GTA V VS WATCH DOGS

کدام بازی؟؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    249
  • نظرسنجی بسته شده است .
مقایسه این دوتا مثه مقایسه FIFA با Mortal Kombat!! :|
ولی اگه بخواییم مقایسه کنیم به نظرم Watch Dogs قطعا برنده این مقایسه است!
چون WD اولین نسخشه و تو دوسال ساختنش ولی GTA بیست ساله داره ساخته میشه هنو اینه! :))
گرافیک WD هم که در یک مقایسه کلی خیلی سرتر از GTA هست
همین دو امتیاز امتیاز بزرگری هست که هرچقد دیگه از زاویه های دیگر GTA امتیاز بیاره درسته شاید قوی باشه ولی به خاطر این دو دلیل از WD میبازه این مقایسه روb-)
امیدوارم منظورمو رسونده باشم ;)

چون WD اولین نسخشه و تو دوسال ساختنش ولی GTA بیست ساله داره ساخته میشه هنو اینه! :))
همین دو امتیاز امتیاز بزرگری هست که هرچقد دیگه از زاویه های دیگر GTA امتیاز بیاره درسته شاید قوی باشه ولی به خاطر این دو دلیل از WD میبازه این مقایسه روb-)
WD گرافیکش از GTA V بالاتره ؟ =)) اون ویدئو که صفحه قبل هست رو دانلود کنی همه چیزو متوجه میشی
ما داریم نسخه های نسل 7 رو مقایسه می کنیم! قطعا wd روی نسل بعد کیفیت بالاتری داره که اگر نداشتم که دیگه هیچی!

از چه لحاظی میگی واچ داگز سر تر از جی تی ای وی هستش؟یه کمی توضیح بده...

البته تو واچ داگز وقتی شب میشه بعضی جا ها بهتر از جی تی ای میشه در مورد بارون هم که همه میدونن بازم واچ داگز برتره ولی در بقیه موارد به پای جی تی ای وی نمیرسه:)

WD گرافیکش از GTA V بالاتره ؟ =)) اون ویدئو که صفحه قبل هست رو دانلود کنی همه چیزو متوجه میشی
ما داریم نسخه های نسل 7 رو مقایسه می کنیم! قطعا wd روی نسل بعد کیفیت بالاتری داره که اگر نداشتم که دیگه هیچی!

دیگه بدتر..
همین که راکستار جیگر مولتی پلتفرم بودن را نداره یه ضعف بزرگ برای GTA هست...و همچنین جیگر عرضه بازی برای نسل جدید و PC!!
اگر بخوایم طبق حرف شما مقایسه کنیم صبر کنید 20 سال دیگه که نسخه Watch Dogs V اومد اونو با GTA مقایسه کنید ;)))

از چه لحاظی میگی واچ داگز سر تر از جی تی ای وی هستش؟یه کمی توضیح بده...

البته تو واچ داگز وقتی شب میشه بعضی جا ها بهتر از جی تی ای میشه در مورد بارون هم که همه میدونن بازم واچ داگز برتره ولی در بقیه موارد به پای جی تی ای وی نمیرسه:)

در مقایسه شما باید امتیازات طرفین رو ببینید تا مقایسه عادلانه ای باشه...!!
البته در ابتدا هم گفتم این مقایسه از پایه غلط هست!

به نظرم WD نکه بهتر باشه بلکه برنده این مقایسه است چون برای نمونه دو تا از امتیازات برتر WD رو خدمتتون گفتم که مهمترین ساخت اولین نسخه در 2 سال و اندی بود که GTA الان بالغ بر 20 ساله داره ساخته میشه!!
حالا ممکنه بازی GTA در گیم پلی و مسائل این چنینی بهتر باشه ولی در کل اگر مقایسه عادلانه ای کنید...متوجه میشید که برنده مقایسه WD هست ;)

