Halo 3 : ODST

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
معراج جون گویا به اشتباه(لول:دی) بازی تو فرانسه زودتر فروخته شده و دست یه عده رفته و اونا بازی رو pirate خور کردن و این نسخه هم همونه که شما داری واسه همین فرانسوی هست:دی نسخه ی انگلیسیش اومده...

نه.....واقعا نه!!!!:(
به عن.ان یکی از هواداران هیلو ناامید شدم:(
این بازی صرفا یه اسپین اف هست برای فروش بیشتر بازی جز ضعیفتر شدن شما درمقابل دشمنان واضافه شدن یه اسلحه جدید چیز خاصی ارائه نمیکنه این درحالیه که موسیقی زیبا وحماسی هیلو3 هم ناپدید شده این نظر من بود

پ.ن:امین جان متوجه شدم:biggrin1:

ببینم از برادرا کسی تونسته بازی رو روی درجه سختی legendary تموم کنه؟
من دارم روی legendary بازی میکنم اما دهنم به طرز فجیعی آسفالت شده هنوز تو جایی که با buck میری جلو گیر کردم.:mad::mad:

منم بازی رو گرفتم.
بنظرم نسبت به HALO 3 خیلی بهتر هست.و داستان خیلی خوبی هم داره.
فقط یک خورده سخت هست رو حالت Heroic و Legendary :biggrin1:

ببینم از برادرا کسی تونسته بازی رو روی درجه سختی legendary تموم کنه؟
من دارم روی legendary بازی میکنم اما دهنم به طرز فجیعی آسفالت شده هنوز تو جایی که با buck میری جلو گیر کردم.:mad::mad:

legendry واقعا نسبت به Heroics خیلی سختر میشه من Halo Combat Evolved
رو اول با heroics تموم کردم و بعد هم با legendary البته با موس و کیبورد ( که سرعت عمل و دقت بسیار بالا تر میره)

دوستان من بازی halo 3 odst رو گرفتم ولی هر چی دنبال حالت داستانی میگردم پیدا نمیکنم:confused::confused:

در ظمن وقتی تو بازی میرم نوشته HALO 3 mythic :confused::confused::confused::confused:

دوستان میشه بگین حالت داستانی بازی کجاست:confused:

دوستان من بازی halo 3 odst رو گرفتم ولی هر چی دنبال حالت داستانی میگردم پیدا نمیکنم:confused::confused:

در ظمن وقتی تو بازی میرم نوشته HALO 3 mythic :confused::confused::confused::confused:

دوستان میشه بگین حالت داستانی بازی کجاست:confused:

بابا یه بنده خدایی نیست جواب ما رو بده:blushing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or