این چند وقته اینقدری بازی خوب و باکیفیت اومده یا از قبل موکول شده به الان که دیگه بیتفاوت شدیم.چرا تاپیکش اینقد خلوته، حتما باید ریلیز کامل شه تا بیاین سراغش؟![]()
لعنتی فرصت نفس کشیدن نداریم! بنگر پشت بنگرباز دو هفته دیگه (Sept 25) واسه سویچ 1 و 2 و PC کامل منتشر میشه
تاپیک مهم میشه
امسال عجب سالی بود !!!!
امسال که کویره و این نسل اصلا بازی نداریم! کدوم بنگر؟!لعنتی فرصت نفس کشیدن نداریم! بنگر پشت بنگر![]()
اومدم همینو بگم .لعنتی فرصت نفس کشیدن نداریم! بنگر پشت بنگر![]()
با دیدن این تریلر دوباره بهم یادآوری شد که احتمالا باید یه سال اضافه در انتظار این بازی باشم.بازی کمتر از دو هفته دیگه (Sept 25) واسه سویچ 1 و 2 و PC کامل منتشر میشه
تاپیک مهم میشه
امسال عجب سالی بود !!!!
با نینتندو قراردادی چیزی دارن یعنی چی یه سال دیگم باید براش صبر کنیم /:بازی کمتر از دو هفته دیگه (Sept 25) واسه سویچ 1 و 2 و PC کامل منتشر میشه
تاپیک مهم میشه
امسال عجب سالی بود !!!!
خب مشخصه که نینتندو انحصاری زمانی کرده.با نینتندو قراردادی چیزی دارن یعنی چی یه سال دیگم باید براش صبر کنیم /:
فردا ساعت چند ریلیز میشه من دانلود کردم مرخصی هم گرفتم آماده م برای فرداچقدر تاپیک سوت و کوره نا سلامتی یکی از بزرگترین و مورد انتظار ترین ایندیهای سال داره فردا ریلیز میشه .من که به شدت براش هایپم .اگه از ایندی بازهای دنیا تو این چند سال اخیر سوال میکردن بیشتر از همه منتظر کدوم بازی هستید شک نکنید بالای 90 درصد میگفتن hades 2 و silksong و باور کردنی نیست که هر دو شون تو یک ماه عرضه شدن .
به نظرم بازی تاریخ عرضه واقعا بدی داره و امیدوارم بین این همه بازی ایندی و aaa خوب که داره میاد و یا اومده له نشه مخصوصا اینکه برای پلی استیشن هم عرضه نمیشه و درصد زیادی از مخاطب را از دست میده .خودم شخصا دوست داشتم روی ps5 بازیش کنم ولی فعلا مجبورم روی سوییچ برم تا برای ps هم عرضه بشه .امیدوارم تجربه روون و خوبی روی سوییچ داشته باشه یکی دو تا ایندی اخری که روی سوییچ رفتم مخصوصا ninja gaiden rageborn واقعا پرفرمنس افتضاحی روی سوییچ داشت
من که فعلا سوییچ ۲ ندارم باید رو یک بزنم تا بعدا روی ps5 pro برم.فردا ساعت چند ریلیز میشه من دانلود کردم مرخصی هم گرفتم آماده م برای فردا
نینجا گایدن هم یه آپدیت چند وقت پیش برای اومد که ۶۰ فریم میشد و خیلی قشنگ و روون شد بعد اون آپدیت. هیدیس۲ که ۱۲۰ فریمم میده رو سوییچ دو