به نظرم WD نکه بهتر باشه بلکه برنده این مقایسه است چون برای نمونه دو تا از امتیازات برتر WD رو خدمتتون گفتم که مهمترین ساخت اولین نسخه در 2 سال و اندی بود که GTA الان بالغ بر 20 ساله داره ساخته میشه!!
حالا ممکنه بازی GTA در گیم پلی و مسائل این چنینی بهتر باشه ولی در کل اگر مقایسه عادلانه ای کنید...متوجه میشید که برنده مقایسه WD هست ;)

حالا این 20 سال قبول:dواچ داگز رو توی یه تریلری با gta iv مقایسه کرده بودن بازم تو خیلی جاها واچ داگز شکست میخورد... حالا شما چطور میگین واچ داگز مقابل جی تی ای وی برنده است؟ :-/

شما GTA V بازی کردی؟:-/

حالا این 20 سال قبول:dواچ داگز رو توی یه تریلری با gta iv مقایسه کرده بودن بازم تو خیلی جاها واچ داگز شکست میخورد... حالا شما چطور میگین واچ داگز مقابل جی تی ای وی برنده است؟ :-/

شما GTA V بازی کردی؟:-/

بله بازی کردم..
بله کلیپ رو هم دیدم...ولی اون مقایسه هم درست نبود فقط ضعف WD توی اون کلیپ بود و به هیچ کدوم از نقاط قوت WD نپرداخته بود..
میخواید من هم یه کلیپ بسازم San andreas رو با V مقایسه کنم و بگم V ضعیف تره؟؟؟؟ :p
من دارم از مقایسه درست حرف میزنم...!!!
وگرنه خوب طبیعتا GTA V بازی( از یه لحاظ هایی ) بهتری هست...خوب توی نسل خودش ولی این بهتر بودن دلیل بر این نیست که توی این مقایسه برنده باشه!

دیگه بدتر..
همین که راکستار جیگر مولتی پلتفرم بودن را نداره یه ضعف بزرگ برای GTA هست...و همچنین جیگر عرضه بازی برای نسل جدید و PC!!
اگر بخوایم طبق حرف شما مقایسه کنیم صبر کنید 20 سال دیگه که نسخه Watch Dogs V اومد اونو با GTA مقایسه کنید ;)))

آخه چه ربطی داره به اینکه 20 ساله gta داره ساخته میشه؟ مگه 20 سال رو روی یه نسخه کار کردن؟! این همه نسل کنسول ها رد شده هر کدوم هم دنیای خودشون رو داشتن!
WD حتی نتونسته در حد IV ظاهر بشه ( روی کنسول های نسل 7 )
اینکه راک استار بازی رو فقط برای 2 تا کنسول عرضه کرده هم ربطی به جیگر و این مسائل نداره، ربطش به قراردادهای تجاری بین سونی، مایکرو و T2 که صاحب *R هست داره

آخه چه ربطی داره به اینکه 20 ساله gta داره ساخته میشه؟ مگه 20 سال رو روی یه نسخه کار کردن؟! این همه نسل کنسول ها رد شده هر کدوم هم دنیای خودشون رو داشتن!
اینکه راک استار بازی رو فقط برای 2 تا کنسول عرضه کرده هم ربطی به جیگر و این مسائل نداره، ربطش به قراردادهای تجاری بین سونی، مایکرو و T2 که صاحب *R هست داره
GTA تو 20 سال به تکامل الانش رسیده واچ داگز قرار نیست همین اول کاری بیاد دهن راکستارو سرویس کنه برای این چیزا باید چند سال دیگه صبر کرد تا ببینم واچ داگز چجوری پیش میره:d

GTA تو 20 سال به تکامل الانش رسیده واچ داگز قرار نیست همین اول کاری بیاد دهن راکستارو سرویس کنه برای این چیزا باید چند سال دیگه صبر کرد تا ببینم واچ داگز چجوری پیش میره:d

خب تو چندسال اینده راکستار هم بیکار نمیشه

Kill or be Killed

gta رو که ندیدم اما rdr که سوتی داره شدید! آخرش ابرها دارن از چپ به راست میرن ولی سایشون داره از بالا به پایین میره:)):d
اما در کل هر 3 بازی جزو برترین چرخه های شبانه روز رو دارن:d

