Guitar Hero 3 Legends Of Rock

• Thread starter Thread starter GlaDOS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فکر میکنم تاپیک کلی باشه ;)

در ضمن فکر نمیکنم Gh2 جواب بده برای 3ش یه جور دیگs.

میگم دیگه بعد از این همه تمرین بهتر نیست یه مسابقه ی کوچولو همینجا راه بندازیم Easy و medium که سوسکن

من میگم رکوردهای خوبتونو تو Hard یا Expert بگین ها؟؟؟

آخرین ویرایش:
دوستان کسی میتونه update کنه bonus track هاش رو؟ من یکدفعه شانسی انجام دادم و حدود 15 تا آهنگ اضافه شد که باید میخریدی از store که هر کدوم 500$ بود!

من یک مشکل با این بازی دارم! بعد از اینستال کردن بازی وقتی روی بازی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته!
ویندوز هم عوض کردم باز هم درست نشد! کسی میتونه کمک کنه؟!

با سلام دوباره

جناب hooshi اگه لطف می کنی بگی این جا که گفتی کجاست و شماره تلفن آیا دارد تماس بگیریم.
در ضمن می شه این گیتار رو از طریق پست ارسال کنه ممنون می شم.

iAmXeReX

Whammy Bar

درود
من این بازی رو تازه گرفتم الان با یه نفر challenge دارم ولی بعضی وقتها نمیدونم چی میشه
گیتارم تکون میخوره و نمیتونام نوتا رو بزنم اینام عکسش

gh3-20070119-204615.JPG

سلام حالت خوفه؟جدی میگم حالت خوبه؟
برای اینکه از اون حالت آزاد بشی باید موس رو به سرعت تکون بدی یا اگه با گیتار بازی میکنی اون دکمه ای که باهاش نت های دراز رو میلرزونی رو فشار بده بهش میگن Whammy Bar فکر کنم.

جواد جان منظورت از Update چیه یعنی Download کنه ؟ منم فقط از store همشونو خریدم ولی سایتی برای Download نمیشناسم
منظورم اینه که بازی من آپدیت شده! یعنی به جز اون آهنگ هایی که بود و اون آهنگ هایی که میخری،یکسری دیگه هم اضافه شده بود که از Store خریدم ! ولی بعضی ها مثل آهنگ های linkin park و marilyn manson نیومده!

منظورم اینه که بازی من آپدیت شده! یعنی به جز اون آهنگ هایی که بود و اون آهنگ هایی که میخری،یکسری دیگه هم اضافه شده بود که از Store خریدم ! ولی بعضی ها مثل آهنگ های linkin park و marilyn manson نیومده!

هاااااااااااااااااااا جدی میگی . من هر طور شده میگردم پیداش میکنم تو هم یکم فکر و انگولک کن ببین چی میشه

شارجم کردی اساسی ....:love:

اقا جواد نشد که نشد !!!
هر کاری کردم نشد ببینم شما از توی بازی Update کردین چون توی Hint های بازی نوشته باید از منوی Online
چک کنید ببینید که چیزی هست یا نه منم که نمیتونم ON شم چون بازی من اورجینال نیست !!!

اگه کسی میدونه چطور باید این کارو کرد یه کمکی بکنه:((

جواد جون اگه کپی نباشه که حله فقط ON شو بعدش از توی منوی Online چک کن !!!!!!!!!

ای خدا چی میشد یدونه فقط یدونه بازیه درست و حسابی داشتم :( :((

جواد بازیت اریژناله یا از اون کپی رایت هاست؟
من بازی اریجینال کم میخرم! فکر کنم آخریش re 4 برای PC بود :دی

شوخی نکن جوادو کپی:biggrin1::biggrin1:
راس میگه :دی جوادو کپی :دی باید بگی جوادو اریجینال :دی

جواد جون اگه کپی نباشه که حله فقط ON شو بعدش از توی منوی Online چک کن !!!!!!!!!

ای خدا چی میشد یدونه فقط یدونه بازیه درست و حسابی داشتم :( :((
من پدر ِ پدربزرگم اومد جلو چشمم از بس امتحان کردم! نمیشه! :mad:

Original رو چند میگیری جواد ؟ اگه اصلشو بگیریم که یه دسته گیتارم کاسبیم.:cheesygri
فکر کنم گیم اسپات گفته بود بخش آنلاین نسخه ی PC مشکل داره،یعنی یه بار میشه یه بار نمیشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or