H.A.W.K.E.N Open Beta multiplayer

• Thread starter Thread starter Jet
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

H.A.W.K.E.N

در تاریخ 9 مارچ 2011 استودیوی Adhesive Games
استودیوی مستقل گیم سازی مستقر در Los Angeles کالیفرنیا این بازی را با یک تریلر با عنوان work-in-progress
که فقط 9 ماه از کار بر روی آن می گذشت به نمایش درآورد
H.A.W.K.E.N
با استفاده از unreal Development Kit توسعه داده شده و مشخصا از این موتور گرافیکی بهره می برد
در سال 2012 این بازی نامزد 20 جایزه در Electronic Entertainment Expo E3 که از این میان موفق به کسب 12 جایزه
و 3 نشان افتخار در جوایز ذکر شده گردید .

بازی آنلاین چند نفره مکانیکی مبتنی بر یک شوتر اول شخص است که شما را بر صندلی خلبانی یک ربات غول پیکر می نشاند
روبات خود را به هر نحوی که میخواهید شخصی سازی کنید و ارتقاء دهید . سپس به دوستان خود در میدان جنگ H.A.W.K.E.N پیوسته و از باران تخریب و مناظر زیبا در دنیای بیگانگان عبور کنید .
و بهتر از همه چیز آنکه H.A.W.K.E.N مجانی است .

در حال حاضر OPEN BETA بازی از تاریخ 12.13.12 به روی عموم باز است
حجم کلی نسخه بتآنلاین آن با آپدیت روز اول 2200 مگابایت و شامل قسمت هایی برای شخصی سازی روبات با توجه به LEVEL و XP های اخذ شده را دارا می باشد .
همچنین از آپشن گرافیکی معقولی نیز بهره مند است .
y2845_hawken.jpg

جنگ مکانیکی وحشیانه

دونوع خلبانی روبات وجود دارد
سریع و مرگبار
مبارزه در H.A.W.K.E.N مبتنی بر حرکات سریع است
فرقی نمی کند که شما کدام ربات را انتخاب می کنید

خود تجربه کنید
ناوگان نهایی خود را از صف گسترده ای از روبات ها انتخاب کنید
شاسی اندازه و خشاب گذاری سلاح هایتان
را با توجه به سبک بازیتان انتخاب و شخصی سازی کنید و
سپس مخلوقتان را در میدان نبرد کنترل کنید
همانطور که مهارت شما با هر ربات رشد می کند
شما پاداش هایتان را برای آنلاک کردن چیزی که
مشخصا به شما تعلق دارد به کار خواهید گرفت .

آخرین ویرایش:
سلام دانلود من تموم شده ولی نمیتونم اکانت بسازم کسی میتونه کمک کنه لطفا

سلام
برو توی سایتش مسقیم اکانت بساز و ایمیل رو تایید کن من بازی رو فقط دانلود کردم و سریع اپ باهاش وارد بازی نشدم چیز خاصی نداره
دوستان قرار ها تایین کنید بریم یه سری به جنگ تن به تن و اهریمن و غیره

- - -ویرایش - - -

بازیش عالیه
حرف نداره
بازی نکنید اشتباه کردید
اقا اد کنید بزنیم با هم
اسم من توی بازی: narengi

حالا برو جلو تازه اولشی برو جلو ببینم میتونی از جلوش پاشی

- - -ویرایش - - -

team deat match این مد که همون میشناسیم شما در قالب یک تیم به جنگ تیم دیگه میرید و همدیگر و میکشید
co-op bot این مد شما پنج نفر میشید و بازی مرحله انجام میدید که هر 5 wave یک غول یا باس میاد و امتیاز میگیرید با کشتن ربات های دیگه یه سری انرزی میگرید و میتونید قدرت یا خون یا سپر دفاعی خودتون ابدیت کنید در حین بازی
miss assault این بازی همون کپچر کردند محل مورد نظر و نگه داشتنش هست که در وقت معینی باید نذارید حریف مقابل از دستون دربیاره یا از دست حریف مقابل باید دربیارید اگه از دست دادید
siege وای من عاشقم این مد هستم توی مد شما یک بیس دارید و حریف هم همینطور در هر نفشه دوتا جای انرزی هست که باید برید اونجا و انرزی دریافت کنید و سریع به بیس خود برگرید و اونجا خالی کنید تا کشتی پرنده یا هواپیما شما اماده پرواز بشه تا به بیس طرف حمله کنه در این مد یه جای هست به نام AA دیده میشه باید برید اونجا و نذارید حریف مقابل اونو اشغال کنه اگه اشغال کنه این محل از خودش موشک پرتاپ میکنه به سمت کشتی شما و اونو نابود می کنه پس یاتون باشه همیشه از این محل نگهداریی کنید توی مد همه مثل شما کاربر هستند ولی در co-op نه این مد رو من یه سری 3 ساعت یه کله داشتم با هم تیم ها بازی میکردم نزدیک به 8 هزارتا فقط xp گرفتم و کلی اچیمونت این مد واسه پوینت جمع کردند عالیه وقت نداره باید نابود کنید
deat match اینم که از اسمش معلومه همدیگر میکشید به صورت تک نفر هست

آخرین ویرایش:
اد کن بزنیم ;)
سومین mech خودمو هم گرفتم
berseker ... یلیه برا خودش :d

دیگه تمومه معتاد شدی بهش رفت چهارتا دیگه ربات ازاد میکنه یادت باشه قسمت ایتم بازی در منوی اصلی بازی و گزینه گاراژ حتما برو ابدیت کن یه دوری اونجا بزن

