Guitar Hero 3 Legends Of Rock

• Thread starter Thread starter GlaDOS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان چه جوری میشه آهنگارو از فروشگاه خرید من آهنگی از slipknot ندیدم؟ کلا یه مقدار گیج شدم یکی واسم توضیح میده چه جوری میشه قسمت ماجراییشو رفت
وقتی قسمت single بازی رو بری بهت امتیاز میده میتونی از تو shop اهنگ های قفلشو باز کنی یه سری اهنگ هم برای دانلود هست که حتما باید بازیت orginal باشه
یکی میتونه یه سیو واسه من بزاره که تموم اهنگاش باز شده باشن؟
از لینک زیر اینو دانلود کن:Guitar Hero III UNLOCKER
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_guitar_hero_3.shtml#Guitar Hero III UNLOCKER

دوستان چه جوری میشه آهنگارو از فروشگاه خرید من آهنگی از slipknot ندیدم؟ کلا یه مقدار گیج شدم یکی واسم توضیح میده چه جوری میشه قسمت ماجراییشو رفت
دوست عزيز همونه بخش CARRER بازي رو كه بري اواخر بازي اهنگ BEFORE I FORGETگروه SLIPKNOTرو داره و قسمت ماجرايي هم همونه البته داستان خيلي جالبي نداره بازي:-"

ممنونم ازتون یه سوال دیگه اول بازی با یه نفر مسابقه گیتار میزنم فکرکنم اسمش تام مورلو بودش یادم رفته یه قسمتایی از نتها یه علامتایی روش داره اونارو باید چه جوری زد؟

آخرین ویرایش:
ببخشید امروزخیلی سوال کردم چون بازیرو تازه گرفتم خیلی ازشخوشم اومده :cheesygri
یه سوال دیگه :blushing: من سیو بازیرو داونلود کردم همه آهنگام باز شده ولی به هر دری میزنم نمیتونم آهنگای توی فروشگاه رو بخرم کلی امتیاز دارم ولی نمیدونم چرا هر دکمه ای رو که میزنم نتیجه ای برای خرید آهنگ جدید نمیده

سلام
این گیتار هیرو یه برنامه داره که میشه باهاش اهنگ های خودمون رو تبدیل کنیم به حالی که بشه توی بازی زد...توی you tube دمو زیاد از custome mode هاش دیدم...کسی خبر نداره اون برنامه چیه؟
پ ن: احتمالا تا فردا پس فردا گیرش بیارم:دی

شنیدم یکی گفت گیتارش 40 تومن هست کی بود؟

من سوال کرده بودم که دسته گیتار 40 تومنه یا نه؟ من خودم تو شماره ی یکی مونده به آخری نشریه دنیای بازی خونده بودم.
#چند وقت پیش آقای هوشی یکی گرفته بود 70 تومن.
##یکی به داد آقا/خانمqqqqq برسه.

1.آقا یه سوال اصلا چیزی به نام دسته گیتار برای این بازی هست؟:confused:

2.اگه هست چرا تو سایت های اینترنتی نی بینیم چیزی در موردش نوشته باشه منظورم اینه تمام نسخ این نوع گیتار (xbox360,wi.ps2)رو دیدیم ولی pc رو نیست؟:(
3.اگر هم نیست پس این چیه؟ :eek:
geetar.JPG

(داره بازی fret on fire رو بازی میکنه)

yepitdesko3.png

4.اصلا واسه ps2 تو ایرن هست؟
5.پنج و دیگه هیچ

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or