Halo 3

امتیاز شما به HALO3

• مجموع رای دهنده‌ها
    292
خب مسلما بازی که برای کنسول 360 میاد باید گرافیک خوبی داشته باشه تا موفق باشه
البته من نمیگم فاکتور های دیگه اثری تداره ولی گرافیک بسیار مهمه

امین تو هنوز این آهنگه رو نگه داشتی
283.gif
!؟! خدایی یکی از 10 آهنگ برتر توی بازیها همین آهنگ Halo هست.
241.gif

اره
حتی ریختمش رو گوشیم تا وقتی گوش میدم برم تو فضا!:laughing::love:
خواستم تو اخبار داغ کنسول ها بگردم دنبالش یادم افتاد تو پرشین گیگت اپش کردی رفتم اونجا
283.gif

+++++++++++++++++++++

این قدر به گرافیکش گیر ندین گرافیکش خوب میشه همین طور که bungie گفته...

آره بابا جان چرا اين قدر به گرافيك گير ميدين.اين تازه نسخه Betaبود nfs carbonكه دموش اومد همش باگ بود spoilerكوتاه و بلند مي شد البته من pcرو ميگماااااااااااااااااا اين هم همونطور زود قضاوت نكنيد.بزاريد بازي نسخه كاملش بياد اگر بد بود حالا بريد دم در شركت Bungieشركت و رو سرشون خراب كنيد بعد بريد دم در خونه بيل گيتس با يك دونه چماق بزنيد تو سرش.اگر منم خوشم نيومد با هم ميريم.:laughing::biggrin1:

خب مسلما بازی که برای کنسول 360 میاد باید گرافیک خوبی داشته باشه تا موفق باشه
البته من نمیگم فاکتور های دیگه اثری تداره ولی گرافیک بسیار مهمه
مطمئن باش اين بازي در اولين روز فروشش بالاي800 هزار نسخه فروش ميكنه و ركورد بازي هايي نظير Gears of War رو هم ميشكونه

مطمئن باش اين بازي در اولين روز فروشش بالاي800 هزار نسخه فروش ميكنه و ركورد بازي هايي نظير Gears of War رو هم ميشكونه
مايكروسافت فروش چشم گيري براي نرم افزار بازي HALO3 پيش بيني كرد

به گزارش ايلنا، طبق پيش بيني شركت مايكروسافت، فروش نرم افزار بازي ويدئويي HALO3 از فروش نرم افزار HALO2 كه در 24 ساعت نخست عرضه 125 ميليون دلار

درآمد كسب كرد نيز بيشتر خواهد بود.

مقامات شركت مايكروسافت اظهارداشته‌‏اند؛ از آنجا كه فروشندگان نرم افزار در جهان فروش چشم‌‏گير نرم افزار بازي ويدئويي HALO2 را ديده‌‏اند به هيچ وجه حاضر به

چشم پوشي از سود احتمالي نسخه بقاي اين نرم افزار به نام HALO3 نخواهند شد و بر روي اين نرم افزار سرمايه‌‏گذاري خواهند كرد.

شركت مايكروسافت پيش بيني دقيقي از ميزان فروش اين نرم افزار در 24 ساعت نخست عرضه اعلام نكرده است.

منبع : ilna.ir

مايكروسافت فروش چشم گيري براي نرم افزار بازي HALO3 پيش بيني كرد

به گزارش ايلنا، طبق پيش بيني شركت مايكروسافت، فروش نرم افزار بازي ويدئويي HALO3 از فروش نرم افزار HALO2 كه در 24 ساعت نخست عرضه 125 ميليون دلار

درآمد كسب كرد نيز بيشتر خواهد بود.

مقامات شركت مايكروسافت اظهارداشته‌‏اند؛ از آنجا كه فروشندگان نرم افزار در جهان فروش چشم‌‏گير نرم افزار بازي ويدئويي HALO2 را ديده‌‏اند به هيچ وجه حاضر به

چشم پوشي از سود احتمالي نسخه بقاي اين نرم افزار به نام HALO3 نخواهند شد و بر روي اين نرم افزار سرمايه‌‏گذاري خواهند كرد.

شركت مايكروسافت پيش بيني دقيقي از ميزان فروش اين نرم افزار در 24 ساعت نخست عرضه اعلام نكرده است.

