Ramin_x360
کاربر سایت

شما مطمعنین این بازی Beta نیست؟چند نفر خواسته بودن عكس از بازي بگيرين منم چنتايي عكس گرفتم
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
اگه واقعا اینه که فقط یکم با Halo 2 فرق داره.عجب گرافیکه افتضاحیه( به آقا فرخ بر نخوره
)

خوفه!
پس تا بازی نکنید متوجه نمی شید .
من اون زمانا که PC باز بودم(خدا بیامرزتش تو این ماه مبارک)FPS باز حرفه ای بودم ولی احساس میکنم که دسته 360 از موس و کیبورد خیلی راحتتره چون همه چی تو دستته ولی تو کیبورد به این درندشتی خدا میدونه دگمه های بازی های نسل جدید رو چه جوری میخوان بچینن!تجربه halo3 با ماوس و كيبورد (xfps ) :
چه حالي بده با ماوس و كيبورد .
لينك :
http://www.n4g.com/xbox360/News-69647.aspx
خداییش من نگفتم گرافیک خیلی پایینه!خوب خداییش انتظار همه خیلی بالا بودیا شماها از این بازی زیاد CG دیدین که فکر کردین کیفیت بازی هم مثل اونا خواهد بود یا واقعا گرافیک بازی رو نمی بینین حالا درسته گرافیک بازی در حد Crysis شگفت انگیز نیست ولی کاملا با جو بازی همخوانی داره و اصلا توی ذوق نمی زنه (جدی گفتم) البته شاید مرحله اول که توی جنگل می گذره تو ذوق بزنه (پوشش گیاهی در حد بازیهای PS2 هستش ) ولی در مراحل بعد که از جنگل خارج میشین اصلا انگار تازه موتور بازی از خواب بیدار شده و به کار می افته (البته کیفیت تکسچرها واقعا پایینه در حد بازی Stranglehold ولی تو طراحی مسترچیف هیچ ایرادی نمیشه گرفت واقعا عالی طراحی شده و جزییات بالایی داره ) این حرفهایی که شما در مورد گرافیک بازی زدین دیگه خیلی کم لطفی کردین . طراحی آسمان توی این بازی فوق العاده هستش و من توی هیچ بازی ای آسمان به این زیبایی ندیدم (البته آسمان هم هرچی مرحله ها بالاتر میره زیباتر میشه ) کلا منم اولش اینطوری شدم ، اما عکسها از مراحل بالا گرفته شده نمی دونم چرا میگید افتضاحهپس تا بازی نکنید متوجه نمی شید .
من هیچ تعصبی روی بازی ندارم و به عنوان کسی که داره برای اولین بار این بازی رو بازی می کنه دارم میگم اصلا وقتی بازی می کنید به هرچیزی فکر خواهید کرد الا گرافیک . فرصت این کار رو نخواهید داشت . :biggrin1:![]()
منم با ميلاد جان موافقم ! بازي رو گرفتيد سريع از گرافيك بازي ناميد نشيد ! صبر كنيد گرافيك بازي مرحله به مرحله بالاتر ميره تا جايي كه اشكالات گرافيكي كه در بعضي مراحل ديديد يادتون ميره و ميگيد عجب گرافيكي !یا شماها از این بازی زیاد CG دیدین که فکر کردین کیفیت بازی هم مثل اونا خواهد بود یا واقعا گرافیک بازی رو نمی بینین حالا درسته گرافیک بازی در حد Crysis شگفت انگیز نیست ولی کاملا با جو بازی همخوانی داره و اصلا توی ذوق نمی زنه (جدی گفتم) البته شاید مرحله اول که توی جنگل می گذره تو ذوق بزنه (پوشش گیاهی در حد بازیهای PS2 هستش ) ولی در مراحل بعد که از جنگل خارج میشین اصلا انگار تازه موتور بازی از خواب بیدار شده و به کار می افته (البته کیفیت تکسچرها واقعا پایینه در حد بازی Stranglehold ولی تو طراحی مسترچیف هیچ ایرادی نمیشه گرفت واقعا عالی طراحی شده و جزییات بالایی داره ) این حرفهایی که شما در مورد گرافیک بازی زدین دیگه خیلی کم لطفی کردین . طراحی آسمان توی این بازی فوق العاده هستش و من توی هیچ بازی ای آسمان به این زیبایی ندیدم (البته آسمان هم هرچی مرحله ها بالاتر میره زیباتر میشه ) کلا منم اولش اینطوری شدم ، اما عکسها از مراحل بالا گرفته شده نمی دونم چرا میگید افتضاحهپس تا بازی نکنید متوجه نمی شید .
من هیچ تعصبی روی بازی ندارم و به عنوان کسی که داره برای اولین بار این بازی رو بازی می کنه دارم میگم اصلا وقتی بازی می کنید به هرچیزی فکر خواهید کرد الا گرافیک . فرصت این کار رو نخواهید داشت . :biggrin1:![]()