Guitar Hero 3 Legends Of Rock

• Thread starter Thread starter GlaDOS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا ببخشیدا من حتما سوالم تکراریه ولی صفحه ی قبلی رو نخوندم . شرمنده:blushing:
یه بار میشه توضیح بدید من وقتی مثلا میاد کلید سبز رو بزن سبز رو میزنم باید نگه دارم یا باید کلید دیگه ای رو بزنم یا باید بزنم بعد سریع ول کنم ؟؟؟؟ چطوریه ؟؟؟

شما باید کلید ها رو بصورت کوتاه و بلند نگه داری.در ضمن کلید های جهت نما اونی که جهت بالا داره همزمان باید با دکمه x-c-v-z یعنی سبزو قرمز وابی و زرد نگه داری .اونای که کوتاه هست سریع بزنید ول کنید اونای که بلند هست نگه دار. البته همزمان با کلید جهت که به سمت بالاست.امیدوارم درست توضیح داده باشم.:biggrin1:

با سپاس

شما باید کلید ها رو بصورت کوتاه و بلند نگه داری.در ضمن کلید های جهت نما اونی که جهت بالا داره همزمان باید با دکمه x-c-v-z یعنی سبزو قرمز وابی و زرد نگه داری .اونای که کوتاه هست سریع بزنید ول کنید اونای که بلند هست نگه دار. البته همزمان با کلید جهت که به سمت بالاست.امیدوارم درست توضیح داده باشم.:biggrin1:

با سپاس

ممنون از راهنمایی خوبتون .

اوه اوه چقدر سخته . :eek::cheesygri

بدووووووووووووووووون گیتار با گیتار بزنید!!!

اقا من چند روز پیش خوابیده بودم ییهو یه فکری به ذهنم رسید این:

کیبورد رو مثل گیتار دست بگیرید فقط باید جای کلیدهای خود رو با 1 2 3 4 5 عوض کنید به من که خیلی بیشتر حال میده گفتم بگم اگه کسی خواست امتحان کنه:blushing:

سلام دوستان
می شه بفرمایید کنترل گیتار این بازی برای کامپیوتر هست؟
اگه هست قیمتش چنه؟
کجا می فروشن آیا سایت اینتر نتی خاصی به صورت پستی می فروشه؟
من مبدل دسته ps2 را دارم که بتوان دسته ps2 روی کامپیوتر کار کنه آیا می توان به گیتار بازی نسخه ps2 آن وصل کرد و بازی کرد؟(امید وارم حرفمو متوجه شده باشد)

در مورد این هم هیچی نمی گم خودتون قضاوت کنید.:eek:
821fm34.jpg
[/IMG]

آخرین ویرایش:
بزارید آخرین مدرک دال بر وجود داشتن کنترل گیتار بازی guitar hero برای پلتفورم pc رو اعلام کنم.:confused:

این قسمت رو از سایت aspyr سازنده این بازی گرفتم به خطی که با رنگ قرمز اشاره شده دقت کنید.

Operating System: Windows XP SP2, Windows Vista
CPU Processor: Intel Pentium D (Dual Core) 2.8GHZ or AMD Athlon 64 3500+
Memory: XP - 1 GB RAM, Vista – 2GB RAM
Hard Disk Space: 5.1 GB + 1GB Swap File
Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card
Video Card: 3D Hardware Accelerator Card Required – 100% DirectX 9.0c compatible 128 MB Video Memory
Video Card (ATI): Radeon X800
Video Card (Nvidia): Geforce 7600
Media Required: 4X DVD-ROM drive
Windows XP/Vista compatible mouse and keyboard with latest drivers
Guitar Hero 3 Official PC Guitar Controller

در ضمن هیچ نگران نباشید اگر نسخه کامپیوتر این کنترل را پیدا نکردید از نسخه ps2 استفاده کنید.

منم اگه پیدا نکردم همینکارو می کنم چون تبدیل دسته ps2 رو دارم.:biggrin1:

اقا قیمتش چنده از کجا میشه خرید؟؟؟

آقا neo ما هم داریم می گردیم
ولی به چند شخص معتبر گفتم واسم جور کنن اگه گرفتم حتما شما رو متلع می کنم و از قیمت و محل فروش آگاه می کنم منتظر ما باشید.

راستی نظرتون در مورد تاپیک های بالا چیه

با تشکر

I A m X e R e X

درود
من این بازی رو تازه گرفتم الان با یه نفر challenge دارم ولی بعضی وقتها نمیدونم چی میشه
گیتارم تکون میخوره و نمیتونام نوتا رو بزنم اینام عکسش

gh3-20070119-204615.JPG

اقای dark light وقتی داری با رئیس بازی می کنی در حین بازی فرت هایی می یاد که اگه اونا رو بگیری بهت قدرت می ده و پس از گرفتن قدرت با زدن دکمه وسط ماوس اون رو فعال کن.

و در ضمن موضوع اصلی این بروم در مورد کنترل گیتار ای بازی واسه pc است اگه مطلب مهمی داری بده .

اقای dark light وقتی داری با رئیس بازی می کنی در حین بازی فرت هایی می یاد که اگه اونا رو بگیری بهت قدرت می ده و پس از گرفتن قدرت با زدن دکمه وسط ماوس اون رو فعال کن.

و در ضمن موضوع اصلی این بروم در مورد کنترل گیتار ای بازی واسه pc است اگه مطلب مهمی داری بده .

درود
شرمنده شاید من درست نمیبینم اخه من title زو Guitar Hero 3 Legends Of Rock دیدم
نه
کنترل گیتار ای بازی واسه pc و یا شما ....
در هر صورت ممنون بابت راهنمایی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or