فرخ انگار یادته رفته Gamespot نوع امتیاز دادنش عوض شده ! الآن رند امتیاز میده و خوبی ها و بدی های بازی رو مینویسه. یه سری آیتم هم هست که به بازیها میده مثلآ به Halo 3 این آیتمها رو داده :اقا game spot به تك تك بخش هاي بازي چه امتيازي داده من چرا نميتونم پيدا كنم ؟
والا من که فعلآ 360 ام پکیده و منتظرم ببینم سری جدیدش کی میاد ایران ! ولی هرطور شده بازی میکنم چون باید آخرین قسمت تریلوژی رو هم تموم کنم !![]()

منم بازیو خریدم موسیقی بازی فوق العادس ... همونجور که بچه ها گفتن اولا مرحله ها گرافیک ندارن و با اینکه در طول بازی گرافیک میره بالا(یه اپسیلون از gears of war پایین تر !!!!) اصلا در حد نام هیلو 3 و تبلیغاتش نیست
گیم پلی هم تا جایی که رفتم هیچ تعریفی نداره و هیچ چیز جدیدی نداره با بازیهایی مثل دارکنس ادم فک میکنه اینجور بازیهای بزرگ چه گیم پلی ای دارن
خلاصه من که خوشم نیومد تو اینجور مایه بازی ها (نه هم سبک )من رسیستنسو خیلی بیشتر این بازی دوست دارم
به هر حال معلوم شد قدرت گرافیکی 360 چقدر پایینه و فقط در حد این بازی و gears of war هستکه برا 360 بازها خیلی ناراحت کننده هم هست ....خلاصه من با این بازی اصن از 360 خریدنمم پشیمون شدم....
حالا حرفهايي كه اشكان گفت برات بسته .
ولي همون گرافيكي كه تو ميگي :
يه زحمت بكش اينها را نگاه كن سايتهاي خيلي معتبر كه از نظر گرافيكي اين بازي امتياز گرفته !
1up : امتياز 10
Eurogamer:امتياز 10
Gamespy: امتياز 10
Teamxbox: امتياز 9/5
Gamepro : امتياز كامل 5
IGN: امتياز 9
gamespot هم كه امتياز نداره و امتياز كل بازي 9/5 و تعريفهايي كه از گرافيك بازي كرده را بخون .
فكر كنم براي اگاهي خيلي خوب باشه . ديگه اون ايرادهاي بني اسراعيلي از اين بازي و كنسول xbox360 نگيرند .

فرخ جان امتياز ign 9.5 هست نه 9
team xbox هم از گرافيك بازي تعريف كرده و ميگه بهترين HDR رو توي اين بازي ديده
(واقعیت گرایی)