GT5 هنوز در 90 درصد پاياني است

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
gt55.jpg

نه كمتر ، نه بيشتر.
رئيس Polyphony يعني آقاي Kazunori Yamauchi گفته كه GT5 هنوز در 90 درصد تكميلي به سر ميبرد.

"Gran Turismo 5 در حدود 90 درصد هستش ، و 140 نفر دارن روي بازي كار ميكنن" .اينا رو به Inside Line گفته .

Yamauchi گفته كه همون 90 درصدي كه قبلا در ژانويه گفته بودم و نه چيز ديگري .
" حدود 90% از بازي تكميله و ما داريم روي 10% پاياني كه همون پُليش و اينجور مسائل هست كار ميكنيم." اين گفته ي اول سال ايشون بود.

منبع

تا اونجایی که یادمه خیلی وقت پیش هم گفته بودن بازی 90 درصد تکمیل شده گویا هنگ کرده یا شایدم cd مشکل داره یا شایدم من اشتب میکنم :biggrin1:

5 ماه پیش تا حالا همون 90 درصدن ؟! :confused: معلوم نیست استاد کبیر یامائوچی چه ابر بازی تاریخی رو میخواد تحویل ملت بده که اینقدر روش وسواس نشون میده...

ولی اگه ای ن تاخیر باعث بشه که در اخر شاهد یک شاهکار از سوی سازنده ها باشیم
این همه تاخیر و وعده و وعید اشکالی نداره....
سال2014....یامائوچی:بازی 95% تکمیل شده است..:biggrin1:

آخرین ویرایش:
هاردشون فرمت شده دارن دوباره میسازن ، الکی میگن هنوز همون 90% :biggrin1:

اتفاقا من شنیدم وقتی بازی به 90 % رسید یه برق ضعیف شده بوده تو شرکت فقط هارد ها سوخته سیستمشون همه سالمه هارد بکاپشون هم پارسال نیم سوز شده بود نمیشه از همه اطلاعاتش استفاده کرد.:biggrin1:

انتظار برای این بازی زیاد شده اما بازم شیرینه در آخر که بازی به دستت میرسه . .:love:

6 ماه پیش گفتن 90 درصد الان هم میگن 90 درصد تازه 140 نفر هم دارن روش کار میکنن..!

با این تفاسیر باید بازیی درست کنند که حداقل تا 10 سال دیگه هیچ بازیی حتی به نزدیکش هم نرسه..

خوب حینِ ساختِ بازی یه تجربه یا ایده ی جدیدی به ذهنِ کارگردان یا بچه های تیمِ سازنده میرسه که بعد از تایید شدن , اونُ تو بازی قرار میدند , که همین علت باعثِ دیرتر گُلد شدن بازی میشه...وگرنه بازی در حال حاضر , از اونی که تو ذهنِ سازنده ها در اوایلِ ساخت بازی بودِ جلوترِ...

خوب حینِ ساختِ بازی یه تجربه یا ایده ی جدیدی به ذهنِ کارگردان یا بچه های تیمِ سازنده میرسه که بعد از تایید شدن , اونُ تو بازی قرار میدند , که همین علت باعثِ دیرتر گُلد شدن بازی میشه...وگرنه بازی در حال حاضر , از اونی که تو ذهنِ سازنده ها در اوایلِ ساخت بازی بودِ جلوترِ...

LOL . نه بیاد همون تو فکرشون باشه بعد این همه سال .:biggrin1: بازی به نظر من آماده ریلیز هستش فقط سونی یه چند وقتی صبر کرده که مثل GOW3 به بی کنسولی تو بازار نخوره این جوری .

کیوان جان اون 90 % درسته زمان بره اما نه به اندازه ساخت یک بازی جدید که 1 سال طول بکشه تو این 1 ساله میشود 1بازی به کل متفاوت پیش شروع ش آماده شه با متور بازی وقتیu2 2 سال طول کشیده یه پولیش 1 سال طول میکشه .:biggrin1: البته بگم 1 سال نمیشه اینم برای این گفتم تا وقتی تاریخ رو مشخص کنن میشه .:(

اما همیشه کارش درست بوده کسی که این بازی رو بخواد بازی کنه 10 سال هم براش صبر میکنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or