Halo 3

امتیاز شما به HALO3

• مجموع رای دهنده‌ها
    292
منم بازیو خریدم موسیقی بازی فوق العادس ... همونجور که بچه ها گفتن اولا مرحله ها گرافیک ندارن و با اینکه در طول بازی گرافیک میره بالا(یه اپسیلون از gears of war پایین تر !!!!) اصلا در حد نام هیلو 3 و تبلیغاتش نیست
گیم پلی هم تا جایی که رفتم هیچ تعریفی نداره و هیچ چیز جدیدی نداره با بازیهایی مثل دارکنس ادم فک میکنه اینجور بازیهای بزرگ چه گیم پلی ای دارن
خلاصه من که خوشم نیومد تو اینجور مایه بازی ها (نه هم سبک )من رسیستنسو خیلی بیشتر این بازی دوست دارم
به هر حال معلوم شد قدرت گرافیکی 360 چقدر پایینه و فقط در حد این بازی و gears of war هستکه برا 360 بازها خیلی ناراحت کننده هم هست ....خلاصه من با این بازی اصن از 360 خریدنمم پشیمون شدم :evil:....

به هر حال معلوم شد قدرت گرافیکی 360 در حد این بازی و gears of war هستکه خیلی ناراحت کننده هم هست ....
خوب شد به این نتیجه رسیدی شما چون همین gow هنوز بازی ای تو ps3 نتوسنته بیاد که بخواد باهاش از نظر گرافیکی مقابله کنه! پس ببین دیگه ps3 چیه!:laughing:

ای خدا هر چند وقت یه بار یکی از فن بویای سونی باید بیاد تو تاپیک 360 بابا کرم برقصه!
د اخه اگه کنسولتون ضعیف تر نبود که ان قدر با 360 کل کل نمیکردید!حتما یه چیزی هست که ان قدر کل کل میکنید!
چی؟!RESISTANCE:FOM بهتره؟:sick:
یه MGS دارید دیگه هیچی ندارید!MGS خیلی خوفه همه هم میدونن ولی فروش 4 میلیون با یه بازی یهو به 11 میلیون نمیرسه!
تو از گیم پلی چی میفهمی؟ها؟از داستان چی؟نکنه داستان RESISTANCE قوی تره؟:eek:
اینجا تاپیک CONSOLE.vs.CONSOLE نیست و گر نه خیلی حرفا واسه گفتن دارم
اینجا تاپیکه 360 دوست ندارید نیایید :evil:

درسته که گرافیک بازی در کل پایینه ولی یه چیزهایی رو هم داره که برعکس خیلی قویه مثل نورپردازی که در هیچ بازی به این شکل نبوده یا خود مستر چیف که خیلی عالی طراحی شده و مخصوصا سفینه های تو بازی که گرافیکشون خیلی عالیه.:eek:

اقا من خيلي خوشحالم نمي دونم كجا بايد اينو بگم اما ديگه همين جا مي گم شرمنده شايد كساي ديگه هم گفته باشند اما ديگه ما هم گفتيم:cheesygri
اين بازي از گيم اسپات امتياز فوق العاده ي 9.5 گرفت:love:
اينم نكات مثبت بازي:
افكت صدايي خفن
صداي ديالوگ ها فوق خفن
پايان عالي
همكاري براي بازي با نفري ديگر
مولتي پلير عالي
داستان فوق العاده
گيم پلي فوق اعاده
بيشتر از پولي كه ميديد مي ارزه
اجازه ي همكاري بازي با 4 نفر
اديت مپ ها
حالا بداش:blushing:
سيستم سيو فيلم به خوبي گفته شده نيست
يارهاي بازي در روندن ماشين ها خوب عمل نمي كنند و از جون خودشون يا شما خوب حفاظت نمي كنن
http://www.gamespot.com/xbox360/action/halo3/review.html?om_act=convert&om_clk=tabs&tag=tabs;reviews
خوب ما هم بايد به دوستام يه شام بدم چون قولشو داده بودم:biggrin1:

آخرین ویرایش:
البته کیفیت عکس هم زیاد خوب نیست ها :)

بله همين طوره امين جان عكس ها حدود 2 مگ حجم داشت كه به 40kb كاهش دادم
البته نمي دونم چطوري مي گين گرافيك ندارن از روي عكس ايا مي خواين فن بوي بازي در بيارين:confused:
حالا درسته بهترين نيست اما نه ديگه در حد halo2 :eek::eek::eek::eek:

خوب شد به این نتیجه رسیدی شما چون همین gow هنوز بازی ای تو ps3 نتوسنته بیاد که بخواد باهاش از نظر گرافیکی مقابله کنه! پس ببین دیگه ps3 چیه!:laughing:

:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
:laughing::laughing::laughing::laughing::laughing:

خیلی باحال گفتی

حالا خودمونیم این گیم اسپات هم صد در صد یه چیزهایی از فروش این بازی گیرش میاد که این نمره رو بهش داده یا شاید هم بیلی دمش رو دیده:-"
چون اصلا به گرافیک واینطور چیزا اشاره نکرده و اصلا به روش نیاورده انگار نه انگار:confused:

حالا خودمونیم این گیم اسپات هم صد در صد یه چیزهایی از فروش این بازی گیرش میاد که این نمره رو بهش داده یا شاید هم بیلی دمش رو دیده:-"
چون اصلا به گرافیک واینطور چیزا اشاره نکرده و اصلا به روش نیاورده انگار نه انگار:confused:

خوب اگه تو خوب ها مي نوشت يعني خيلي گرافيك خفنه اگه هم تو بداش مي نوشت يعني جاي كار بيشتر رو داشته
البته تو متن يه تعريف هايي از گرافيك بازي انجام داده و گفته در حد خوب و نسل بعد هست

اینم چن تا عکس از محیط بازی ( برای کسانی که نمیدونن بخرن یا نه ؟ )

halo-3-20070923023349398_thumb_ign.jpg
img_4911249.html

برای دیدن همه ی عکسها : Click Here

سایت Ign هم از گیم اسپات کم نیاورد و 9.5 داد . گیم پلی و داستان عالی و محشره اگر کسی می خواهد معنی گیم پلی رو بفهمه باید این بازی رو بازی کنه .

امتیاز GameRankings

سایت GameRankings هم میانگین % 96.3 به این بازی داده که فوق العاده هست یعنی از بایوشاک هم بالاتر که %95.4 گرفته بود .
صفحه مربوط به این بازی (ببینید سایت ها چه امتیازاتی دادند)
:eek:
http://www.gamerankings.com/htmlpages2/926632.asp

البته هنوز تمام سایت ها به این بازی امتیاز نداده اند و ممکنه که این امتیاز تغییراتی کند .
http://www.gamerankings.com/htmlpages4/926632.asp

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or