Halo 3 : ODST

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خیلی بازی باحالی بود....واقعا از سازندگانش باید تشکر کرد.
فقط بدیش اینه که کم بود.من تو دو روز تموم کردم.رمزی نداره بازی رو دوباره بریم.

زئیس بخش xbox live مایکروسافت(استیفن تولوز) در توییتر اعلام کرده که هرگز کسانی که نسخه زود پخش شده odst را گرفته و بازی کرده اند بن نخواهد کرد. :laughing::laughing::)
به نضر میرسه مایکروسافت تمرکزشو روی دزدان کثیف ای ماجرا کرده.

زئیس بخش xbox live مایکروسافت(استیفن تولوز) در توییتر اعلام کرده که هرگز کسانی که نسخه زود پخش شده odst را گرفته و بازی کرده اند بن نخواهد کرد. :laughing::laughing::)

مطمئنی؟ اگه میتونی منبع بده.
دلم لک زده برای لایو نمیتونم تا 22 م صبر کنم دوستان بگن چیکار کنم:confused:

آره برادر برو خیالت راحت باشه خبر از توییتره خودش تو توییتر گفته سایت که از این معتبرتر نیست برو نترس.
فردا باز یه کامنت میزاره:
خُ سیاستهای ما تغییر کرد و قراره یه حال اساسی به Pirate های نازنین بدیم. اگر شما هم جزو اون دسته از افراد هستید بهتره به فکر انتخاب یکی از باندل های جدید Xbox 360 باشید.
باند ODST و باندل CoD: MW2.
البته اونها اینقدر وقاحت ندارن ولی خوب این هم نظریه ست دیگه :دی.

این موضوع یک هفته پیش گفتند منتهاد فکر نکنم کسی توی ایران نسخه اصل بازی داشته باشه.

سلام مثل اینکه halo 4 آخرین نسخه از بازیهای دوست داشتنی هیلو هست که توسط mgs ساخته خواهد شد و دیگر bungie در این بازی دخالتی نخواهد داشت و halo reach آخرین نسخه ایست که توسط bungie ساخته میشود .
خدارو شکر پس حداقل بعد از چندین سال باید منتظر یک هیلو همه همه فن سرویس باشیم.

خیلی بازی باحالی بود....واقعا از سازندگانش باید تشکر کرد.
فقط بدیش اینه که کم بود.من تو دو روز تموم کردم.رمزی نداره بازی رو دوباره بریم.

برو توی قسمت کمپین و درجه سختی بازی رو عوض کن .

کسی میدونه [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]Halo Legends قضیش چیه؟؟[/FONT]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or