Halo 3

امتیاز شما به HALO3

• مجموع رای دهنده‌ها
    292
من 5 تا مرحله رفتم بازی نسبتا کوتاهه چون 9 تا مرحلس.تنها نکته ای که خیلی منو زجر میده گرافیک بازیه که خیلی بهتر میتونست باشه یعنی ایمان دارم که 360 بهتر از اینا رو میتونه اجرا میتونست بکنه.البته بازم با این حالت گرافیک عالیه.
در ضمن دارم روی نرمال میرم حدود 250 تا گیم اسکور گرفتم

Halo 3: Cinema Paradiso

With all the work towards the TGS it looks like we totally missed the release of the latest Halo 3 vidoc, showing the replays and Forge modes in action. Very interesting watch as always

+++++++++++++++++++++++++++++++

Spike TV, SCI FI Channel and Comedy Central are giving millions of Halo fans a reason to Believe with an exciting and unprecedented look at the most anticipated game in history, Halo 3, before its release on Sept. 25. On track to be the biggest day in entertainment history, Halo 3 is gearing up for exclusive and dedicated programming across a variety of cable networks.

Spike TV

Starting at 9 p.m. EST on Monday, Sept. 24, Spike TV’s, “Game Head,” will broadcast live from the Halo 3 marquee launch event in New York City (Best Buy, 529 5th Ave) highlighting the festivities that are taking place as the world prepares for the clock to strike midnight. Following the build-up, “Halo 3: Launched!” will showcase the immense movement in society known as “Halo Nation” with super-fans, celebrities, and the everyday gamer sharing testimonials on how Halo has changed their lives. The program will also give fans VIP access to an astounding array of additional Halo 3 launch activities, including flash mobs at IMAX theaters, and a special performance by Linkin Park at a party held in the game’s honor during the 2007 MTV Video Music Awards in Las Vegas.

SCI FI Channel

On Sept. 25, the action shifts to the SCI FI Channel, which will premier “Halo 3: Sci vs. Fi” at 4 p.m. EST, with an encore at 11 p.m. EST. “Halo 3: Sci vs. Fi” takes an academic look at what goes into creating the world’s most popular video game. The program begins by uncovering the “Fi,” or fiction process that went into the game’s world-renowned storyline. Interviews with the writing and producing team at Bungie Studios, as well as with numerous industry luminaries will compare the game’s storyline to other epic sagas from the literary, television and film worlds. The show then switches gears to focus on the “Sci,” or science behind the game. What does it take to turn a great story into the gold standard for the “first-person-shooter?” The viewer will get a first-hand look at how the game evolves from words and sketches to code and eventually the biggest popular culture property of the year. “Halo 3: Sci vs. Fi” is being produced in conjunction with G-Net Media, creators of such video-game focused shows as, “Settle the Score” and “Fresh Baked Video Games.”

Comedy Central

An eclectic list of celebrities will show and tell their “first gameplay experience” with Halo on the upcoming Comedy Central “Fully Loaded” feature on Saturday, Sept. 22, starting at 8pm. The program, which is hosted by comedian, Bobby Lee, will air snippets throughout the evening from the Xbox Oasis at Tao Beach, a new extension of Tao nightclub at the Venetian Hotel in Las Vegas. Mega-producer Pharell Williams, comedian Wayne Brady, Fallout Boy’s Pete Wentz, and rap stars Eve and Lil Jon make appearances.

For additional exclusive Halo 3 entertainment programming, fans can also check out G4 TV on Sept. 25, who will also broadcast a Halo 3 launch special.

