Halo 3 : ODST

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه وبلاگ ایرانی درپیت:laughing:
http://sims47.mihanblog.com/

شما هم یه طوری میگی انگار gamespot همچین نمره ای داده:laughing:

چی میگی مرد مومن اولا آدرس سایت اشتباه درستش اینه www.sims47.ir دوما این سایت معتبر ترین بهترین سایت ایرانی نقد بازیهاست که بهترین منتقدها رو داره و کلی عضو داره واسه خودش حق و حقوق نقد بازیها رو داره

چی میگی مرد مومن اولا آدرس سایت اشتباه درستش اینه www.sims47.ir دوما این سایت معتبر ترین بهترین سایت ایرانی نقد بازیهاست که بهترین منتقدها رو داره و کلی عضو داره واسه خودش حق و حقوق نقد بازیها رو داره
خوب آخه عزيز دل برادر اين سايت ايرانيه!!
آخه چه ربطي داره!!
يه سايتايي مثل گيم اسپات و IGN وقتي نمره دادن بايد اين طوري تعجب كني نه يه سايت معمولي ايراني!!
منم به بازي 11 از 10 ميدم پس اينم حتما جاي تعجب داره؟؟!!! :biggrin1:

تو اینکه بازی نمره ای خیلی خوبی میگره اصلا شکی نیست
اما چیزی که معلومه بونجی اصلا چیزی از گرافیک سرش نمیشه یا طراحاش هنوز فکر میکنن همین گیم پلی بسته
فردا اگه برای pc پورت بشه گرافیک میخواد در حد CrySis !!!!!!!!

Halo هیچوقت از نظر گرافیکی بازی برجسته ای نبوده ! این GP بازی بوده که بسیار برجسته و عالیه . پس یه بازیی مثل Halo نمیتونه تمام قدرت 360 رو نشون بده .
نیما تو سری Halo فقط Halo 3 بود که نسبت به زمانش گرافیک خوبی نداشت.
Halo1,2 هردو تو زمان خودشون گرافیکهای خیلی خوبی داشتند.
اما چیزی که معلومه بونجی اصلا چیزی از گرافیک سرش نمیشه یا طراحاش هنوز فکر میکنن همین گیم پلی بسته
جواب در بالا.
=========
این بازی همونطور که قبلا گفته شده در سطح یک DLC برای Halo 3 است. پس قاعدتا با همون موتور ساخته شده و نباید انتظار معجزه گرافیکی داشته باشید.

یه وبلاگ ایرانی درپیت:laughing:
http://sims47.mihanblog.com/

شما هم یه طوری میگی انگار gamespot همچین نمره ای داده:laughing:

والا تو این مملکت هرکی احساس کرده تو یه بازی تونسته تا آخرش بره ، رفته یه سایت یا یه مجله زده ! همه هم که خدا رو شکر از نظر خودشون معتبرترینن و کوجیما 3 ماه تو نوبته که باهاشون مصاحبه کنه !!
در مورد حق نقد هم ، زمانی به یه نقد میگن معتبر که نقد و امتیازش تو meta Critic ثبت بشه.
بعد هم این آدرسی که شما دادی فرق چندانی با اون وبلاگ نداره ! اگه می خوای بفهمی بازی چطوره بی خیال همه اینا بشو ! همین بازی سنتر کلی عضو داره که از کل منتقدان و سایت ها و مجله های به اصطلاح معتبر داخلی ، سوادشون بالاتره !

دوستان خواهشا بحث این سایت Sims47 رو تموم کنید ، درست نیست درباره ی افرادی که اینجا حضور ندارن صحبت بد بشه...:smile:
در مورد بازی بحث کنیم بهتره...:smile:

من به شخصه به گرافیکش 8 به بالا میدم ! نظر شما چیه ؟

من واقعا اتظار همچین گرافیکی رو نداشتم نسبت به HALO 3 واقعا پیشرفت داشته. من نمره ی 8.5 رو میدم.

بازی از چیزی که فکر میکردم خیلی خیلی بهتر هست. روایت داستان به صورت بسیار زیبا که از دید افراد مختلف هست روایت میشه که البته روایت داستان از دید روکی بسیار زیبا تر است . همو نطور که گفتم گرافیک هم واقعا عالی شده خصو صا گرافیک در شب که قبلا ان را در سری های HALO تجربه نکرده بودیم. گیم پلی بازی هم به همان سبک عالی قدیم هست با پیشرفت هایی جزیی .تا اینجا که من جلو رفتم دشمن ها و اسلحه های جدیدی (نسبت به HALO 3 ) وجود نداشته .و البته مثل HALO 3 تمام اسحه ها از همان ابتدای بازی در دسترس هستند.
منو بندی اول بازی هم زیبا ست . به شکلی میشه گفت به سبک منو بندی اول متال گیر 4 هست.

:eek:این بازی تو سایت سیمز 47 امتیاز باور نکردنی9,7 از 10 رو گرفته مثل اینکه بازی روی دو دیسک عرضه شده و از تمام قدرت کنسول بهره گرفته و قدرت واقعی xbox 360 رو نشون میده.

نقد خوبی از بازی در سایت نوشته بودن. اما لطفا به دوستانتون بگید که ....

هالو، هولو، شفتالو، هولو انجیری و... غلطه. درست ---> هی لو = هیلو = Hey Lo = <=ـ Halo.

آخرین ویرایش:
اون تصاویری که فریدون گذاشتند اگه راست باشن که نیستند من به گرافیک بازی 10 میدم . چون aa در حد خدا و رزولیشن بالا اونم بازی هم فکر کنم با چیزی که دیدم تو تریلر ها بالای 30 فریم هست .

ولی در نهایت تصاویر فکر نکنم راست باشن . الان دارم تریلر مربوط به همین تصاویر را دانلود میکنم اونوقت باهم دیگه مقایسه میکنم .

اون تصاویری که فریدون گذاشتند اگه راست باشن که نیستند من به گرافیک بازی 10 میدم . چون aa در حد خدا و رزولیشن بالا اونم بازی هم فکر کنم با چیزی که دیدم تو تریلر ها بالای 30 فریم هست .

ولی در نهایت تصاویر فکر نکنم راست باشن . الان دارم تریلر مربوط به همین تصاویر را دانلود میکنم اونوقت باهم دیگه مقایسه میکنم .

دوست عزیز تمام عکس ها عین واقعیت هست و گیم پلی بازی است .

من همون اولش گیر کردم! اونجا که پیاده میشه از اون سفینه (!؟) بعد چند نفر میکشیم بعدش ؟

باید.....
دکمه ی Select رو بزنی و روی نقشه beacon رو ببینی و بری به سمتش . که در بالای صفحه یه علامت آبی شکل میاد باید اونو دنبال کنی به یک ساختمان میرسی. بعد وارد ساختمان که شدی از پله ها میری بالا به طبقه ی اخر که رسیدی روی یک نمایش گر یک کلاه خود هست که باید کلاه رو بر داری.

آخرین ویرایش:
دوستان لطفا گذاشتن مواردی که باید توی اسپویلر باشن ، درون اسپویلر یادتون نره.
چون هنوز خیلی ها بازی رو نگرفتن ممکنه جاییش لو بره.
ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or