Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
اونوقت چرا سراغ ODST نره؟!:-/ اتفاقا به نظر من ODST واقعا زیبا بود و حتما در کنار 3 باید ODST رو هم بازی کرد تا حماسه تکمیل شه.:d
کاملا موافقم !!! بلکه به هیچکدوم از هیلو ها نمی رسید ولی دلیل نمیشه که بازی ارزشمندی نباشه !!! با بازی کردن ODST باید پی ببری که Bungie توی درست کردن شخصیتای جدید چقدر ماهره :d

در پی بردن به عظمت سری Halo همین بس که بعد از برگزاری کنفرانس E3 هیچ رونمایی ای به اندازه ی رونمایی این دو عنوان Halo مورد استقبال قرار نگرفته و همه جا بیشترین حرف و حدیث پیرامون Halo شده .
انتظار برای فرارسیدن تاریخ انتشار خیلی سخت شده !

اونوقت چرا سراغ ODST نره؟!:-/ اتفاقا به نظر من ODST واقعا زیبا بود و حتما در کنار 3 باید ODST رو هم بازی کرد تا حماسه تکمیل شه.:d
منظورم برای شروع بود!می دونی<درسته odst خوبه,اما به شدت اون خاصیت هایی رو که یه سری رو از بازی زده می کنه داره!گفتم اول نره سراغش تا یه وقتی زده نشه دوباره.

به نظرم اول از همه با Reach شروع کنه.آخرین هیلوی بانجی هست,اما از لحاظ برای کسانی که از هیلو بدشون میاد(به هر حال هیلو یه سری چیزایی داره که تو نگاه اول جذاب نیست)بهترین نسخه هست.درواقع می شه گفت بانجی در آخرین نسخه اش یه دروازه ی حدید برای هیلو باز کرد.خب از لحاظ داستانیه م قبل از نسخه ی اول هست و به نوعی تازه هست داستانش و اگر قبلی ها رو بازی نکرده باشی مشکلی پیش نمیاد.ایینو بازی کن,بعدش جذب داستان و گیم پلیش می شی.بعدش دو تا کار می تونی بکنی<یکی اینکه Halo3 را بگیری,(سراغ odst نرو)که البته باید چشمتو رو گرافیک ببندی(خب ماله چهار سال پیشه),hین نسخه از لحاظ داستانی مهمه.بعدش می تونی صبر کنی تا 15 نوامبر ریمیک HALO:CE(نسخه ی اول)بیاد با گرافیک بالا.اونو بگیری بازی کنی که کاملا داستان برات جا بیفته.راه دومت اینه که هیلو 3 را بازی نکنی(اگر نمی تونی بیخیال گرافیک بشی!)و مقاله ی ترجمه شده ی آفا بابک تو همین فروم را بخونی که کاملا داستانو توضیح داده.اما به هر حال باید Halo:CE را بخری 15 نومابر!یعنی از دستش نده!
اگر ایشون بشینه ریچ رو بازی کنه عمرا بتونه هیلو 3 رو بزنه ...

کلا Halo 3 رو اول از همه بازی کنین !
خیلی بازی خوبی بود ولی همین الان فکر مبارزه با اون موجودا که اسمشون یادم نمیاد رو میکنم حالم بد میشه ! :d
مخصوصا اون مرحله که تنهایی میریم توی سفینه اشون !
بهترینشون هم ریچ بود !

کلا Halo 3 رو اول از همه بازی کنین !
خیلی بازی خوبی بود ولی همین الان فکر مبارزه با اون موجودا که اسمشون یادم نمیاد رو میکنم حالم بد میشه ! :d
مخصوصا اون مرحله که تنهایی میریم توی سفینه اشون !
بهترینشون هم ریچ بود !
فلاد ها !!!؟؟؟ حالم ازشون بهم می خوره :d اما مرحله بسیار بسیار عالی بود :d

فلاد ها !!!؟؟؟ حالم ازشون بهم می خوره :d اما مرحله بسیار بسیار عالی بود :d
آره ! خودشون ! :d متنفرم ازشون.
من 3 رو روی درجه نرمال رفتم، با مقایسه با درجه Legendary ریچ بیشتر مردم !
همه اش هم سر این فلاد ها بود ! خیلی بیخود بودن !

یه عکس از این فلوده فلاده چیه بذارین ببینم کودومائه؟:دی
تو ریچ یه سری نره غول بودن میپریدن با پتک میزدند عضاب علیم بود گریم دراومده بود سر اون :((

بابا برا چي هي ميگيد هيلو 3 گرافيكش فلانه اول ريچ رو بري نمي توني 3 رو بازي كني و اين حرفا من خودم اول با ريچ شروع كردم الانم دارم 3 رو بازي ميكنم و هيچ مشكلي هم ندارم نه گرافيكش تو ذوق ميزنه و نه هيچ چيز ديگه اينقد به ديگران تلقين نكنيد كه هيلو 3 گرافيكش پايينه

• Like
Reactions: Timeless One
یه عکس از این فلوده فلاده چیه بذارین ببینم کودومائه؟:biggrin1:
تو ریچ یه سری نره غول بودن میپریدن با پتک میزدند عضاب علیم بود گریم دراومده بود سر اون :((
اینجا هستش دیگه :d برادر گرام بابک Dreadlord هم تو تاپیک گذاشته بودن عکسشون ـو ... تو ریچ حضور نداشتن .
نه باو هیچ کدوم از دشمن ها تو Reach نصف فلادها هم سخت نبودن :d تقریبا همه نوع کاوننت های ریچ تو Halo 3 هم بودن فبلا فکر کنم [ جز Elite ها که دوست هستن و اینا ] ... ازینا که گفتی هم تو Halo 3 بودن و در مقایسه با اون مرحله که واسه نجات کوتانا میری به دیدار عزیزان Flood زده اصلا سختی ـش به چشم نمیاد ... من خودم شخصا از فلادها چندشم میشه ، مخصوصا ازوناش که میرفتن رو دیوار میچسبیدن تیر میزدن وقتی میبینمشون موهای تنم سیخ میشه :d اما انصافا مرحله هایی که باید با اینا میجنگیدی خیلی هیجانی بود و اکشن فوق العاده ای داشت ! ... گیم پلی هیلو که کلا سریعه ولی مراحلی که توش Flood ها هم حضور داشتن سرعت دوبرابر میشد [ حداقل واسه من ] ، فوق العاده بودن اون مراحل ، فوق العاده ولی رو اعصاب ! :d امیدوارم تو این نسخه هم باشن ... [ ای بابا باز هوس کردم برم Halo 3 را یک دور تموم کنم :d ]

البته از حق نگذریم سختی Hunter ها هم تو ریچ خیلی بیشتر از Halo 3 بودش ... من اول فکر میکردم باید از دستشون فرار کنی اینا اصلا کشته نمیشن :d .

یه عکس از این فلوده فلاده چیه بذارین ببینم کودومائه؟:دی
Infectionforms_Halo1.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or