آخرین ویرایش:
منظور بدي ندارم ها اما نميدونم چرا همه ميرن بازي رو روي اسون ترين درجه تموم ميكنم بعد مي پرن ميگن ما تموم كرديم خوب مگه اين هنره؟
هنز اينه كه بازي روي سخت ترين درجه تموم كني و در 360 همه اچيومنت هاشو بگيري تا لذت ببري!
دوست من فرمایش شما کاملا درسته اما بنده اصلا FPSباز نیستم و ادعایی روی بازی ندارم واین هم اولین بازی FPSبود که تمومش کردم من فقط برای اینکه بگم بازی خوبی بود اینو گفتم که دیگران نگن تو گه بازی نکردی نظر نده!من اصلا نمی خواستم بی احترامی به اساتید FPSبشه اگر هم شده پوزش می خوام:love:

این خبر peter jackson مال سپتامبر 2006 در X06 هست نه الان و البته قرار نیست دوباره سازی بشه. می نمی دونم از کجای این جملات این کلمه برداشت شده. peter jackson قراره با استفاده از شرکت تازه تاسیس خودش یعنی Wingnut Interactiveبا همکاری مایکروسافت ادامه ای از halo بر طبق همون داستان اصلی بازی بسازه که این جریان برای بعد از halo 3 هست و البته بعدا در GDC 07 عنوان شد که این بازی یک Episodic خواهد بود که احتمالا دانلودی هم می باشد و اصلا معلوم نیست که بازی حتما fps باشه.

قرار بوده در تاریخ sep 07 اطلاعاتی از این بازی فاش بشه ولی هنوز چیزی بیان نشده در مورد این بازی.

----------------------------------------------------------------------

فرخ شما هم دست از سر این گرافیک halo3 بردار دیگه. همه فهمیدن گرافیک این بازی چیه، شما هم متاسفانه به آرزوت نرسیدی ولی دیگه انقدر اصرار نداره. همینطوری بگذره من فکر می کنم شما میای می گی که نه این گرافیک واقعی نیست وایسین 1 ماه بعد یه پچ بیرون میاد اونوقت گرافیک واقعی بازی معلوم می شه.:biggrin1:

میگم شما هم خوب گیر دادی به این گرافیک Halo 3 ها! تا اونجا که من یادم میاد شما داری گرافیک بازی رو میکوبی!:biggrin1:
خوب شما هم اشتباه به یادت میاد چون من هیچ وقت گرافیک این بازی رو نکوبیدم. من اولین بار سر تریلر e3 بود که یکم از گرافیک خندم گرفت که اونم به صحبت های بچه ها بود نه گرافیک چون می دونستم halo چیزی نیست که مثلا بخواد از نظر گرافیکی با killzone رقابت کنه و البته هیچ وقت هم گرافیک halo برای من اهمیتی نداشته. برای من فقط بازیش مهمه و گیم پلیش نه گرافیکش.
دو سه بار دیگه هم در مورد گرافیک من بحث کردم که اونم باز ربطی به کوبوندن گرافیک نداشت و مربوط به همین حرف های فرخ جان بود که بازی رو داشت زیادی گنده می کرد از لحاظ گرافیکی.

اینکه همه فهمیدن گرافیک این بازی چیه یعنی اینکه لازم نیست هر دفعه بری یه عکس و تریلر پیدا کنی بگی اینه گرافیک چون دیگه واقعیشو همه دیدن و البته این به این معنی نیست که گرافیک این بازی بیخوده ولی خیلی چیز شاخی هم نیست در این نسل.

خوب شما هم اشتباه به یادت میاد چون من هیچ وقت گرافیک این بازی رو نکوبیدم. من اولین بار سر تریلر e3 بود که یکم از گرافیک خندم گرفت که اونم به صحبت های بچه ها بود نه گرافیک چون می دونستم halo چیزی نیست که مثلا بخواد از نظر گرافیکی با killzone رقابت کنه و البته هیچ وقت هم گرافیک halo برای من اهمیتی نداشته. برای من فقط بازیش برام مهمه و گیم پلیش نه گرافیکش.
دو سه بار دیگه هم در مورد گرافیک من بحث کردم که اونم باز ربطی به کوبوندن گرافیک نداشت و مربوط به همین حرف های فرخ جان بود که بازی رو داشت زیادی گنده می کرد.

