GTA V VS WATCH DOGS

کدام بازی؟؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    249
  • نظرسنجی بسته شده است .
چرا میشه مقایسه کرد ، ولی فقط نسخه های نسل هفتم watch dogs با gta تا قشنگ بررسی شهالان که تصاویر watch dogs دیدم دلسرد شدم چون شهرش خیلی بی روحه ادم نیست توشGta ادم حال میکرد پر ادم و npc بود بازی.

چرا میشه مقایسه کرد ، ولی فقط نسخه های نسل هفتم watch dogs با gta تا قشنگ بررسی شهالان که تصاویر watch dogs دیدم دلسرد شدم چون شهرش خیلی بی روحه ادم نیست توشGta ادم حال میکرد پر ادم و npc بود بازی.
اینم گفتم :دی
1- GTA ساخته راکستاره! آیا راکستار باشرکت دیگه ای قابل مقایسه است؟
:|
2- GTA مال نسل هفتم بود و فقط روی دو تا کنسول ریلیز شد و نسخه PC هنوز ریلیز نشده دارید با یک بازی نسل هشتمی مقایسش میکنین!
3-
GTA رو نمیتونید با نسخه نسل هفتمی WD مقایسه کنید به دلیل اینکه WD روی 7 پلتفورم ریلیز میشه ولی GTA روی دو پلتفورم عرضه شده و این کل قضیه رو عوض میکنه چون شرکتی که داره روی دو پلتفورم نسل هفی کار میکنه 100% میتونه عنوان با کیفیت تری از شرکتی بده که بازی رو داره واسه نسل هفتم و نسل هشتم و PC + WiiU میده بده!

4- GTA کلا فازش با WD فرق داره! GTA V واسه سرگرمی و فانه که بری دور شهر بچرخی و کیف و حال کنی ولی WD یک بازی با فاز خشک رسمی هست و برای این ساخته نشده که بری دور شهر کیف کنی!

اولا اینکه مقایسه این دوتا خیلی زوده خیلی زود
اما خوب فک کنم با این سبقه طول و دراز و پر و پیمونی که gta داره ... :-q well
مثل اینکه با تفنگ بادی بری جنگ ژ-3 !!

من فکر کردم کل 2 تا بازی رو میخواین مقایسه کنید اومدن به V رای بدم بعد یهو دیدم منظورتون گرافیکه. اونایی که V رای دادن آدم های جالبی هستن:|

ده تا دیگه هم واچ داگز بیاد عمرا به جی تی ای برسه ... موتور گرافیکی و گیم پلی و کلا همه چی جی تی ای یه سر و گردن بالاتر هست ... من با ماشین تصادف میکنم چراغش هم نمیشکنه تو واچ داگز ... البته من نسخه نسل ۷ بازی کردم راجع به نسل هشت نظری نمیتونم بدم دوستان که بازی کردن بیان بگن ... کدام یکی از ماموریت های واچ داگز به بانک زدن جی تی ای میرسه

ده تا دیگه هم واچ داگز بیاد عمرا به جی تی ای برسه ... موتور گرافیکی و گیم پلی و کلا همه چی جی تی ای یه سر و گردن بالاتر هست ... من با ماشین تصادف میکنم چراغش هم نمیشکنه تو واچ داگز ... البته من نسخه نسل ۷ بازی کردم راجع به نسل هشت نظری نمیتونم بدم دوستان که بازی کردن بیان بگن ... کدام یکی از ماموریت های واچ داگز به بانک زدن جی تی ای میرسه

اینا اصلا قابل مقایسه نیستن و از هر نظری بخوای دقت کنی هیچ وجه اشتراکی باهم ندارن و gta v یه سر و گردن بالاتر از wd هستش... واقعا میشه گفت gta v یه گیم نسل هشتمی هست و از هر نظری حیرت آوره... پیشنهاد میدم کلا تاپیک حذف شه...;)

اینا اصلا قابل مقایسه نیستن و از هر نظری بخوای دقت کنی هیچ وجه اشتراکی باهم ندارن و gta v یه سر و گردن بالاتر از wd هستش... واقعا میشه گفت gta v یه گیم نسل هشتمی هست و از هر نظری حیرت آوره... پیشنهاد میدم کلا تاپیک حذف شه...;)

تاپیک حذف باید گردد

چرا بجا بحث دارین دعوا و توهین میکنین
هرکسی فن یکی از اینهاست دلیل نمیشه دعوا کنید.
GTA به خاطر فان بودنش و WD هم به قول دوستان رسمی بودن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or