دیدم ، بسیار هم زیبا بود و خوشمان آمد ، نمیدونم تعریف خاصی نمیتونم بکنم دیگه اسپویل میشه ، خودتون برید ببینید حتما . مثل یه سریال کاملا میتونه جذب ـتون کنه ، من از همین الان منتظر اپیزود بعدم ... موقع دیدن داشتم شام میخوردم ، بعد یه صحنه نشون داد همه بالا میارن ، لامصب خیلی ضدحال زد بهم نزدیک بود منم بالا بیارم ، غذا کوفت ـمون شد ... این شخصیت اولش هم سختی ها کشیده بیچاره ... از اون دختر مو مشکی ـه هم خوشمان آمد ، شبیه Kiki Wolfkil بود فقط جـَـوون و با کک مک :d .
یه جا خوندم نوشته بود این سریال رو بیشتر واسه اونایی ساختن که با دنیای هیلو زیاد آشناییی ندارن و میخان این سه گانه ی جدید رو شروع کنن . از دوستان خواهش میکنم لینکا رو بزارن تا بتونیم ببینیم . ممنون . اگه تو کلوپ گذاشتین لینک کلوپ رو بدین . مرسی .
یه جا خوندم نوشته بود این سریال رو بیشتر واسه اونایی ساختن که با دنیای هیلو زیاد آشناییی ندارن و میخان این سه گانه ی جدید رو شروع کنن . از دوستان خواهش میکنم لینکا رو بزارن تا بتونیم ببینیم . ممنون . اگه تو کلوپ گذاشتین لینک کلوپ رو بدین . مرسی .
نخستین سری McFarlane Toys که قراره همراه با بازی یک ماه دیگه منتشر بشه که شامل Storm Grunt, an Elite Zealot, و a red Spartan Warrior نیز میشه جز تصاویر زیر
مسترچیف