Halo 3

امتیاز شما به HALO3

• مجموع رای دهنده‌ها
    292
اونقدر از گرافیک پائین این بازی شنیده بودم که موقع گذاشتن تو دستگاه برای اولین بار فکر میکردم با یه بازی نسل قبل طرفم.
ولی خب باید بگم اصلا اینطور نیست و گرافیک بازی در حد وسط بازیهای نسل حاضر (همون نسل بعد سابق) قرار داره.

اقا game spot به تك تك بخش هاي بازي چه امتيازي داده من چرا نميتونم پيدا كنم ؟
فرخ انگار یادته رفته Gamespot نوع امتیاز دادنش عوض شده ! الآن رند امتیاز میده و خوبی ها و بدی های بازی رو مینویسه. یه سری آیتم هم هست که به بازیها میده مثلآ به Halo 3 این آیتمها رو داده :
ارزش بازی از پولی که میدین بیشتره
بازی دنباله خیلی خوبی برای نسخه های قبلیش هست
افکتهای صدای عالی
داستان عالی
گیم پلی فوق العاده
بازی کردن با بقیه حال میده ( منظورش Co-op هست )
قسمت Multiplayer قوی
صداگزاری فوق العاده

سيستم امتياز دهيشو ميدونم ولي اينطوريش نميدونستم اريا جان پس از كجا بدونيم كه امتياز قسمتهاي بازي چطوري بوده ؟

اريا جان بازي را چطور ديدي بازي كردي يا نه ؟:biggrin1:
ميخوايم تو هم يه تعريفي از بازي بكني چطور ديدي بازي را ؟

اريا جان بازي را چطور ديدي بازي كردي يا نه ؟:biggrin1:
والا من که فعلآ 360 ام پکیده و منتظرم ببینم سری جدیدش کی میاد ایران ! ولی هرطور شده بازی میکنم چون باید آخرین قسمت تریلوژی رو هم تموم کنم ! :love:

والا من که فعلآ 360 ام پکیده و منتظرم ببینم سری جدیدش کی میاد ایران ! ولی هرطور شده بازی میکنم چون باید آخرین قسمت تریلوژی رو هم تموم کنم ! :love:

پس بگو درد منو داري منم فقط منتظرم اين سري جديد بياد كه نمياد ؟ كنسولم هيچ مشكلي نداشت رفتيم فروختيم .

فكر كنم سال 2008 بياد و باز سر كار باشيم .:((

منم بازیو خریدم موسیقی بازی فوق العادس ... همونجور که بچه ها گفتن اولا مرحله ها گرافیک ندارن و با اینکه در طول بازی گرافیک میره بالا(یه اپسیلون از gears of war پایین تر !!!!) اصلا در حد نام هیلو 3 و تبلیغاتش نیست
گیم پلی هم تا جایی که رفتم هیچ تعریفی نداره و هیچ چیز جدیدی نداره با بازیهایی مثل دارکنس ادم فک میکنه اینجور بازیهای بزرگ چه گیم پلی ای دارن
خلاصه من که خوشم نیومد تو اینجور مایه بازی ها (نه هم سبک )من رسیستنسو خیلی بیشتر این بازی دوست دارم
به هر حال معلوم شد قدرت گرافیکی 360 چقدر پایینه و فقط در حد این بازی و gears of war هستکه برا 360 بازها خیلی ناراحت کننده هم هست ....خلاصه من با این بازی اصن از 360 خریدنمم پشیمون شدم :evil:....

حالا حرفهايي كه اشكان گفت برات بسته .
ولي همون گرافيكي كه تو ميگي :
يه زحمت بكش اينها را نگاه كن سايتهاي خيلي معتبر كه از نظر گرافيكي اين بازي امتياز گرفته !

1up : امتياز 10

Eurogamer:امتياز 10

Gamespy: امتياز 10

Teamxbox: امتياز 9/5

Gamepro : امتياز كامل 5

IGN: امتياز 9

gamespot هم كه امتياز نداره و امتياز كل بازي 9/5 و تعريفهايي كه از گرافيك بازي كرده را بخون .
فكر كنم براي اگاهي خيلي خوب باشه . ديگه اون ايرادهاي بني اسراعيلي از اين بازي و كنسول xbox360 نگيرند .

