Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
والا به نظر من که گرافیکش اونقدر مالی نیست.در حد crysiss که اصلا نیست
ولی خب بازی گیم پلی جذابی داره
دوست عزیز خوب یکی از دلایلش اینکه کیفیت ویدئو افتضاح هست ، کیفیت اصلی اون لوکیشن در این حده :
75150692239970468085.jpg
از طرفی گرافیک بازی چه خوب چه بد مطمئناً فن های بازی راضی میکنه ، خیلی بیشتر از اون چیزی ام که انتظار داشتن این کار رو میکنه . تا همینجاشم 343 عالی عمل کرده و فرای انتظارات ظاهر شده (در معقوله گرافیک ) و اِلا تو هیلو کسی دنبال گرافیک نیست که بخواد در مورد اینکه در حد کرایسیس هست یا نه بحث کنه !

گرافش خیلی عالی فکر کنم رسما بالاترین گراف کنسولی باشه البته باید از Crysis 3 ترسید..
اگه Crysis 3 بخواد این همه افکت و دود و انفجار وAI و وسعت لوکیشن و تعداد کاووننت ها و .... و ... رو با انجینش رندر کنه ، اونوقت فکر کنم باید بازی رو مثل powerpoint صفحه به صفحه پیش بریم.
شما واقعا فکر میکنی حتی 10% از انعطاف پذیریhal0رو کرایسیس میتونه داشته باشه؟

اگه Crysis 3 بخواد این همه افکت و دود و انفجار وAI و وسعت لوکیشن و تعداد کاووننت ها و .... و ... رو با انجینش رندر کنه ، اونوقت فکر کنم باید بازی رو مثل powerpoint صفحه به صفحه پیش بریم.
شما واقعا فکر میکنی حتی 10% از انعطاف پذیریhal0رو کرایسیس میتونه داشته باشه؟

برای ساخت هیلو شما مجبورید به هزار چیز فکر کنید از جمله گرافیک ولی برای ساخت Crysis فقط یک چیز رو مد نظر قرار میدین.. پس شدنی هست..

میشه گذاشت بدون نگرانی رو مدیافایر :دی فقط اسمش یکم چرت و پرت بزن نمیاد همون موقع پاک کنه :دی
اگه اسم اصلی بزنی سر دقیقه نشده لینک پاکه :دی

من اینارو طراحی کردم.درواقع 2 تا 3 اضافه کردم که معنی 343 میده:dهرکس دوست داشت بذاره واسه امضا یا اوا>:d<

خلاصه اگه خوب نبود ببخشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or