اینکه همه فهمیدن گرافیک این بازی چیه یعنی اینکه لازم نیست هر دفعه بری یه عکس و تریلر پیدا کنی بگی اینه گرافیک چون دیگه واقعیشو همه دیدن و البته این به این معنی نیست که گرافیک این بازی بیخوده ولی خیلی چیز شاخی هم نیست در این نسل.

خوب اینکه شما بخاطر چی میخوای این بازی رو انجام بدی شخصآ به خودتون مربوط میشه! و اینم بدون این تعریف و تمجید یا کوبیدن یه چیزی از یه جایی بلاخره شروع میشه شما هم به هر نحوی گرافیک این بازی رو کوبیدی!
یه جوری هم داری در مورد گرافیک این بازی نظر میدی که اصلآ درست نیست و اونجوری که شما فکر میکنی نیست! به نظر من گرافیک این بازی از نظر بصری خیلی زیباتر از KZ2 س (احتمالآ شما یا خیلی های دیگه به این حرف من میخندید) من نمیخوام اینجا بحث گرافیکی بین KZ2 وHalo 3 را بندازم! ولی ما صبر میکنیم تا ...

Halo3 short impression

h2.jpg

سلام...

ببخشید اگه قسمت پنجم Preview بازی Halo 3 رو دیرتر از موقعی که قول دادم می ذارم! چون مشغول Halo 3 بازی کردن بودم همین الان برگشتم خونه!

گفتم اول یک توصیف کوتاه و مختصر و خالی از Spoiler از بازی داشته باشم بعد قسمت پنجم رو هم بذارم

اول از همه بگم که من به همراه دوستم به صورت Co-op بازی کردیم و هر دومون هم FPS باز و مخصوصا Halo باز های نسبتا خفنی هستیم بازی رو روی درجه سختی Heroic شروع کردیم. باید بگم که اخیرا این قدر hype بازی بالا رفته بود که دیگه داشتم منفجر می شدم و الان با اطمینان می گم که تونستم این همه توقع و هیجان رو توی این چند ساعتی که بازی کردم تخلیه کنم!

گرافیک بازی رو هر چقدر هم که عینک خوشبینی بزنم نمی تونم بگم بهترین بود، تکسچرها یکدست نبودند و گهگاه کیفیت پایین بعضی تکسچر ها توی ذوق می زد ولی اصلا چیزی نبود که بخوایم خیلی بهش توجه کنیم مخصوصا اینکه بعد از مدتی اونقدر توی جو بازی غرق شده بودیم که اصلا به این چیزا توجه نمی کردیم. ولی خب محیط های بازی بسیار بزرگ و شلوغ هست و اتفاقات زیادی در هر لحظه در حال رخ دادن هست که باعث میشه همون حس حماسی میدان های جنگ پرشور و بزرگ Halo در این قسمت هم وجود داشته باشه حتی خیلی هیجان انگیز تر! نورپردازی و توجه به برخی جزئیات مثل آسمان واقعا عالی بود. در کل از لحاظ فنی واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم شاید به همون شدتی که Gears of War منو تحت تاثیر قرار داد البته نه این که هر دو به یک شکل impressive باشند، چون Gears واقعا از لحاظ وسعت محیط و تعداد کاراکتر ها در هر صحنه به گرد پای Halo 3 هم نمی رسه همونطور که Halo 3 از لحاظ جزئیات و تکسچر های به کار رفته در طراحی مدل ها به پای Gears نمی رسه. یک مورد دیگه هم که باید بگم Cut Scene های بازی بود که گرافیکشون بهتر از گیم پلی بود مخصوصا حجم نورپردازی ها که یه جورایی عجیب غریب بود! (ناگفته نماند که من cut scene انتهایی بازی رو دیدم و نورپردازی اون از اینا که من دیدم هم خفن تره و واقعا فضایی هست!!! از تریلر E3 سال گذشته هم خفن تر)