- - -ویرایش - - -

خب تو چندسال اینده راکستار هم بیکار نمیشه

Kill or be Killed
بیکار نمیشینه اما کسی هم فکر نمی کرد اون موقع که CoD برای اولین بار معرفی شد بیاد سر مدال رو ببره:dالبته الان کد بعد اینکه مدال رو شکست داد زد خودشم نابود کرد اما میگم هر چیزی تو این صنعت ممکنه اتفاق بیافته:d

به نظر من اصلا ربطی به اینکه چند ساله دارن می سازن نداره
مگه همه بازی های خوب از قدیم دارن ساخته میشن یا به تکامل!! رسیدن؟
یه بازی مثل TLOU که IP جدید بود چرا بازیه خوبی از آب در اومد پس؟
خدایی این حرفتون خنده داره که gta چون 20 ساله داره ساخته میشه بازیه خوبیه!!!
این همه Ip قدیمی هست که نسخه های جدیدشون گند زدن

اون دوستمون که میگه اون ویدئو فقط بدی های wd رو نشون داده خوب چکار باید می کردن؟ داره مقایسه می کنه دیگه
wd اصلا 10 تا خوبی داره اما مشکلاتش چند برابر خوبی هاشه

به نظر من اصلا ربطی به اینکه چند ساله دارن می سازن نداره
مگه همه بازی های خوب از قدیم دارن ساخته میشن یا به تکامل!! رسیدن؟
یه بازی مثل TLOU که IP جدید بود چرا بازیه خوبی از آب در اومد پس؟
خدایی این حرفتون خنده داره که gta چون 20 ساله داره ساخته میشه بازیه خوبیه!!!
این همه Ip قدیمی هست که نسخه های جدیدشون گند زدن

اون دوستمون که میگه اون ویدئو فقط بدی های wd رو نشون داده خوب چکار باید می کردن؟ داره مقایسه می کنه دیگه
wd اصلا 10 تا خوبی داره اما مشکلاتش چند برابر خوبی هاشه
همون تلو قسمت دومش بهتر از قسمت اولش خواهد بود. بعضی از بازی ها همینطورن، چون سازنده برای قسمت دوم اون بازی تجربه بیشتری تو پیاده سازی ایده ها پیدا میکنه.:d
اگر قبول ندارید میتونید یه نگاهی به متای قسمت اول و دوم آنچارتد،اول و دوم آساسین بکنین تا ببینین بعضی بازی قسمت دومشون خیلی بهتر از قسمت اولشون میشه.

اتفاقا دقیقا به همین 20 سال ربط داره دوست خوبم
بله 20 سال داشتن روی یه بازی به نام GTA کار می کردن!! این خیلی مهم هست!

درسته بحث های تجاری راکستار هست برای انتشار GTA روی کنسول ولی بحث جیگر هم هست برای نرفتنش سمت نسل 8 ! که هرچند باز هم من فکر می کنم جیگر نداشته که برای PC نداده!
و بازم میگم مقایسه درستی نیست! هرکدوم در جای خودشون..

بله بازی کردم..
بله کلیپ رو هم دیدم...ولی اون مقایسه هم درست نبود فقط ضعف WD توی اون کلیپ بود و به هیچ کدوم از نقاط قوت WD نپرداخته بود..
میخواید من هم یه کلیپ بسازم San andreas رو با V مقایسه کنم و بگم V ضعیف تره؟؟؟؟ :p
من دارم از مقایسه درست حرف میزنم...!!!
وگرنه خوب طبیعتا GTA V بازی( از یه لحاظ هایی ) بهتری هست...خوب توی نسل خودش ولی این بهتر بودن دلیل بر این نیست که توی این مقایسه برنده باشه!

جریان این مقایسه ی درست چیه؟:dاز همه لحاظ جی تی ای وی برتر از واچ داگزه دیگه مقایسه ی درست چی میتونه باشه؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or