Guitar Hero 3 Legends Of Rock

• Thread starter Thread starter GlaDOS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
در ابتدا یه تصویر از god of Rock گذاشتم حال کنید.

GH3 2007-01-08 21-43-14-65.jpg

راستی بچه ها شنیدید نسخه 4 این بازی در حاله ساخته شنیدم تو این نسخه آهنگ های بسیار مشهوری لیسانس شده از جمله :
System of a down
Pink floyd
Metallika
Pantera
و کلی گروه محبوب دیگه شرکت Aspyr با این کار کلی با بازی Rockbandکه ساخت شرکت harmonix هست شاخ به شاخ خواهد شد.

دز ضمن شرکت Harmonix بود که اولین نسخه guitar Hero رو با کمک شرکت Aspyr ساخت.
با تشکر لطفا نظر بدید هر چند غلط املایی زیاد داشتم.

دیگه اینکه یکی از بچه های گل و گلاب بهم پیام داد که مسابقه بذازیم نبینم کسی واسه ما شاخ بشه ولی حالا که علاقه شما رو می بینم اشکال نداره ولی با من کل کل نکنید چون من استاد این بازیم حالا هر کی ادعا داره بیاد وسط.:hurted1:

سلام ملت اقا من دو تا عکس میزارم حالا اینا اصلا خوب نیستن ولی برای شروع گفتم بزاریم بقیه بچه ها هم بیان اولم گفتم روی Hard باشن بهتره ایشالا بعدن رو Expert رو میبینیم .

آخرین ویرایش:
بابا عجب کمری داری؟ با key board میزنی اونم expert ؟ من hard میزنم ولی expert نمتونم چون تو همون Hard هم با shift مشکل دارم چون ناخن انگشت کوچیکم بلند هست نمیتونم درست بزنم :دی

نه بابا
رو هارد بازی می کنی طرف قرار بود رو medium استارت کنیم اکثرا تازه کارن منم رو medium تمرین کردم اینارو علل حساب دشته باشید تا هارد رو بعدا واستون بزارم.
GH3%202007-01-12%2018-46-24-40.jpg

اینم مشخصات کاملش
GH3 2007-01-12 18-46-40-98.jpg

سلام عزیز اسمت رو بهم نگفتی؟
من والا رو hard هم بازی میکنم ولی در حدی نیستم که بخواهم کل بندازم :دی انشاالله تا آخر هفته کلا علاف هستم تمرین میکنم که حال همه رو بگیرم :دی

ولی خو فکر کنم شما عکس از این آهنگ گذاشتی خو منم رو medium زدم اینم عکسش :دی

خو اینم عکس از One که واقعا به نظرم تو note streak گل کاشتم :دی

خو اینم هویجوری :دی

خو الان خوب بودم؟ :دی

پ.ن: معذرت به خاطر رزولوشن بالای عکس ها،به خاطر این بود که تو بازی با همین رزولوشن بازی بعد وقت هم نبود بیارم پایین رزولوشن رو

درود

ببخشید چند روز نبودم رفته بودیم روی نوک برج میلاد کنسرت بلک متال با بروبکس Alexi اجرا کنیم.خب حالا بزگریم.:dots:

این تصاویر رکورد های جدیدمه روی Hard.:evil1:

GH3 2007-01-18 00-10-19-46.jpg

اینم Expert.:hurted1:

GH3 2007-01-18 00-19-40-06.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or