- - -ویرایش - - -

دوستان تمومه انرژی خودتون نگه دارید قصد دارم یه بازی فضایی انلاین دیگه معرفی کنم

دیگه تمومه معتاد شدی بهش رفت چهارتا دیگه ربات ازاد میکنه یادت باشه قسمت ایتم بازی در منوی اصلی بازی و گزینه گاراژ حتما برو ابدیت کن یه دوری اونجا بزن

- - -ویرایش - - -

دوستان تمومه انرژی خودتون نگه دارید قصد دارم یه بازی فضایی انلاین دیگه معرفی کنم
اره دیگه بیچاره شدم :d
معرفی کن خب زودتر :">

سرور بازی آمریکا هست ؟
پینگم 300 تو بازی . برا اروپا سرور نداره؟

در قسمت انتخاب سرور یکی کویک داره یکی مانول مانول بزن میتونی سرور هارو خودت انتخاب کنی اسیا هم داره سمت راست این لانچ واسه اروپا هست من اپ کردم 300 خوبه مشکلی نداریی باید بازی بسازی تو سرور اسیا اگه پایه هستی دوستان جمع بشن بریم توی اسیا بازی کنیم ؟

آخرین ویرایش:
3 تا سوال
بجز خرید از سایت روشی هست برای به دست اوردن meteor credits ؟
بازی سکیل هم داره؟ اگه داره منو ش کجاست ؟
چه جور روبات های جدید رو باز کنم ؟

3 تا سوال
بجز خرید از سایت روشی هست برای به دست اوردن meteor credits ؟
بازی سکیل هم داره؟ اگه داره منو ش کجاست ؟
چه جور روبات های جدید رو باز کنم ؟
سوال اولت باید پول بدی که بتونی meteor credits بخریی سوال دوم co-op هست اگه تنها باشی سه تا خودش بهت یار میده که مرحله هارو بریی سوال اخرم باید بازی کنی لول بره بالا دوتا لول داریی یکی ربات یکی هم لول بازی سعی کن با یک ربات بازی کنی اولش لولش بالا رفت راحت میتونی حریفت و بکشی و پوینت جمع کنی
راستی مشکلت حل شد ؟

با تشکر از دوستان بابت اپلود بازی من هم بازی رو دانلود کردم و الان دارم بازی می کنم فقط تنها مشکلی که داره کم بودن بازیکن تو سرور های انگلیس هست ای دی بنده هم Black_devo

اره مرسی :bighug:ولی بگم خدا چی کارت کنه از دیشب تا حالا دارم یه ضرب بازی میکنم حتی خوابم هم نمیاد تو co op با دوستان خارجی که همه تازه وارد بودیم تا wave 17 رافتیم ولی حال نمیده بچه ها لطفا یه قرار بزاریم واسه بازی بریم تیم اسبیک منم ادد کنید : ahmagh
راستی teznade اسمت تویه بازی رو بگو ادد کنم

آخرین ویرایش:
با تشکر از دوستان بابت اپلود بازی من هم بازی رو دانلود کردم و الان دارم بازی می کنم فقط تنها مشکلی که داره کم بودن بازیکن تو سرور های انگلیس هست ای دی بنده هم Black_devo
خواهش میکنم .اره توی سرور انگلیس کمه ولی امریکا هم بریی مشکلی نیست راحت میتونی بازی کنی ادد میکنم شمارو

- - -ویرایش - - -

اره مرسی :bighug:ولی بگم خدا چی کارت کنه از دیشب تا حالا دارم یه ضرب بازی میکنم حتی خوابم هم نمیاد تو co op با دوستان خارجی که همه تازه وارد بودیم تا wave 17 رافتیم ولی حال نمیده بچه ها لطفا یه قرار بزاریم واسه بازی بریم تیم اسبیک منم ادد کنید : ahmagh
راستی teznade اسمت تویه بازی رو بگو ادد کنم
خدارو شکر که حل شد حالا باهات کار دارم یه دوتا بازی هست که دارم تست میکنم تستم تموم شد معرفی میکنم این زمستون بازی انلاین خوب زیاد داریم ادد میکنم سمت راست پایین که شکل نامه هست و چک کن

- - -ویرایش - - -

این توضیح رو بدم وقتی لول ربات شما نه لول بازی فول شد اخرش اون روبات که باهاش فول شدین فکر کنم 5 تا لول باشه یک ربات مخفی ازاد میکنه برای دیدن این نمودار باید برید توی منو گاراژ ببینید که چه نوع رباتی ازادی میکنه یا لول بازی شما 15 رسید میتونید با 12 هزار پوینت ابی یکی از اون ربات های مخفی رو بخرید دقت کنید توی این بازی سه نوع ربات هست سرعتی استحکامات یا تانکی و دیگری دور برد که اسنیپر هست توصیه من به شما ربات سرعتی رو انتخاب کنید که بتونید اگه دارید میمیرید فرار کنید و دوباره با زدند دکمه c ریکاوری کنید این توضیح دادم بچه ها قوی بشن بیان بریم به جنگ اهریمن و دشمن

یه تیم قوی باید ترکیبی باشه
یه مدیک میخواد
یه تَنکِ سنگین
یه اسنایپ و دوتا مهاجم که نه سنگین و کند باشن و نه خیلی سبک و ضعیف (مثل همونی که از اول داریم)
من خودم جبهه ی مهاجم رو دوست دارم و انتخاب میکنم
اگر بقیه ی بچه ها با گروه های دیگه پیشروی میکنن بگن تیمو بسازیم :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or