Lord Stark
کاربر سایت
بازی فوق العاده اس! البته زیادی هایپ شد اینجا ولی در مجموع همونه که انتظار داشتم...فقط ای کاش از موسیقی فوق العاده هیلو 3 استفاده میکردن.
از نظر فنی (سلام دوستان ببخشید من تازه xbox گرفتم اصلا سری halo رو بازی نکردم نسخه ای قیب این نسخه اونقدری زیبا هستند که اول اونارو بازی کنم بعد این نسخه رو ؟؟؟؟؟
یا فقط این نسخه رو بازی کنم ؟!؟!؟!!؟
اول اینکه، گــُل بی عیب، Crysisـهدرکل این بازی کوچکترین ضعفی نداره که امثال شماها بخواید دست بگیرید.
اول اینکه، خودتیاول اینکه، گــُل بی عیب، Crysisـهاین یک.
دوم، فریدون همه که منتقد حرفه ای نیستن که انتظار داری حرفه ای نقد کنن. طرف خیلی به زبون ساده اومد نقد مختصر خودش رو توی تاپیک بازی گفت. تو که نباید اینجوری برخورد کنی باهاش. گرافیک بازی از نظر هنری بی نقصه، ولی حتی شاید یکی وجود داشته باشه از نظر هنری باهاش حال نکرده باش، نظر اون هم واسه خودش درسته.
کلا برخورد درستی نبود. با این حرفا هم که اینجوری باید نقد کرد و اونجوری نباید گفت، توجیه نمیشه.
البته یه بازیو صرفا با شماره های قبلیش که مقایسه نمیکنن، با بازیهای هم سبکش هم مقایسه میشه به نحوی. البته مقایسه منطقی نه اینکه کسی الکی دنبال ایراد بگردهدوم اینکه نقد به زبان ساده خیلی خیــــــــلی فرق داره با اینکه دوتا چیز کاملا بیربط رو باهم مقایسه کنی مثلا blacklist که بیاد شما اون رو با Convection مقایسه میکنی یا Diablo 3 ؟ یا MGS PW ؟
ببین.هیلو با بازیهای دیگه فرق داره.اینکه ازش لذت ببری و عاشقش بشی بستگی به این داره که چطور بازی کنی و گیم پلی رو در دستان خودت بگیزی.چون گیم پلیش طراحی شده تا بهترین fps باشه.گیم پلیش تضمین شدس چون از گذشته میاد.
هیلو برای طرفتارهاش،با ارزش ترین بازی هست طوری که می تونیم به خاطرش از بقیه بازی ها بگزریم.
شاید دلیل اینکه الان کنسول XBOX360 تو خونه هامون هست و تجارت اون موفق بوده و با شکست رو به رو نشده،همین هیلو باشه.
اگر دنبال مخفی کاری و سنگر گرفتنی و به این بازی به چشم بازی های معمولی نگاه میکنی،بی خیال شو و وقت خودتو حروم نکن.
آره ولی خب مثلا Rage چی داشت؟!البته یه بازیو صرفا با شماره های قبلیش که مقایسه نمیکنن، با بازیهای هم سبکش هم مقایسه میشه به نحوی. البته مقایسه منطقی نه اینکه کسی الکی دنبال ایراد بگرده![]()
من چیکار Rage دارم، اصلا اسم Rage رو آوردم؟ یه مثال کلی زدمآره ولی خب مثلا Rage چی داشت؟!
یه بیابون گذاشته بودن جلوت که از دور قشنگ بود و از نزدیک افتضاح!
ولی هیلو چی؟!
همه مراحلش با هم فرق داره و کیفیت تکسچر هاش هم عالی ـه!
بعد چجوری لول دیزاین Rage از H4 جلو میزنه؟!![]()
رفیق بد برداشت نکن...آخه مرحله 1 و اوایل 2 خیلی یکنواخت بود ولی بعدش واقعا خوبه...منم چون تازه کار بودم و با گیم پلی و سبک خاصش آشنا نبودم ...
در کل فقط یه لطف کنید بگید کلیت داستان چی بوده مثلا تو نسخه های ابتدایی به زمین حمله شده ؟ چیف کیه ؟ اصلا جریان چیه؟ آخه وقتی بدون پیش زمینه از نسخه های قبلی بازی رو شروع می کنم مثل این می مونه که من از خواب بیدار می شم همه رو می کشم بدون اینکه دلیلش رو بدونم... خواهشا" لطف کنید یه داستان کلی از این که چه اتفاقاتی از قبل افتاده و چرا چیف داره همه چی رو نابود میکنه واسم pm کنید...
سلام دوستان مثل محمد منم کلیت داستانو می خواهم واسم پ.خ کنید لطفا ممنون میشم
خیلی ببخشید یه بار دیگه اسمه rage بازیه مورد علاقه منو وسط بیارید و بهش بتوپیت خودتون میدونیدآره ولی خب مثلا Rage چی داشت؟!
یه بیابون گذاشته بودن جلوت که از دور قشنگ بود و از نزدیک افتضاح!
ولی هیلو چی؟!
همه مراحلش با هم فرق داره و کیفیت تکسچر هاش هم عالی ـه!
بعد چجوری لول دیزاین Rage از H4 جلو میزنه؟!![]()