H.A.W.K.E.N Open Beta multiplayer

• Thread starter Thread starter Jet
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

H.A.W.K.E.N

در تاریخ 9 مارچ 2011 استودیوی Adhesive Games
استودیوی مستقل گیم سازی مستقر در Los Angeles کالیفرنیا این بازی را با یک تریلر با عنوان work-in-progress
که فقط 9 ماه از کار بر روی آن می گذشت به نمایش درآورد
H.A.W.K.E.N
با استفاده از unreal Development Kit توسعه داده شده و مشخصا از این موتور گرافیکی بهره می برد
در سال 2012 این بازی نامزد 20 جایزه در Electronic Entertainment Expo E3 که از این میان موفق به کسب 12 جایزه
و 3 نشان افتخار در جوایز ذکر شده گردید .

بازی آنلاین چند نفره مکانیکی مبتنی بر یک شوتر اول شخص است که شما را بر صندلی خلبانی یک ربات غول پیکر می نشاند
روبات خود را به هر نحوی که میخواهید شخصی سازی کنید و ارتقاء دهید . سپس به دوستان خود در میدان جنگ H.A.W.K.E.N پیوسته و از باران تخریب و مناظر زیبا در دنیای بیگانگان عبور کنید .
و بهتر از همه چیز آنکه H.A.W.K.E.N مجانی است .

در حال حاضر OPEN BETA بازی از تاریخ 12.13.12 به روی عموم باز است
حجم کلی نسخه بتآنلاین آن با آپدیت روز اول 2200 مگابایت و شامل قسمت هایی برای شخصی سازی روبات با توجه به LEVEL و XP های اخذ شده را دارا می باشد .
همچنین از آپشن گرافیکی معقولی نیز بهره مند است .
y2845_hawken.jpg

جنگ مکانیکی وحشیانه

دونوع خلبانی روبات وجود دارد
سریع و مرگبار
مبارزه در H.A.W.K.E.N مبتنی بر حرکات سریع است
فرقی نمی کند که شما کدام ربات را انتخاب می کنید

خود تجربه کنید
ناوگان نهایی خود را از صف گسترده ای از روبات ها انتخاب کنید
شاسی اندازه و خشاب گذاری سلاح هایتان
را با توجه به سبک بازیتان انتخاب و شخصی سازی کنید و
سپس مخلوقتان را در میدان نبرد کنترل کنید
همانطور که مهارت شما با هر ربات رشد می کند
شما پاداش هایتان را برای آنلاک کردن چیزی که
مشخصا به شما تعلق دارد به کار خواهید گرفت .

آخرین ویرایش:
همین لینک جدیدی که گذاشتی رو امتحان کردم اون خطایی که بالا گفتم میده.

رو مدیافایر آپ کن

The server at doc-14-ak-docs.googleusercontent.com is taking too long to respond. داش لوطفا ی جا اپلود کن درست باشه من نمیتونم با لانچر دانلود کنم:( :-s

خوب دوستان برید لینک زیر و پارت هارو دانلود کنید من دارم از این ور اپ میکنم شما از اون ور دانلود کنید فعلا 4 تا پارتش اپ شده فکر کنم تا یک دو ساعت دیکه تموم میشه هر 14 تا پارتش

لینک دانلود

هرکی بگه مشکل داره لینک به جونه مادرم من میدونم اون

به دوستای دیگه تونم بدید یا در فروم های دیگه بزنید این بازی رو همه بازی کنن حیفه به خدا

خوب دوستان برید لینک زیر و پارت هارو دانلود کنید من دارم از این ور اپ میکنم شما از اون ور دانلود کنید فعلا 4 تا پارتش اپ شده فکر کنم تا یک دو ساعت دیکه تموم میشه هر 14 تا پارتش

لینک دانلود

به دوستای دیگه تونم بدید یا در فروم های دیگه بزنید این بازی رو همه بازی کنن حیفه به خدا

بازی واقعا زیبای هست . من چند ماه پیش بازیش کردم و لذت خوبی داره !! از دست ندید اگر امکان دانلودش هست واستون

بازی واقعا زیبای هست . من چند ماه پیش بازیش کردم و لذت خوبی داره !! از دست ندید اگر امکان دانلودش هست واستون

اره به خاطر همین دلم میخواد هم زبونام توی بازی باشن با میک حرف بزنیم فحش بدیم به خارجی ها چیه تنهایی اخه لینک مدیافایر هم موندگار هست فقط یکی مستقیم کنه دیگه همه چی حله

اره به خاطر همین دلم میخواد هم زبونام توی بازی باشن با میک حرف بزنیم فحش بدیم به خارجی ها چیه تنهایی اخه لینک مدیافایر هم موندگار هست فقط یکی مستقیم کنه دیگه همه چی حله

بگو داداش من مستقیم کنم، اگر تعداد هستید بگید منم میام. اون موقع که بازی می کردم خیلی حال میداد! نمیدونم چجور خرشانسی اوردم جزو اولین سری tester های بازی شدم یادش بخیر. اون موقع فقط یه 2 تا map داشت.

