H.A.W.K.E.N Open Beta multiplayer

• Thread starter Thread starter Jet
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

H.A.W.K.E.N

در تاریخ 9 مارچ 2011 استودیوی Adhesive Games
استودیوی مستقل گیم سازی مستقر در Los Angeles کالیفرنیا این بازی را با یک تریلر با عنوان work-in-progress
که فقط 9 ماه از کار بر روی آن می گذشت به نمایش درآورد
H.A.W.K.E.N
با استفاده از unreal Development Kit توسعه داده شده و مشخصا از این موتور گرافیکی بهره می برد
در سال 2012 این بازی نامزد 20 جایزه در Electronic Entertainment Expo E3 که از این میان موفق به کسب 12 جایزه
و 3 نشان افتخار در جوایز ذکر شده گردید .

بازی آنلاین چند نفره مکانیکی مبتنی بر یک شوتر اول شخص است که شما را بر صندلی خلبانی یک ربات غول پیکر می نشاند
روبات خود را به هر نحوی که میخواهید شخصی سازی کنید و ارتقاء دهید . سپس به دوستان خود در میدان جنگ H.A.W.K.E.N پیوسته و از باران تخریب و مناظر زیبا در دنیای بیگانگان عبور کنید .
و بهتر از همه چیز آنکه H.A.W.K.E.N مجانی است .

در حال حاضر OPEN BETA بازی از تاریخ 12.13.12 به روی عموم باز است
حجم کلی نسخه بتآنلاین آن با آپدیت روز اول 2200 مگابایت و شامل قسمت هایی برای شخصی سازی روبات با توجه به LEVEL و XP های اخذ شده را دارا می باشد .
همچنین از آپشن گرافیکی معقولی نیز بهره مند است .
y2845_hawken.jpg

جنگ مکانیکی وحشیانه

دونوع خلبانی روبات وجود دارد
سریع و مرگبار
مبارزه در H.A.W.K.E.N مبتنی بر حرکات سریع است
فرقی نمی کند که شما کدام ربات را انتخاب می کنید

خود تجربه کنید
ناوگان نهایی خود را از صف گسترده ای از روبات ها انتخاب کنید
شاسی اندازه و خشاب گذاری سلاح هایتان
را با توجه به سبک بازیتان انتخاب و شخصی سازی کنید و
سپس مخلوقتان را در میدان نبرد کنترل کنید
همانطور که مهارت شما با هر ربات رشد می کند
شما پاداش هایتان را برای آنلاک کردن چیزی که
مشخصا به شما تعلق دارد به کار خواهید گرفت .

آخرین ویرایش:
سلام میخواستم تاییک این بازی رو بزنم یه سرچ کردم دیدم هست بازی الان بتا هست ولی چیزی از نسخه فینال کم نداره بازیی نیست بشه راحت ازش گذشت حتی
mechwarrior از دیده من باید جلوی این عنوان لنگ بندازه اگه فن موتور بازی نیستید حتما این بازی رو دانلود کنید دوستانی که مشکل دارند هم اینجا بگن من خودم رسیدگی میکنم تا اونجایی که میدونم

HAWKEN

آخرین ویرایش:
محمد رضا این فایلی که اپلود کردی نیاز به اجازه دسترسی داره

جدا؟ گوگل درایو اپ کردم روی اکانتم که جمیل هست شرر رو زدم و ادرس رو اینجا گذاشتم

- - -ویرایش - - -

محمد رضا این فایلی که اپلود کردی نیاز به اجازه دسترسی داره
من معذرت میخوام الان میتونی دانلود کنی روی گزینه privately بود الان گذاشتم روی public ناشی هستیم دیگه

میشه بازی رو دوباره آپلود کنین؟

سلام بازی رو از کجا دان کنم؟

teznade @
دادا اگه میخوای جائی آپلود کنی،بهترینجا Putlocker هست.هم دانلود مستقیم وهم فول اسپید میشه گرفت.ممنون بابت کمک به بچه ها.

سلام اکانتم اکتیو نشده بوده به خاطر همین فکرکردم بسته گوگل به خاطر کپی رایت پستمو پاک کردم ولی الان هم اکانتم جمیل اکتیو هست و هم فایل سرجاش میتونید دانلود کنید بابته اون سایت اشتراک فایل ممنون حتما این سری در بازی بعدی ازش استفاده میکنم

لینک دانلود بازی
وارد لینک بشید و گزینه ابی رنگ دانلود انیوی رو بزنید قابیلت رزومه هم داره سرعتشم عالی چون از روی گوگل درایو دارید دانلود می کنید خودم هروز چک میکنم لینک های دانلود رو خیالتون راحت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or