Halo 3 : ODST

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
البته اگر Live باز می کنید باز هم تا 22 سپتامبر صبر کنید. درسته Nuke نیست اما الان فقط تعداد کمی هستند که نسخه اصلی بازی را دارند و اون نسخه هم فرانسوی هست و مایکروسافت به احتمال زیاد اگه کسی با ODST به لایو وصل بشه بنش میکنه.

اینی که من از اهواز گرفتم، ظاهرا درسته، فقط اون Splash Screen اولش فرانسویه بقیه منو ها ، صدای تو بازی و همه جا انگلیسیه!
واقعا بازی قشنگیه گرچه من هیچی از داستانش سر در نیاوردم! (هالو 3 رو بازی نکردم;))

هالو، هولو، شفتالو، هولو انجیری و... غلطه. درست ---> هی لو = هیلو = Hey Lo = <=ـ Halo.
:biggrin1::laughing::cheesygri
حالا یک سوال دارم -واقعا کی اسم هالو رو باب کرد اون اوایل(رفته بدیم نکس جن HALOبخریم
خدایش با هزارتا شک و شبهه گفتیم-اونم فکر کنم هالو شنیده بود):laughing:
-دوستان کسی نسخه فینگیلیش بازی رو نیورده؟؟؟(اگه نه بگم به دادگر دانلود کنه!):-"

:eek:این بازی تو سایت سیمز 47 امتیاز باور نکردنی9,7 از 10 رو گرفته مثل اینکه بازی روی دو دیسک عرضه شده و از تمام قدرت کنسول بهره گرفته و قدرت واقعی xbox 360 رو نشون میده.

:eek:این بازی تو سایت سیمز 47 امتیاز باور نکردنی9,7 از 10 رو گرفته مثل اینکه بازی روی دو دیسک عرضه شده و از تمام قدرت کنسول بهره گرفته و قدرت واقعی xbox 360 رو نشون میده.
سایت سیمز چیه؟!!!
تموم قدرت کنسول چیه دوست عزیز بازی گرافیکش در سطح هیلو 3 هست و هیلو 3 هم گرافیک شاخی نداشت!! خیلی بازی ها هستن گرایفکش بالاتر از این بازی هست...

Halo هیچوقت از نظر گرافیکی بازی برجسته ای نبوده ! این GP بازی بوده که بسیار برجسته و عالیه . پس یه بازیی مثل Halo نمیتونه تمام قدرت 360 رو نشون بده .

سایت سیمز چیه؟!!!
یه وبلاگ ایرانی درپیت:laughing:
http://sims47.mihanblog.com/
این بازی تو سایت سیمز 47 امتیاز باور نکردنی9,7 از 10
شما هم یه طوری میگی انگار gamespot همچین نمره ای داده:laughing:

حالا بگذریم یکی یه توضیح کلی در مورد بازی میده نسخه جدیدی هست یا یه نوع ماد هست یا هر چیزه دیگه ای؟

Halo هیچوقت از نظر گرافیکی بازی برجسته ای نبوده ! این GP بازی بوده که بسیار برجسته و عالیه . پس یه بازیی مثل Halo نمیتونه تمام قدرت 360 رو نشون بده .
با حرف ايشون بشدت موافقم اين بازي از لحاظ گرافيكي كوچيك ترين تفاوتي با هيلو3 نداره من هنوز اوايل بازيم و چون در ساختمانهاي سربه فلك كشيده ي يك شهر مخروبه هستم كيفت بازي از هيلو 3 هم پايين تره (هيلو 3بيشتر در طبيعت بود و به همين خاطر موتور بازي براي طبيعت بكر:biggrin1:optimize شده بود)اما خدايي نور پردازي بازي شديدا جذابه و من يكي خيلي لذت ميبرم.
ااز لحاظ گيم پلي كه هيلو 3 عاشقانه دوست داشتني بود:love:و اين يكي هم اينو به ارث برده.
به همه عاشقان هيلو توصيه ميشه بازي رو خريداري كنن;)

یه وبلاگ ایرانی درپیت:laughing:
http://sims47.mihanblog.com/

شما هم یه طوری میگی انگار gamespot همچین نمره ای داده:laughing:

چی میگی مرد مومن اولا آدرس سایت اشتباه درستش اینه www.sims47.ir دوما این سایت معتبر ترین بهترین سایت ایرانی نقد بازیهاست که بهترین منتقدها رو داره و کلی عضو داره واسه خودش حق و حقوق نقد بازیها رو داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or