم اوریجینالشو بگیرم ولی با این اوضاع اصلا و ابدا نمی تونم :|

نورپردازی بازی عالی بود عالی . واقعا احساس خیلی خوبی به آدم دست می داد . بافت ها مثل همه ی هیلو ها عالی بودش و واقعا عمقشون قابل درک بود .
طراحی محیط به طور باور نکردنیی با جزییات و عالی انجام شده بود . واقعا یه مراحلی رو که واردش می شدم به معنای واقعی کلمه ، کف می کردم . به شخصه عاشق مرحله Forerunner هستم .

به نظرم تنوع دشمنان عالی بود هر کدوم از نوع دشمنا چند کلاس داشتن که تشخیص کلاساشون کاملا قابل درک بود چون قدراتای متفاوتی داشتن .
تنوع سلاح ها واقعا عالی بود ، دیگه چند تا سلاح با هم می دیدی نمی دونستی کدومو ور داری به ویژه سلاح های فوررانرها خیلی شاخ درست شده بود و جزییات بالای سلاح ها خوب خودشو نشون داد .

از نظر داستانی واقعا در سبک خودش بهترین بود .
چشمای مستر چیفم که نشون داد :| امیدوارم بیشتر از این جلو نره :|

کورتانا هم که فعلا فوت کردش=(( و اعصاب برا من نذاشت ولی خیلی حماسی بود اون قسمتش:x

جمله ی آخری که از زبان 343 بود واقعا بازی رو حماسی تر کرد ، واقعا باید تبریک بگم به 343 که تونست از ساختن هیلو بر بیاد .
تو هیلو هم که کلا رسم هستش که آخر بازی از گیمرا تشکر میکنن ، که یه کار پسندیده بود که توسط بانجی منتقل شد به 343 ! :دی

اینم نمره ی من دیگه :دی :

داستان : 10
گیم پلی : 10
موسیقی و صداگذاری : 10
گرافیک : 10

کل : قاعدتا 10

پارت چهارم فوق العاده بود .... دیگه ببینید اگه یه فیلم درست و درمون ازش بسازن چی میشه !!!
فقط چرا صدای چیف رو عوض کردن ؟؟؟؟ خیلی ضد حال بود ....

فکر کنم چون چیف خیلی جوونه صداش هم باید جوون باشه! داستان فیلم ماله 15-20 سال قبله!

با این عکسه آواتارت خودت چی فکر میکنی؟
با توجه به آواتاره خودم محشررررره!!
نه داداش گفتم چون استدیو بازی عوض شده نزده باشه تو خط رزیدنت اویل
من خودم 1و3 و ریچ و ODST رو تموم کردم و خیلی باهاشون حال کردم بخصوص 3 :x

---------- نوشته در 07:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:32 PM ارسال شده بود ----------

راستی یه سوال
چیف مگه آدم نیست پس چرا میگن او زن هوش مصنوعی چیف هستش (تو چندتا از مقاله ها خوندم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or