حالا حرفهايي كه اشكان گفت برات بسته .
ولي همون گرافيكي كه تو ميگي :
يه زحمت بكش اينها را نگاه كن سايتهاي خيلي معتبر كه از نظر گرافيكي اين بازي امتياز گرفته !

1up : امتياز 10

Eurogamer:امتياز 10

Gamespy: امتياز 10

Teamxbox: امتياز 9/5

Gamepro : امتياز كامل 5

IGN: امتياز 9

gamespot هم كه امتياز نداره و امتياز كل بازي 9/5 و تعريفهايي كه از گرافيك بازي كرده را بخون .
فكر كنم براي اگاهي خيلي خوب باشه . ديگه اون ايرادهاي بني اسراعيلي از اين بازي و كنسول xbox360 نگيرند .

فرخ جان امتياز ign 9.5 هست نه 9;)
team xbox هم از گرافيك بازي تعريف كرده و ميگه بهترين HDR رو توي اين بازي ديده

درود
با نحوه امتیاز دهید عجیب غریب GS و سخت گیریشون واقعا گرفتن امتیاز 9.5 کار شاقیه به خدا. به همه تبریک میگم:love:.
آقا داریم Co op
میریم جیلو چه حالی میده :biggrin1:.
نکته: چرا رو Co op آچیومنت آزاد نمیکنه :confused:.

پ.ن. منتقدان خوشحال Halo 3 حالشون چطوره :lol:.

آخرین ویرایش:
سلام
منم امروز بازی رو گرفتم و یه 2 مرحله ای جلو رفتم بازی فوق العاده عالیه نورپردازیش رو تو هیچ بازی ندیدین!!:)
نگاه نور تو اسمون که میکنی به خاطر نور زیاد یه لحظه صفحه سفید میشه و بعد که مثالا چشم عادت میکنه واضح تر میشه!:love:(واقعیت گرایی)

گرافیک بازی بد نیست فوق العاده هم نیست مرحله ی اولش زیاد جالب نیست ولی هر چی جلو میری خوب میشه....

صدا گزاریش که توپه مثل همیشه Steve Downes هم عالی کار کرده(Steve Downes در نقش مستر چیف حرف میزنه)

هوش مصنوعی بازی روی normal واقعا normal هست:biggrin1: مثلا یه تیکه یارو هم تیمیت داره راه میره بعد میرسه به یه مانع بعد ازش میکشه بالا با اینکه میتونست خیلی راحت از بقلش رد بشه(باید خودتون ببینید)

بازی در کل خیلی عالیه پیشنهاد میکنم همه بازیش کنین(مگه کسیم هست که نگیرش!!!!!!!!!!)

پ.ن:اریا من گفتم برو ازادی... ( به فرخم بگو بیاد:biggrin1:)

پ.ن2:الان از اتقاق فرمان خبر رسید گرافیک بازی خوبه
39.gif
39.gif
39.gif

آخرین ویرایش:
امین حالا کجاشو دیدی نور پردازی این بازی از فوق العاده هم یه چیزی اونور تره حالا واسا و تماشا کن تو مراحل بعدی . (توی یه مرحله که وقتی از یه غار بیرون می یای نور به شدت توی صورت می زنه و برای چند ثانیه چیزی نمی بینی تا یواش یواش تصویر ظاهر میشه و یکدفعه عظمت Ark رو می بینی واقعا این صحنه مو رو به تن آدم سیخ می کنه ) واقعا توی این بازی همه چیز بزرگ و واقعی کار شده و زیر 3 ، 4 مایل اصلا نباید دربارش صحبت کنی . من هم همین الان که این پست رو میدم بازی رو تا آخرش رفتم به شدت زیبا بود و به نظر من 9.5 کمشه و باید بهش 10 بدن واقعا . مرحله آخرش که دیگه واقعا نمی دونم چی بگم بسیار بسیار زیبا بود و در حد فیلمهای هالیوودی ساخت بودن این مرحلرو تعیف نمی کنم تا خودتون ببینین دموی پایانیش هم زیبا بود و من خیلی با این بازی حال کردم . من روی Normal تموم کردم و می خوام حالا روی Legendry هم برم :biggrin1:
(واقعا نمی دونم چرا واسه ی ساخت فیلم این بازی دست دست می کنن به نظر من یکی از شاهکارهای خلقت خواهد شد حتی فراتر از جنگ ستارگان و ارباب حلقه ها از حالا کسی نمی تونه چپ به این بازی نگاه کنه :biggrin1: ) . ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or