Halo 3

امتیاز شما به HALO3

• مجموع رای دهنده‌ها
    292
XBOX IS DOWNبه نظر من این بازی بیشتر شبیه مرگه تا زندگی خیلی افتضاخه
فعلا که همین افتضاح رکورد تمام بازی های نسل بعد رو در پیش فروش شکونده تا خود بازیش بیاد دیگه خدا می دونه چنتا بفروشه. اون چیزی هم که شکست یا پیروزی یه بازی رو معلوم می کنه فقط فروش بازیه نه گرافیک و داستان و این چیزا ...

XBOX IS DOWNبه نظر من این بازی بیشتر شبیه مرگه تا زندگی خیلی افتضاخه

واقعا که ... شما وقتی Halo 3 رو می گی افتضاحه معلومه یه پدر کشتگی ای با Bungie داری! ( احتمالا چون برا PS3 بازی نمی سازه ، اینطوری میگی :laughing: )
حالا اصلا Halo 3 افتضاح ولی 360 هیچ وقت Down نمیشه ، شما یه نگاه به BioShock بنداز ، تازه اونطرف MassEffect رو چی میگی! تازه هنوز هم هست ، می خوای بگو اسم ببرم!
با این حرفت 3 چیز رو ثابت کردی ، فن بوی PS3 هستی ، رو باد هوا حرف میزنی ، باید دلم برا PS3 بسوزه! البته من نمی گم PS3 بده ، اتفاقا واقعا کنسول عالی ای هست ، ولی فعلا وضعیت چیز دیگریست!

من فکر کردم اون یکی پستت که توش کم اهانت نکرده بودی ، پاک شد حساب کار دستت اومده باشه ولی.. برا همین لازم دونستم این پست رو بدم ، برا همین اگر هم پستم پاک شد عیبی نداره... چون می دونم جاش اینجا نیست... البته من نه فن بوی 360 هستم نه PS3 ، اگر هم میبینی اینقدر تو انجمن 360 فعالیت دارم بخاطر اینه که این کنسول رو دارم و برا همین بهتر می تونم کمک کنم و از از شاخ و برگ گرفتن بعضی از مزخرفات جلوگیری کنم! فقط همین...

این هم پوستری که فامیتسو برا HALO3 در مجله اش گذاشته بود :
tc_798_0001.jpg

برا تصویر بزگتر اینجا کلیک کنید.

بدون شرح :

halo2comic_2.jpg

آخرین ویرایش:
البته اگه بتونه با چهارمین بازی برتر تاریخ (BioShock) مقابله بکنه!!!:biggrin1:

Halo 3 بزرگتر از این حرف هاست و حتی میتونه با بازیهایی مثل GTA IV & Spore & Assassins Creed و......... رقابت کند

بایوشوک بازی زیاد جالبی نبود و تنوع محیطیش از 20 من بهش 1 میدم! (نظر منه)
اما فکر کنم هالو 3 بازی خیلی خوبی باشه من که بدجور منتظرشم;)

Halo 3 حتی میتونه با بازیهایی مثل GTA IV & Spore & Assassins Creed و......... رقابت کند

خيلي ببخشيد اين بازي ها كه نام بردي بايد بتونند با halo3 رقابت كنند نه اينكه halo3 ميتونه با اين بازي ها رقابت :laughing:
بازي كه تونسته فقط در امريكاي شمالي 1 ميليون پيش فروش كنه حالا ممكنه خيلي زيادتر هم بشه ديگه جاي رقابتي نميمونه !

بچه ها حداقل 20 روز دیگه ریلیز میشه من اصلا داره باورم نمیشه

علی مشخصه که حسابی قاطی کردی ها...:biggrin1:...
مایکرو باید یه فکری برای روح و روان مردم بکنه ، اگه هرچه زودتر بازی ریلیز نشه ، امکان داره تلفات زیادی بوجود بیاد...:biggrin1:

مایکرو باید یه فکری برای روح و روان مردم بکنه ، اگه هرچه زودتر بازی ریلیز نشه ، امکان داره تلفات زیادی بوجود بیاد...:biggrin1:

تو اينجور مواقع سعي كنيد خونسرد باشيد تا تلف نشيد مثلا فكر كنيد halo1 داره عرضه ميشه :biggrin1::laughing:

واسه همچین بازی باید آدم راهی تیمارستان بشه :laughing:
وقتی شنیدم بیشتر از 7 میلیون پیش فروش شده داشتم هزیون می گفتم
ولی فکر کنم زودتر از این حرفا این بازی رو سایتا برای دانلود بیاد مثل Stranglehold و Blazing Angels 2 :-"

البته اگه بتونه با چهارمین بازی برتر تاریخ (BioShock) مقابله بکنه!!!:biggrin1:

پسر خوب... ماكرو گفته در روز اول عرضه... ركورد روز اول عرضه در بين تمام تفريحات رو ميشكونه (نه بازي ... تمام تفريحااااات ) بعد تو ميگي بتونه با Bio Shock مقابله كنه ؟ به نظرم همه ي دارندگان 360 ميخرنش ;)

خدا کنه واسه دانلود اول j بیاد .... بعد uc و pal

اي بابا... ما دعا دعا مي كنيم اول PAL اش بياد :laughing: ولي خدا كنه فري باشه :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or