Miesam
کاربر سایت
خدائی، بجزء موسیقی بازی که افت داشته.یکم لطفا اون سطح انتظارات را پایین بیارید ! متای 96 به این راحتی ها به دست نمیاد از نظر خودم بله برای من بهترین و کاملترین fps هست که این نسل بازی کردم ولی halo4 یه بازی بوده کمو بیش تغییراتی توش ایجاد شده و این میتونه به تب بعضی ها خوش بیاد یا نیاد سایتها هم به احتمال زیاد رو این چیزها خیلی زوم میکنند و قبلا هم گفتم چون استادیوی بازی عوض شده و اولین کارش هست خیلی بیشتر رو نکات ضعف بازی زوممیکنند و دقیقا با یه عمر دستاورد بانجی مقلایسش میکنند !
من از خودم باشه میگم میانگین 92 میشه حتی کمتر ! اگه با خودم باشه میتونه بیشتر بشه حتی 94 ولی اگه بخوای تمام جوانب را در نظر بگیری ممکنه همون که گفتم بشه . سایتهای خوشحال هم کم نداریم که برای اولین کار 343 قشنگ از خجالتش در بیاند !
در حقیقت به نظر من با این فشاری که روی 343 هست اگه بتونن متای 92 کسب کنن کارشون شاهکار هست .
بقیه موارد بازی چیزی نبوده که کاهش پیدا کنه.
طراحی مراحل بازی که یه ویترین از بهترین های سری قبل بود.
گیم پلی بازی که واقعن همون نرمی رو حفظ کرده بود و بهتر شده بود.
طراحی اسلحه که آدمو نابود میکرد.
گرافیکش هم که دیگه بحثی نیست، لعنتی روی بعضی از تکسچر ها ذوم دو برابر هم میکردی افت کیفیت نمیدیدی .
داستان هم که . . .
کلن Halo 4 به نظرم خیلی ادامه عالی بود برای یک بازی .
البته منم فکر نمیکنم بیشتر از 92 بشه. خیلی خوشبینانه 93 یا 94 ولی 96 عمرن، اگر ابتدای نسل بعد میومد صد درصد میشد . . .