Halo 3 : ODST

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من بازی halo 3 odst رو گرفتم ولی هر چی دنبال حالت داستانی میگردم پیدا نمیکنم:confused::confused:

در ظمن وقتی تو بازی میرم نوشته HALO 3 mythic :confused::confused::confused::confused:

دوستان میشه بگین حالت داستانی بازی کجاست:confused:
فکر میکنم شما دیسک 2 (که مخصوص Multiplayer هست) رو تهیه کردین ! بازی در 2 دیسک عرضه میشه که یکی Halo 3: ODST هست که حالت داستانی داره + مود Firefight . اون یکی دیسک هم مپهای Halo 3 برای بازی آنلاین هست که شامل مپهای چندین پک مثل Heroic , Legendary , Mythic میشه.

یک سوال در مورد دی وی دی دوم

سلام دوستان توی دی وی دی دوم این بازی که مولتیا پلیر هستش فقط مال لیو هستش

یا میشه با دو تا دسته روی یک کنسول و مانیتور بازی کرد ؟ یعنی منظورم اینه که صفحه نصف بشه از وسط ؟؟؟؟؟ آیا این قابلیت رو داره

من تاحالا با اكس باكس از اين سري بازي نكردم....چه جور بازي هي است ؟

بازی یک هیجان خاصی داره کلا دوست داری دمو ها رو ببینی و بری جلو یک جورهای فضای وار هستش

اگر تا حالا بازی نکردی حتما بگیرش ولی قبلش halo 3 رو بازی کنم بعد odst

از کجا میرسه دستتون؟ مگه از کجا خرید کرده اید؟

pinata :biggrin1:

دوستان اين بازي زيادي سخته يا من خنگ شدم يا جفتش ؟! :biggrin1: با Heroic هم بازي رو شروع كردم احساس ميكنم يكم زيادي سخته ! Legendry رو كه اصلا نميتونم تصور كنم ! واقعا همه چيز عاليه به غير از گرافيك كه اونم اصلا مهم نيست ! :biggrin1: Gameplay عالي ! همون اسلحه هاي باحال و دوست داشتني كه شديدا باهاشون حال ميكنم ! اين فضاي تاريكش دلهره آوره :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or