Guitar Hero 3 Legends Of Rock

• Thread starter Thread starter GlaDOS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
جل الخالق

هر جا میرم میگن هیچکس نمیاره. ( به خاطر داشتن صحنه های غیر اخلاقی ) واقعا همین طوریه؟:(

بازی تو کرج پیدا نمیشه؟ شوخی میکنی؟ من یه روز بعد از عرضه ی بازی رفتم بازی رو گرفتم
1000 تومان ناقابل !

صحنه های غیر اخلاقی؟ منظورت چیه؟ من که هیچی ندیدم!!! (به جز لباس Casey lynch & judy nails) در ضمن به نظرم welcome to the jungle بهترین آهنگ و SLASH هم بهترین گیتاریسته.

بهترین آهنگش که بدون شک (البته از نظر من) آهنگ One از metallica هست..بعد آهنگ before I forget از slipknot و بعدش welcome to the jungle از gun,s & roses !!!!

پ.ن: برم gh 3 بزنم که GH خونم اومده پایین :biggrin1:

واسه انجام این بازی حتما باید لوازم جانبیش رو داشته باشیم:confused:؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیر :دی
به راحتی میتونی با کیبرد بازی کنی...البته زیادم راحت نیست.بخواهی expert بازی کنی دست مبارک ناقص میشه

سلام به همه دوستان.من یه مشکل اساسی دارم.کلیدها رو که رو نتها میزنم اصلا کار نمیکنن.یعنی اهنگ زده نمیشه.کلیدها بلال و پایین میرن اما اهنگ زده نمیشه.مگه به جز کلیدهای v,c,x,z وشیفت کلید دیگری هم باید زد؟من دو شماره قبلشو رو ps2 تموم کردم بدجور تو کف اینم.ممکنه بازی من مشکل داشته باشه؟ من از west گرفتم.ممنون میشم کمک کنید

بازی تو کرج پیدا نمیشه؟ شوخی میکنی؟ من یه روز بعد از عرضه ی بازی رفتم بازی رو گرفتم
1000 تومان ناقابل !

صحنه های غیر اخلاقی؟ منظورت چیه؟ من که هیچی ندیدم!!! (به جز لباس Casey lynch & judy nails) در ضمن به نظرم welcome to the jungle بهترین آهنگ و SLASH هم بهترین گیتاریسته.
میتونی بگی از کجا خریدی.پایین خونه ی ما مغازه ی Hooyad هست.از اونجا پرسیدم گفت نمیاریم.:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or