لینک دانلود

داداش ممنون دارم دانلود میکنم
میشه بگین چه سیستمی میحواد این بازی
بازم مرسی:bighug:

بگو داداش من مستقیم کنم، اگر تعداد هستید بگید منم میام. اون موقع که بازی می کردم خیلی حال میداد! نمیدونم چجور خرشانسی اوردم جزو اولین سری tester های بازی شدم یادش بخیر. اون موقع فقط یه 2 تا map داشت.

الان دوتا نقشه دیگه اضافه شده و یه سری مد تازه و ربات های مخفی که با ابدیت کردند ربات های دیکه به دست میاد خیلی خیلی شیرین شده و ادم دوست داره همش بازی کنه تا بتونه بقیه سلاح هارو باز کنه حتما نصب کن بیا من هم هستم

- - -ویرایش - - -

داداش ممنون دارم دانلود میکنم
میشه بگین چه سیستمی میحواد این بازی
بازم مرسی:bighug:

خوب سیستم دو گیگ رم و گرافیک که بتونه کرایسس 2 روی نرمال جواب بده کفایت میکنه ولی اگه میخوایی از فیزیک بازی لذت ببری که کارت بالای سری 400 باشه سی پی یو هم دیگه 2.6 نباشه دانلود کن اجرا کن اگه افت فریم داشتی لب تر کن بهت بگم چیکار کنی فریمت روی 60 قفل کنه حتی با مه و اسموکین خیالت راحت

یکم سییستم اپگریدها و تجهیزات بازیو توضیح بدید لطفا
من زیاد بازی نکردم هنوز
همین یکی دو دستم بازی کردم سر در نیاوردم درست
مرسی

لینک دانلود

خیلی ممنون..اگر برات ممکنه Infestation Survivor Stories رو هم آپ کن..دانلودر خودش سرعتش خوبه ولی حجم بازیرو درست نشون نمیده

خیلی ممنون..اگر برات ممکنه Infestation Survivor Stories رو هم آپ کن..دانلودر خودش سرعتش خوبه ولی حجم بازیرو درست نشون نمیده

خواهش میکنم.خوب لانچ بازی خوب باشه دیگه نیاز نیست دوباره اپ بشه حجم مهم نیست بالاخره دانلود میشه ولی بازی های که من اپ میکنم لانچش اصلا توی ایران کار نمیکنه مثل این بازی ولی چشم

- - -ویرایش - - -

یکم سییستم اپگریدها و تجهیزات بازیو توضیح بدید لطفا
من زیاد بازی نکردم هنوز
همین یکی دو دستم بازی کردم سر در نیاوردم درست
مرسی
باید بازی کنی لول بالا بره خودش بهت میگه کجا برو چیکار کن اصلا نگران نباش فعلا بازی کن یه 10 نفرو بکش

اینقده از بازی تعریف کردین که وسوسه شدم بیام.
به نظر بازی با حالی میاد از اونایی که تابه حال مثلش تجربه نشده. فقط امیدوارم که با این پینگ چلغوز ایران سازگار باشه که اذیت نشیم.
از دوستان عزیزم بابت مستقیم کردن و آپلود لینک ها تشکر میکنم (از طرف یک دانلودر خسته ~o))
لینکای بازی رفت تو لیست DL :d
اینم یه چند تا از عکسای بازی برای اینکه وسوسه بشید بزارید رو DL :d

فیزیک بازی :
hawken_physx.jpg

عکس های دیگه:
Hawken+screenshot+1.jpg

Hawken-ascension-2.jpg

hawken1b.jpg

hawken-cockpit.jpg

داداش نزار این عکس ها رو دیوانه شدم
از دیشب که گذاشتم دانلود تا حالا هر 15 دقیقه میشنم تریلر ش رو نگاه میکم~x(~x(~x(3 تا پارت دیگه مونده:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or