صداگذاری بازی فراتر از اون چیزی بود که فکر می کردم. همیشه موسیقی و صداگذاری Halo برام مهم بوده و خیلی خوشحالم که Bungie این قدر در این بخش سطح بالا کار کرده، اگه بگم بهترین اغراق نکردم، هم موسیقی ها (عاشق موسیقی های عالی ارکسترال Halo هستم) هم صداگذاری کاراکتر ها و هم افکت های صوتی... این قدر صدای تلویزیون رو زیاد کردم که وسطش دوستم گفت مگه می خوای اینجا ارکستر راه بندازی؟

کنترل بازی مثل همیشه عالی و این بار عالی تر از قبل، باز هم Halo3 ثابت کرد که بهترین کنترل سنتی را در بین FPS های کنسولی داراست! هوش مصنوعی هم واقعا عالی بود فقط دو تا صحنه نه چندان جالب دیدم که در کل زیاد هم مهم نبودن! من همیشه هوش مصنوعی بازی های Halo رو تحسین می کردم و Halo 3 هم از این قاعده مستثنی نیست (تازه روی Legendary چه شود!!!!) البته نمی تونم بگم که به اندازه Halo: CE زمانی که اومده بود تحت تاثیر AI قرار گرفتم ولی مطمئنا از Halo 2 در زمان خودش بهتر بود. توجه کنید که دارم هوش مصنوعی هر شماره رو با توجه به زمانی که عرضه شدن مقایسه می کنم وگرنه شکی نیست که AI در Halo3 خفن ترین AI در این سری بازی هست و شاید حتی پیچیده ترین AI در بین تمام بازی های رایانه ای باشه، با توجه به این که در هر صحنه کلی اتفاق در حال رخ دادن هست و کاراکتر ها هر کدوم یه جای محیط در حال درگیری با همدیگه هستند، حتی گاهی اوقات شما اون قسمت از محیط رو نمی بینید ولی این به این معنا نیست که اتفاقی اونجا نمی افته!

و اما مورد آخری که به ذهنم رسید بگم این هست که Co-Op بازی کردن Halo 3 بهترین تجربه Co-op بازی کردنی بود که داشتم، واقعا فوق العاده اس، این قدر حال داد که حد نداره، تا حدی که دوستم گفت "فردا صبح زود اینجایی ها! تا نیای بازی نمی کنم " فکر نکنم چند روز اول بتونم برم دانشگاه چون درجه سختی Legendary در انتظاره مخصوصا این که پایان بازی در این درجه سختی متفاوت هست!

کلام آخر Halo 3 واقعا فوقا العاده بود. البته فراتر از حد انتظارم نبود! چون انتظاراتم اون قدر بالا بود که فراتر از اون تا سال 2010 بعید می دونم ممکن باشه

منبع

داستان بازی هم کم کم داره جالب میشه از اون اولش که مستر چیف فرود اومد تا به الان اتفاق خاصی نیفتاده جالب اینه که آربیتر هم با مستر چیف در بعضی از مراحل میرن که من خیلی حال کردم چون آربیتر خیلی دوست دارم
حسام جایی از بازی هست که فقط بتونی با آربیتر بازی کنی ؟ چون من برعکس تو از مرحله هایی که توی Halo 2 با آربیتر باید بازی میکردیم خیلی بدم میومد ! :biggrin1:
پ.ن. من اومدم توی این تاپیک با هزار امید و آرزو که بچه ها راجع به Halo 3 نوشته باشن ولی انگار فقط دو سه نفر بازی رو گرفتن. خوب برین بگیرین برای ما هم تعریف کنین دیگه !

گرافیک بالا فقط تو زیبایی بصری نیست وقتی تو یه بازی یه صحنه کاراکترای زیادی داشته باشه مصل Halo 3 معلومه که کیفیت Textureهاش باید پایینتر از بازیی مثل Gears of War باشه.

من بالاخره نفهميدم چي شد مايكروسافت يه جا مياد ميگه زودتر از عرضه رسمي بازي Halo3 بگيريد بازي كنيد بن ميشيد بعد دو دقيقه بعد مياد ميگه بن نميشيد!
بالاخره ما الان بازي رو چند روز زودتر گرفتيم ميتونيم بريم لايو واسه اپديت پروفايل يا نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or