GTA V VS WATCH DOGS

کدام بازی؟؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    249
  • نظرسنجی بسته شده است .
ا ؟ اینطوریه؟ :دی
AC ـم پس چون OW ـه ما با GTA مقایسه میکنیم :دی

خودش یک جور منطقه دیگه :) :
GTA ماشین داره AC نداره!
GTA دوچرخه داره AC نداره!
GTA هوپیما داره AC نداره!
GTA هلی کوپتر داره AC نداره!
GTA اسلحه گرم مدرن داره AC نداره!
GTA موتور داره AC نداره!
GTA شهرش جدیده ولی متاسفانه AC شهرش مال شونصد سال پیشه!
GTA ...

دقیقا منطق بعضیا توی مقایسه WD با GTA همینه! :|

دیگه فکر نکنم ازاین 2بازی هم سبک تر وجود داشته باشه!!!
بدجوری از روی فن بودن WD داری نظر میدی...
با اومدن نسخه نسل 8 امی GTA نمیدونم دیگه چه سرنوشتی واسه WD رقم میخوره...

شما یه کوچولو فکر کنید .....
WD میتونه با GTA V مقایسه بشه الان بازی GTA نسخه چندومش هست؟؟ WD نسخه چندومش؟؟؟؟؟ خوب پس فکر کنید.....
اونم چون راکستار کل تاریخ شرکت رو برای بازی های جهان آزاد گذاشته ولی یوبی نه!!!! شک نکنید در آینده ی نه چندان دور WD به GTA در نسخه های بعدی و نسل های بعدی بین این بازی ها WD برنده است ولی اگر یوبی نسخه بعدی داشته باشه و وقتش را صرف بازی های چرت نکنه

دیگه فکر نکنم ازاین 2بازی هم سبک تر وجود داشته باشه!!!
بدجوری از روی فن بودن WD داری نظر میدی...
با اومدن نسخه نسل 8 امی GTA نمیدونم دیگه چه سرنوشتی واسه WD رقم میخوره...
به هیچ وجه :|
من فن WD هستم ولی GTA رو ده برابر WD دوست دارم!
من فقط میگم این مقایسه اشتباهه!

این پستیم که دادم یعنی اینکه دلیلی نمیشه هر بازی اپن ورد باشه کشکی مقایسش کنیم که :|
حالا یوبی یک چیزی گفته شما نباید به دل بگیری :دی

ا ؟ اینطوریه؟ :دی
AC ـم پس چون OW ـه ما با GTA مقایسه میکنیم :دی

خودش یک جور منطقه دیگه :) :
GTA ماشین داره AC نداره!
GTA دوچرخه داره AC نداره!
GTA هوپیما داره AC نداره!
GTA هلی کوپتر داره AC نداره!
GTA اسلحه گرم مدرن داره AC نداره!
GTA موتور داره AC نداره!
GTA شهرش جدیده ولی متاسفانه AC شهرش مال شونصد سال پیشه!
GTA ...

دقیقا منطق بعضیا توی مقایسه WD با GTA همینه! :|
من خودم به GTA V رای دادم چون سر این بازی خودمو کشتم تا انتشار شه که لیک شد ولی من میگم این بازی میتونه با WD مقایسه بشه چرا که نه؟

شما یه کوچولو فکر کنید .....
WD میتونه با GTA V مقایسه بشه الان بازی GTA نسخه چندومش هست؟؟ WD نسخه چندومش؟؟؟؟؟ خوب پس فکر کنید.....
اونم چون راکستار کل تاریخ شرکت رو برای بازی های جهان آزاد گذاشته ولی یوبی نه!!!! شک نکنید در آینده ی نه چندان دور WD به GTA در نسخه های بعدی و نسل های بعدی بین این بازی ها WD برنده است ولی اگر یوبی نسخه بعدی داشته باشه و وقتش را صرف بازی های چرت نکنه

