Halo 3

امتیاز شما به HALO3

• مجموع رای دهنده‌ها
    292
خوب برین بگیرین برای ما هم تعریف کنین دیگه !
والا من هم می خواستم همین رو بگویم ولی ترسیدم فرخ جان و باقی X360 Fan ها بهم بتوپند که چرا پست نامربوط میدی ؟ به هزار امید و آرزو میاییم توی تاپیک تا بچه ها کمی از داستان بازی و چگونگی ماموریتهایی که توی مراحل اول می گیریم توضیح بدهند در عوض می بینیم فرخ هنوز گیر سه پیچ داده به گرافیک ، اون یکی ناله میکنه بازی رو نگرفتم هنوز و ....
کمی مثل حسام رفتار حرفه ای داشته باشید.نیم ساعت بازی رو میبره جلو ، بعدش On میشه و کلی از بازی برامون تعریف میکنه.بعدش دوباره میره سراغ بازی...:)

خب منم بازی رو گرفتم ولی من با این وضعیتی که می بینم نظری راجع به بازی نمیدم ;)
فقط یه سوال از بچه هایی که Co-Op بازی کردن میپرسم.
من نمیدونم چرا در این حالت، چپ و راست تصویر نوارهای مشکی میان :confused:
توضیح اینکه از مانیتور استفاده میکنم که خودم تصویر رو تنظیم کردم. جوری که تصویر کش نیومده و در حالت کلی نوارهای خیلی کوچکی هم بالا و پایین تصویر قرار دارن.
ولی نمیدونم قضیه این نوارهایی که چپ و راست تصویر هستن ( البته در حالت Co-Op این بازی) چیه :confused:
نمیدونم منظورم رو خوب رسوندم یا نه. این مشکل در Co-Op بازی Gears Of War وجود نداشت.
خیلی عجیبه...

سلام گرافیکش خیلی خوف :biggrin1: هر چی میری جلو بهتر میشه مخصوصا وقتی اولین بار که سوار ماشین میشی و وارد بیابون میشی عجب گرافیکی محیط وسیع:eek: نور پردازی هم که حرف نداره تنوع اسلحه منو کشته:love:هرکس نگیره اشتباه بزرگی کرده

بابا اين ديگه چيه خيلي فاز مي ده به جرات مي تونم بگم بهترين بازي 360 كه تا الان بازي كردم معمولا اكثر بازي هاي سبك fps ادم وسط بازي خسته مي شه و بازي تكراري ميشه اما اين بازي تازه قشنگترم ميشه:-"
راستي توي gears of war هم گرافيك تفنگاش افتضاح بود هم تكسچر پشت ماركوس فينيكس پس اينقدر گير نديد گرافيك بازي بعضي جاها نقص داره همه ي بازي ها نقص دارن
چنتا عكسم از بازيش گرفتم اگه شد فردا مي ذارم تا گرافيك عالي بازي بهتر خودشون نشون بده

اولین تستهای بازی در مجلات Official Xbox Magazine استرالیا و برزیل در اومدن. مال استرالیا 10/10 داد بهش و برزیل 9/10 . هر 2 میگن بازی فوقالعادست ولی گرافیکش درحد Halo2 در حالت HD هست. ولی با این نمره ها کاملاً مشخصه که گرافیک برای این بازی مهم نیست و خود بازی خداست!:biggrin1::biggrin1::love::love:

هي ميخوام اين بحث مسخره را تموم كنم ولي ميبينم نميشه .

اولین تستهای بازی در مجلات Official Xbox Magazine استرالیا و برزیل در اومدن. مال استرالیا 10/10 داد بهش و برزیل 9/10 . هر 2 میگن بازی فوقالعادست ولی گرافیکش درحد Halo2 در حالت HD هست. ولی با این نمره ها کاملاً مشخصه که گرافیک برای این بازی مهم نیست و خود بازی خداست!:biggrin1::biggrin1::love::love:

اخه ميدوني چيه بعضي اين مجله ها يا سايتها بايد به عقلشون دعا كرد چرت ترين و بخودترين حرفي كه تو عمرم شنيدم . halo3 الان تو بازي هاي xbox360 از لحاظ گرافيكي حرف اول و اخر را ميزنه .
حالا خود مجله گفته گرافيك halo2 ولي hd اونوقت اومده به گرافيكش امتياز 10 داده !!!:laughing:
يه زماني اين حرفها مد شده بود ديگه ولي الان با ديدن اين اوضاع و گرافيك بازي ديگه نميتونن به خودشون بقبولونن كه گرافيك بالاست .

براي مثال يه عكس از halo 2 :

pic_halo2_zh_01.jpg

و يه تصوير هم ازhalo3 و مثلا halo2 در hd
:laughing:

42f467d817.jpg

اصلا خداشون باهم فرق ميكنه .

من امروز بازي رو تموم كردم 10 تا مرحله داره حدوده 9 ساعت طول كشيد فكر كنم اولين نفر باشم كه تموم كردم فقط اگه ميشه درباريه داستانش توضيه بديد :cheesygri

من امروز بازي رو تموم كردم 10 تا مرحله داره حدوده 9 ساعت طول كشيد فكر كنم اولين نفر باشم كه تموم كردم فقط اگه ميشه درباريه داستانش توضيه بديد :cheesygri
چند نفری قبل از شما تموم کرده بودن:)
راستی روی حالت Legendry واقعا سخته دهنم سرویس شد یه مرحله رفتم :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or