Multi Platform Hades II

سازنده
Supergiant Games
تاریخ انتشار
Sept 25
ناشر
Supergiant Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Nintendo Switch
آخرین ویرایش:
چرا تاپیکش اینقد خلوته، حتما باید ریلیز کامل شه تا بیاین سراغش؟ :دی
این چند وقته اینقدری بازی خوب و باکیفیت اومده یا از قبل موکول شده به الان که دیگه بیتفاوت شدیم.
حقیقتش فرصت هم نمیشه همرو باهم بازی کرد.
من خودم تخصص دارم تو این امر ولی واقعا دیگه کم آوردم:دی

جز 3-2 ساعت روز انتشار دیگه واقعا فرصت نکردم بازی کنم.
بهونم هم این بود که خوب تو ارلی اکسسه و با آپدیت تغییرات اساسی میکنه پس برم بازیهای دیگه رو تجربه کنم تا کاملتر بشه.

لعنتی فرصت نفس کشیدن نداریم! بنگر پشت بنگر:دی
اومدم همینو بگم .
ولی گوتی امسال دیگه فکر نکم با اون قاطعیت e33 باشه هم silksong هست هم Hades من به خاطر اسپویل آرلی اکسس رو باز نکردم ولی چیزایی که شنیدم از نسخه اولش بهتره

من اپدیت قبلی بازی رو گرفتم،فکر کنم ۲ ماه میشه همون موقع هم بازی ۹۹ درصد کامل بود.
و واسه کسایی که بازی نکردن در این حد بگم که بازی نسخه اول که خودش شاهکار هست رو میزاره تو جیبش، از هر نظر فوق العاده هست، من اولش یکم مردد و Skeptical بودم گفتم شاید اینا هم Woke شدن شخصیت بازی بی دلیل مونث شده، ولی خداروشکر به هیچ وجه اینطور نیست و همه چیز به داستان میخوره.
خلاصه که از دست ندین، حتما بگیرین که جز بهترین بازی های اخیره بدون شک.

بازی کمتر از دو هفته دیگه (Sept 25) واسه سویچ 1 و 2 و PC کامل منتشر میشه
تاپیک مهم میشه

امسال عجب سالی بود !!!!
با دیدن این تریلر دوباره بهم یادآوری شد که احتمالا باید یه سال اضافه در انتظار این بازی باشم. :(

چقدر تاپیک سوت و کوره نا سلامتی یکی از بزرگترین و مورد انتظار ترین ایندیهای سال داره فردا ریلیز میشه .من که به شدت براش هایپم .اگه از ایندی بازهای دنیا تو این چند سال اخیر سوال میکردن بیشتر از همه منتظر کدوم بازی هستید شک نکنید بالای 90 درصد میگفتن hades 2 و silksong و باور کردنی نیست که هر دو شون تو یک ماه عرضه شدن .
به نظرم بازی تاریخ عرضه واقعا بدی داره و امیدوارم بین این همه بازی ایندی و aaa خوب که داره میاد و یا اومده له نشه مخصوصا اینکه برای پلی استیشن هم عرضه نمیشه و درصد زیادی از مخاطب را از دست میده .خودم شخصا دوست داشتم روی ps5 بازیش کنم ولی فعلا مجبورم روی سوییچ برم تا برای ps هم عرضه بشه .امیدوارم تجربه روون و خوبی روی سوییچ داشته باشه یکی دو تا ایندی اخری که روی سوییچ رفتم مخصوصا ninja gaiden rageborn واقعا پرفرمنس افتضاحی روی سوییچ داشت

چقدر تاپیک سوت و کوره نا سلامتی یکی از بزرگترین و مورد انتظار ترین ایندیهای سال داره فردا ریلیز میشه .من که به شدت براش هایپم .اگه از ایندی بازهای دنیا تو این چند سال اخیر سوال میکردن بیشتر از همه منتظر کدوم بازی هستید شک نکنید بالای 90 درصد میگفتن hades 2 و silksong و باور کردنی نیست که هر دو شون تو یک ماه عرضه شدن .
به نظرم بازی تاریخ عرضه واقعا بدی داره و امیدوارم بین این همه بازی ایندی و aaa خوب که داره میاد و یا اومده له نشه مخصوصا اینکه برای پلی استیشن هم عرضه نمیشه و درصد زیادی از مخاطب را از دست میده .خودم شخصا دوست داشتم روی ps5 بازیش کنم ولی فعلا مجبورم روی سوییچ برم تا برای ps هم عرضه بشه .امیدوارم تجربه روون و خوبی روی سوییچ داشته باشه یکی دو تا ایندی اخری که روی سوییچ رفتم مخصوصا ninja gaiden rageborn واقعا پرفرمنس افتضاحی روی سوییچ داشت
فردا ساعت چند ریلیز میشه من دانلود کردم مرخصی هم گرفتم آماده م برای فردا :D
نینجا گایدن هم یه آپدیت چند وقت پیش برای اومد که ۶۰ فریم میشد و خیلی قشنگ و روون شد بعد اون آپدیت. هیدیس۲ که ۱۲۰ فریمم میده رو سوییچ دو رو یک هم قطعا ۶۰ رو میده

فردا ساعت چند ریلیز میشه من دانلود کردم مرخصی هم گرفتم آماده م برای فردا :D
نینجا گایدن هم یه آپدیت چند وقت پیش برای اومد که ۶۰ فریم میشد و خیلی قشنگ و روون شد بعد اون آپدیت. هیدیس۲ که ۱۲۰ فریمم میده رو سوییچ دو
من که فعلا سوییچ ۲ ندارم باید رو یک بزنم تا بعدا روی ps5 pro برم.
در مورد ساعت نمیدونم چون هکی میزنم منتظرم سایتهای مرتبط nsp شو بزارن بزنم تو گوشش :D

• Like
Reactions: SMM9

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or