Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
تو GS که زده Q4 2012 یعنی حدودا یک سال و نیم دیگه.:d
بابا منظورم زمانی نا معلوم در سال 2012 میباشد :d
هیلو همیشه اوایل پاییز میاد این تابستون رو رد کنیم میمونه یه سال دیگه تا انتشار بازی :d
ولی خیلی دلم یخواد ببینم هیلو بعد از رفتن بانجی میخواد چه شکلی بشه . :-/ ببینیم دسپخت 343 چجوری هست !

همچین میگی 343 میخواد چی کار کنه انگار از سر راه اومدن :| به جان خودم و مدرک دو-سه صفحه پیش ، 15-20 نفر از نفرات بانجی تو استودیو هستن + برادر فرنکی که خودش یکی از کسایی بود که باعث خلق هیلو شد :|

همچین میگی 343 میخواد چی کار کنه انگار از سر راه اومدن :| به جان خودم و مدرک دو-سه صفحه پیش ، 15-20 نفر از نفرات بانجی تو استودیو هستن + برادر فرنکی که خودش یکی از کسایی بود که باعث خلق هیلو شد :|
پسر خوب ما هم از پشت کوه نیومدیم دیگه اینو همه میدونن نا سلامتی عصر ارتباطات هست .
منظور من تغییرات احتمالی هست که ممکنه 343 تو بازی بده .

فهمیدیم چقد علاقه داری به 343 نمی خواد هر پستی که 343 توش بود رو نقل قول کنی :دی

گفتی PC بازی میکنی ؟ :d

پسر خوب ما هم از پشت کوه نیومدیم دیگه اینو همه میدونن نا سلامتی عصر ارتباطات هست .
:d
منظور من تغییرات احتمالی هست که ممکنه 343 تو بازی بده .

خب خدار و شکر من فکر کردم داری از جهت منفی میگی :d انقدر برادران همیشه در صحنه تو این چند صفحه بازی رو ترول کردن که کلا فکرمون خراب شده :d

تو دیگه چرا میثم؟:d اون خبر اشتباه ترجمه شده بود.برو منبعش رو بخون اصلا بدبخت همچین حرفی نزده.:d
الان دیدم نوشته اشتباه ترجمه شده :دی.

باز همینجوری یه نابغه ای یه چیزی پروند و یه تاپیک زد تو جوّ گیر شدی ؟ :|
ببین از مایکروسافت هیچ بعید نیست، یهو میبینی Halo رو تبدیل کنه به یه بازی 3+ که با کینکت میشه بازی کرد :|.

ما چیکار کنیم که تو فکر نکنی ؟ :|
پول منو بدید برم :دی.
آخه مگه ماکرو مغز خــــــــــر خورده :d که بیاد یکی از بهترین انحصاریاشو :x اینطوری کنه !!!؟؟؟:d:d
هیچی دیگه کم مونده استیو بالمر رو هم چند ماه دیگه با کینکت سازگار کنه :|. استیو بهتر با کینکت :-".

از مایکروسافت هیچی بعید نیست به خدا ...

آقا من تا حالا halo بازی نکردم .چون تعریفش رو زیاد شنیدم پارسال یه halo3 odst گرفتم اولش رو بازی کردم از گرافیکش خوشم نیومد.:(
برم جلو بهتره؟داستانش؟
و این که از کدوم نسخه شروع کنم خوبه تا این جدیده میاد داستانش رو متوجه شم؟

آقا من تا حالا halo بازی نکردم .چون تعریفش رو زیاد شنیدم پارسال یه halo3 odst گرفتم اولش رو بازی کردم از گرافیکش خوشم نیومد.:(
برم جلو بهتره؟داستانش؟
برو halo 3 بزن بعدش Halo ODST و بعدش Halo Reach و چند ماه دیگه هم که Halo CE میاد ...
گرافیکشون خب معلومه قدیمیه بازی ها قدیمی هستند اگر فقط دنبال گرافیکی فکر میکنم بتونی فقط Reach رو بازی کنی ...

عوض كردن سازنده بازي اي با اين سابقه و بزرگي و عظمت ريسكـ بزرگيه ، كه منم اميدي ندارم بازي مثل Reach موفق باشه .

خوب Bungie فوق العاده بود و هست :d ولی اصلا 343 رو دست کم نگیر . بهترینای هر شرکت بازی سازی رو جمع کردن . من که خیلی امیدوارم :d

الان دیدم نوشته اشتباه ترجمه شده :دی.

ببین از مایکروسافت هیچ بعید نیست، یهو میبینی Halo رو تبدیل کنه به یه بازی 3+ که با کینکت میشه بازی کرد :|.
نه!شما کلا با مایکرو مشکل داری....
برم جلو بهتره؟داستانش؟
به نظرم اول از همه با Reach شروع کنه.آخرین هیلوی بانجی هست,اما از لحاظ برای کسانی که از هیلو بدشون میاد(به هر حال هیلو یه سری چیزایی داره که تو نگاه اول جذاب نیست)بهترین نسخه هست.درواقع می شه گفت بانجی در آخرین نسخه اش یه دروازه ی حدید برای هیلو باز کرد.خب از لحاظ داستانیه م قبل از نسخه ی اول هست و به نوعی تازه هست داستانش و اگر قبلی ها رو بازی نکرده باشی مشکلی پیش نمیاد.ایینو بازی کن,بعدش جذب داستان و گیم پلیش می شی.بعدش دو تا کار می تونی بکنی<یکی اینکه Halo3 را بگیری,(سراغ odst نرو)که البته باید چشمتو رو گرافیک ببندی(خب ماله چهار سال پیشه),hین نسخه از لحاظ داستانی مهمه.بعدش می تونی صبر کنی تا 15 نوامبر ریمیک HALO:CE(نسخه ی اول)بیاد با گرافیک بالا.اونو بگیری بازی کنی که کاملا داستان برات جا بیفته.راه دومت اینه که هیلو 3 را بازی نکنی(اگر نمی تونی بیخیال گرافیک بشی!)و مقاله ی ترجمه شده ی آفا بابک تو همین فروم را بخونی که کاملا داستانو توضیح داده.اما به هر حال باید Halo:CE را بخری 15 نومابر!یعنی از دستش نده!

• Like
Reactions: need to fight

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or