Guitar Hero 3 Legends Of Rock

• Thread starter Thread starter GlaDOS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان !
من خیلی تازه کارم !
میشه یکی به من بگه که چه جوری از این star ها و آیتم های که توی گیتار بتل میده میتونم استفاده کنم ؟
من روی همون اولین مبارزه گیتار توی مرحله دوم گیر کردم !
یکی لطف کنه و یه توضیحی در موردش بده ممنون میشم
مرسی و منتظرم .

سلام دوستان !
من خیلی تازه کارم !
میشه یکی به من بگه که چه جوری از این star ها و آیتم های که توی گیتار بتل میده میتونم استفاده کنم ؟
من روی همون اولین مبارزه گیتار توی مرحله دوم گیر کردم !
یکی لطف کنه و یه توضیحی در موردش بده ممنون میشم
مرسی و منتظرم .

سلام
همه آیتم هایی که تو guitar battle بهت میده میتونی با زدن همون دکمه star power (که فکر کنم رو حالت عادی دکمه وسط موس هست) فعال کنی و هر کدوم یه کاری انجام میدن :love:

:laughing::laughing: من که ترسیدم کیبردم به فففففففنا بره بعد یه هفته دیلیت اش کردم بازی رو
ولی خیلی بازیه باحالی بود مخصوصا اگه بتونی یه آهنگ رو درست بزنی

اینم دوتا آهنگ سخت برای من که سخت بود ...

27-20080229082130.jpg
[/URL][/IMG]

29-20080229082128.jpg
[/URL][/IMG]

اینم دوتا آهنگ سخت برای من که سخت بود ...

27-20080229082130.jpg
[/URL][/IMG]

29-20080229082128.jpg
[/URL][/IMG]

اوه اوه دمت گرم بابا رو expert میزنی!!!!!!!!!با کیبورد میزنی یا دسته مخصوص بازی؟ اگه باکیبورد میزنی میشه بگی دکمه ها رو رو چه کلید هایی گذاشتی؟من دکمه هارو از 1 تا 5 چیدم ولی فقط تونستم چند تا آهنگو رو hard بزنم !ایول خیلی کارت درسته

ببخشید چطور میشه دکمه ها رو چید؟ من که دیوونه شدم.باید shift , z , x, c , v رو با یکی از جهت ها با هم فشار بدیم.اینطوری نمیشه درست زد. خواهش میکنم راهنمایی کنید.

من اول ميگفتم مردم بيكارن ميرن Guitar Hero ميخرن خودم رفتم براي PC رو گرفتم ديدم من چه احمقي بودم اين بازي از دست دادم كيبوردم كه خراب شد . رفتم براي 360 گرفتم 2و3. دارم باهاش زندگي ميكنم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or