منبع : ilna.ir

عزیز خودتم گفتی پیشبینی
همیشه اون چیزی که پیشبینی میشه که درست در نمیاد

عزيزان شما مطمئن باشيد اين گرافيك هيلو اصلي نيست
اخه ماكرو سافت نمياد اين بازي كه قرار پر فروش ترين
بازي جهان براي 360 بشه
با اون گرافيك بده بيرون.
من از كسي كه اين تاپيك رو ساخته ميخوام يك نظر سنجي بزاره تا معلوم شه چند نفر مي خوان اين بازي رو بخرن
تا بفهميم چقدر طرف دار داره;)

بازي جهان براي 360 بشه
با اون گرافيك بده بيرون.
من از كسي كه اين تاپيك رو ساخته ميخوام يك نظر سنجي بزاره تا معلوم شه چند نفر مي خوان اين بازي رو بخرن
تا بفهميم چقدر طرف دار داره;)
ممطمئن باش هر کی 360 داره این بازی رو هم میخره!
گرافیکش هم بهتر میشه این عکسهای ماله مولتی هست و سازنده ها گفتن عکسهای سینگلش خیلی خیلی بهتره!

فرض رو بر اين مسئله بگيريم که حرف شما درست و گرافيک نداره!
مگه شما به خاطر گرافيک چيزی رو بازی ميکنی ؟!
به من الان sonic سگا رو بدن با دل و جون ميشينم بازی ميکنم
اگه همه مثل شما فکر ميکردن wii انقدر نميفروخت
درود بر تو :peace: موافقم 186%.
این قدر به گرافیکش گیر ندین گرافیکش خوب میشه همین طور که bungie گفته...
امین Microsoft & Bungie همش دمو و عکس از بخش چند نفره نشون دادان ( تازه نسخه Beta ش ) یعنی کسی تا حالا از Single بازی چیزی ندیده. نمیدونم دوستان چطوری دارن در مورد گرافیک بازی نظر میدن:no:
عزیز خودتم گفتی پیشبینی
همیشه اون چیزی که پیشبینی میشه که درست در نمیاد
استاد، فروش این بازی چنان تضمین شدس که هیچ شرکتی وجود نمیکنه همزمان با اون بازی منتشر کنه ( نمونش UBISOFT که حاضر نمیشه بازی Haze رو همزمان منتشر کنه ). در این مورد تمام گیمر ها و کارشناسان بزرگترین بازی سال 2007 رو Halo 3 میدونن. اون وقت شما داری در جهت خلاف مسیر آب شنا میکنی. ببین این بازی چقدر بزرگه که خود Ms بازی فوق عظیم Alan Wake رو موکول کرد به Q1 2008 .
:hug:
بازي جهان براي 360 بشه
پرفروش ترین بازی جهان + پرفروش ترین کالا در ضمینه تمام سرگرمی های جهان. 100% رکورد تاریخی Halo 2 رو میشکنه :punk:
تا بفهميم چقدر طرف دار داره
تمام کسای که 360 دارن + خیلی های دیگه که حتی 360 هم ندارن + خیلی های که از 360 و MS متنفرن :gathering:
ممطمئن باش هر کی 360 داره این بازی رو هم میخره!
گرافیکش هم بهتر میشه این عکسهای ماله مولتی هست و سازنده ها گفتن عکسهای سینگلش خیلی خیلی بهتره!
:thanks:
خلاصه یه چیزی نپرونید که تاپیک منحرف بشه. آقا من با این شعار Finish the Fight یه حالت بدی بهم دست میده. باور نمیشه باید با مستر چیف خداحافظی کنیم :dozing:.

تاريخ ريليز چندمه من دارم يه پول بالايي
جمع مي كنم تا 10 بازي بخرم و 16 تا از الان گزاشتم كنار تا 2 تا هيالو
بخرم كه اگه براي يكيش اتفاقي افتاد با اون يكي بازي كنم
خداييش اخرت كه چه عرض كنم خداي بازي هاي دنيا كه چه عرض كنم
---------------- ----:horse::ban::birthday::punk::punk::punk::phone::phone::punk::punk:

جهان اخرته
:praying::praying::praying::praying::praying::praying::praying::praying::praying::gathering::coolgun::discussion::weightlift::o
خداييش كي دلش يا هيلو رو از دست بده
اگه از دست بده 360 رو بايد با 10 تا دسته زد تو سرش
كه همچين بازي را از دست داده.

آقا يه نفر لطف كنه بياد در مورد نسخه هاي قبلي اين بازي بخصوص داستانش يه توضيح بده. خيليا اينجا هستن كه نسخه هاي قبلي رو باز نكردن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or