gear of war
کاربر سایت
میگم چرا من موسیقی بازیو نمیشنوم ؟ :d از اپشن جایی نداره ولوم موزیک رو ببری بالا و صدای افکت ها رو کم کنی ؟
وقتی به منو رسیدی موزیک رو قطع کن بعد بازی کن ببین درست میشه
میگم چرا من موسیقی بازیو نمیشنوم ؟ :d از اپشن جایی نداره ولوم موزیک رو ببری بالا و صدای افکت ها رو کم کنی ؟
وقتی به منو رسیدی موزیک رو قطع کن بعد بازی کن ببین درست میشه
تنها مشکل من با بازی همین بود. یعنی واقعاً هیچ ایرادی از هیچ بخش بازی (گیم پلی ، گرافیک ، داستان ، صداگذاری و ...) نمیتونم بگیرم و همه چی در اوج بود. ولی آهنگ های بازی با اینکه خیلی هم زیبا هستن ، کمرنگ شدن و رفتن زیر سایه صداگذاری بازی. صداگذاری بازی هم از همیشه کیفیت بالاتری داره و دیگه همه چی دست به دست هم داده تا آهنگ ها مظلوم واقع بشن !موسیقی صداش میاد که اما خیلی خیلی کم هست و موقع بازی کردن به جز صدای افکت ( تفنگ و ..) چیز دیگه ای نمیشنویه ادم
رفتم اپشن صدا که ولوم موزیک رو ببرم بالا اما انگار همچین قابلیتی نداشت
تنها مشکل من با بازی همین بود. یعنی واقعاً هیچ ایرادی از هیچ بخش بازی (گیم پلی ، گرافیک ، داستان ، صداگذاری و ...) نمیتونم بگیرم و همه چی در اوج بود. ولی آهنگ های بازی با اینکه خیلی هم زیبا هستن ، کمرنگ شدن و رفتن زیر سایه صداگذاری بازی. صداگذاری بازی هم از همیشه کیفیت بالاتری داره و دیگه همه چی دست به دست هم داده تا آهنگ ها مظلوم واقع بشن !![]()
راستی امروز Launch Trailer بازی (این یکی مربوط به گیم پلی هست) منتشر شد. ما که دیگه برامون لطفی نداره و خود بازی رو دیدیم ، ولی خوش به حال اونایی که هنوز بازی نکردن و میتونن با دیدن تریلر صفا کنن !![]()
دوست عزيز اگه داري با صداي دالبي 5.1 كاناله بازي ميكني راحت ميتوني صداي موسيقي رو بشنوي ولذت ببري منتها كافي صدارو ببري بالا.یعنی قابلیت اینکه صدای موزیک رو زیاد کنی نداره ؟!
خیلی بده که![]()
دوستان من بازی رو تازه گرفتم می خواستم بدونم سینگل پلیر باید کدوم بخش برم : Campaign or Infinity
تو رو خدا یکی زود جواب بده... آخه وقتی می رم قسمت Campaign بعد از نشون دادن اینترو بر می گرده منو اصلی...
شاید دی وی دی مولتی رو بهم داده...؟
متا سفانه هیچ چی ننوشته؟
یعنی دی وی دی اشتباه رو بهم داده؟
ممنون میشم جواب منم بدیدبا سلام دوستان من تازه xbox گرفتم{2 روزه } میخواستم halo رو بازی کنم
میخواستم ببینم باید 1 تا 3 رو بازی کنم بعد این شماره رو یا اصلا داستان ربطی نداره و فقط اینو بازی کنم ؟!؟!
اون یکی ها چطورین ارزش بازی دارن ؟!؟!
داستانش یه سه گانه جدید رو روایت میکنه ولی خب به قبلی ها هم ارتباط دارهبا سلام دوستان من تازه xbox گرفتم{2 روزه } میخواستم halo رو بازی کنم
میخواستم ببینم باید 1 تا 3 رو بازی کنم بعد این شماره رو یا اصلا داستان ربطی نداره و فقط اینو بازی کنم ؟!؟!
اون یکی ها چطورین ارزش بازی دارن ؟!؟!