Halo 3 : ODST

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ورژن انگلیسی این بازی اومده؟اخه یه دونه من خونه دوستم دیدم زبانش فرانسه بود.در ضمن لودینگ اولش هم خیلی طولانی بود.میخواستم بدونم واسه همه اینجوریه یا دیسک رفیق ما ایراد داشته؟

دوستانی که بازی کردن بگن
موسیقی بازی مثل halo3 حماسی و زیبا هست؟

یه چیزی بالا تر از حماسی باید خودت بشنوی نمیشه توضیح داد. :love:

ورژن انگلیسی این بازی اومده؟اخه یه دونه من خونه دوستم دیدم زبانش فرانسه بود.در ضمن لودینگ اولش هم خیلی طولانی بود.میخواستم بدونم واسه همه اینجوریه یا دیسک رفیق ما ایراد داشته؟

بله اقا ورژن انگلیسی خیلی وقته که اومده. البته اول ورژن فرانسوی اومد که دوست شما همون رو داره. لودینگ اولش هم اصلا طولانی نیست من که بازی رو رو هارد نصب کردم فکر کنم یه چیزی حول و حوش 10 ثانه یا کمتر بود.

یه خبر دارم در حد تیم ملی !! :biggrin1:

Halo 3 تا یه هفته پیش تو روز نهایت بین 600.000 تا 800.000 بازیکن داشت !! و با این وجود در لایو اول بود !

اما با ریلیز Halo 3 : ODST بازیبازهای Halo 3 به 1,334,125 رسیده و خود Halo 3 : ODST هم حدود 857,808 بازیباز داره !!

http://www.bungie.net/

بعد من که میگم عناوین 360 مولتی پلیر بسیار قوی دارن و این رو واقعیت بیان میکنم ، بهم خرده میگیرن !! :laughing:

در حالی که بازیهای انجام شده روی Halo 3 : ODST به عدد حیرت آور 4,931,081 رسیده و Halo 3 فقط 1,398,607 بار بازی شده !!

(همه اینها در 24 ساعت گذشته هست )

دوستان من از منابع زيادی پرس و جو کردم و با تحقيقاتی که داشتم همه بر این احتمال اتفاق نظر دارن که ممکنه این بازی هم مثل هيلو 3 مشکل داشته باشه و با وجود حتی Full Stealth بودن بازم امکان شناسايی توسط مايکروسافت کاملا بالا هست. مواظب باشيد. من که چاقو رو گردنم بزارن نسخه کپی رو نميزارم تو دستگاهم! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or