2 تا نکته :
1- راکستار پیشرفت نمیکنه ؟؟ ایستاده تا یوبیسافت برسه بهش ؟؟
2- اگه یوبی گند نزنه به بازی و هر سال 10 تا ازش نده بازی خوبی میشه ولی مطمعن باش تا الان 3 تا شماره بازی رو ساختند

من خودم به GTA V رای دادم چون سر این بازی خودمو کشتم تا انتشار شه که لیک شد ولی من میگم این بازی میتونه با WD مقایسه بشه چرا که نه؟
منم خودمو کشتم و از اولین صفحه تاپیک اینقدر دلیل و مدرک آوردم که چرا نمیشه از هیچ نظری این دوتا رو با هم مقایسه کرد! :دی
بعد شما اینجا میگی:
اقا غلظ کردم مقایسه کردم اثلا نمیشه
بعد الان میگی میشه؟ :|

من دیگه حرفی نمیزنم و شمارو دوباره به این پستم دعوت میکنم تا یک دور دیگه بخونید :
http://forum.bazicenter.com/thread88946/#post3240766

بنظر من زمانی مقایسه ی این دوبازی درسته که حداقل دوتا نسخه دیگه از واچ داگزبیاد...همین GTA که اینقدر میگید شاهکاره از همون نسخه ی 1 شاهکارنبوده که..پله پله منتشر شد و توهرنسخه نواقص قبل خودش رو ترمیم کرد و درنهایت تو نسخه ی V به یک بازی 90درصد بی نقص رسید..واچ داگز هم همینجوره..همه بازیها همینطورن..یه بازی پیدا شده تو سبک اپن ورلد که میخاد با GTA مبارزه کنه.اولا باید به شجاعت یوبیسافت بابت چنین تصمیماتی احترام بزاریم و این رو درنظر بگیریم که یوبیسافت تو سال از10 تا بیشتر عنوان میده بیرون..درحالیکه ازون سمت اگه اشتباه نکنم R* سالی یکی دوتا میده بیرون..خب شما وقتی برای تعداد زیادی بازی برنامه ریزی کردی باید کیفیت کارتو تقسیم کنی تا به همه برسه دیگه. نتیجه این میشه که راکستار با 100درصد قوا به ساخت یک بازی مشغول میشه و یوبیسافت با 60درصد توانش.... اگر واچ داگز 2 تمدید شد بدونید پشت بندش یکی دوتا دیگه هم میاد..یوبیسافت خودش گفته بود با IPهای جدیدمون تا 7-8 سال کارداریم...خبرشو تو سایت دنیای بازی خونده بودم..

بنظر من واچ داگز حقش ضایع شد ..میتونست بهترعمل کنه...خب قسمت نبوده..الان مطمئنم سازندگانش نقاط قوت و ضعف رو بالاپائین کردن و دو حالت داره 1)درساخت نسخه ی بعدی بازی (درصورت تمدید) این عیوب رو برطرف میکنن و به نقاط قوت یک سری نقاط جذاب دیگه اضافه میکنن 2)اگر تمدید نشد، حداقل یه تجربه به دست آوردن و اصول ساخت یک اپن ورلد استاندارد دستشون اومده..من هنوز واچ داگز رو بازی نکردم ولی مطمئنم اگر همون چند دقیقه اول برام دلنشین باشه تمامی حرف گیمرها و سایت های نقد و متا و ....... رو میندازم پشت گوشم و با بازیم حال میکنم.

بدیه گیمرها اینه که فکر میکنن بازی ساختن پشمکیه و یه آقایی نشسته پشت کامپیوتر واسه خودش کلیک میکنه یه بازی میسازه. واینکه از لحظه ی معرفی بازی میان همه جا جار میزنن بازی شاهکاره و فلان. .دیگه نمیدونه که چقدر پیاده کردن ایده ها سخته و باید علاوه بردانش توانایی پیاده کردنش رو هم داشته باشی.. و بد تراینکه فکر میکنن همه ی بازیهای دنیا تو GTA و امثالش خلاصه شدن..اگه اینطوریه که دیگه بقیه شرکتها باید درشون رو تخته کنن..!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or