GT5 هنوز در 90 درصد پاياني است

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
gt55.jpg

نه كمتر ، نه بيشتر.
رئيس Polyphony يعني آقاي Kazunori Yamauchi گفته كه GT5 هنوز در 90 درصد تكميلي به سر ميبرد.

"Gran Turismo 5 در حدود 90 درصد هستش ، و 140 نفر دارن روي بازي كار ميكنن" .اينا رو به Inside Line گفته .

Yamauchi گفته كه همون 90 درصدي كه قبلا در ژانويه گفته بودم و نه چيز ديگري .
" حدود 90% از بازي تكميله و ما داريم روي 10% پاياني كه همون پُليش و اينجور مسائل هست كار ميكنيم." اين گفته ي اول سال ايشون بود.

منبع

هرچی اين تاخيرات بيشتر طول ميکشه ، انتظارات بالاتر ميره .....
واقعاً نميدونم کی ميخوان اين مسخره بازيها رو تموم کنن و بازی رو عرضه کنن .....
چجور روشون ميشه بعد از 5 ماه بگن که پروژه هيچ پيشرفتی نداشته !!!
پس اين همه مدّت چکار ميکردن ؟!؟

اخر سر این بازی چنتا شهید و مفقودالاثر به جا میزاره:biggrin1:
اقا کجای کاری.من خودم یکی از همین زجر کشیده هام.خدا بگم چیکارشون کنه.اخه یکی نیست به این یامائوچی لامصب بگه باباجان تو اصلا بازیت بهترین بازیه قرن ولی وقتی اینهمه کشته بده چه فایده ای داره:biggrin1:خون این بازیبازها گردن یامائوچیه:biggrin1:

هرچی اين تاخيرات بيشتر طول ميکشه ، انتظارات بالاتر ميره .....
واقعاً نميدونم کی ميخوان اين مسخره بازيها رو تموم کنن و بازی رو عرضه کنن .....
چجور روشون ميشه بعد از 5 ماه بگن که پروژه هيچ پيشرفتی نداشته !!!
پس اين همه مدّت چکار ميکردن ؟!؟
ای بابا داداش ولمون کن زرت و زورت میریزین میگین شورشو در اودره بده داره واسه بازی کار میکنه؟ اصلا حال میکنه سال 3012 بازیرو بده بیرون به کسی چه ربطی داره
فکر میکنین با شرمندگی این 90% رو اعلام کرده؟نخیر ایشون با تمام افتخاراومدن گفتن چون گیمرها واسه ما خیلی با اهمیت هستن ما داریم با کیفیت خیلی بالا میریم جلو پس فعلا همون 90 هستیم

ای بابا داداش ولمون کن زرت و زورت میریزین میگین شورشو در اودره بده داره واسه بازی کار میکنه؟ اصلا حال میکنه سال 3012 بازیرو بده بیرون به کسی چه ربطی داره
فکر میکنین با شرمندگی این 90% رو اعلام کرده؟نخیر ایشون با تمام افتخاراومدن گفتن چون گیمرها واسه ما خیلی با اهمیت هستن ما داریم با کیفیت خیلی بالا میریم جلو پس فعلا همون 90 هستیم

دوست من یکم اول خونسرد باش دوم همین دوستان صبر شون تمام شده البته من خودم هم همین جور اما همشون به GT عشق میورزن اما اینش بد بوده که تا الان چند دفعه تاریخ ریلیز عوض شده وگرنه خود بچه ها حاظر هستن 10 سال هم بازم صبر میکردن اگه چند دفعه تاریخ ریلیز عوض نمیشود مثل من که الان کلی ساله منتظر یه SP جدید از سونی هستم و شاید خیلی از بازی ها امدن یا شاید بیان بازم این معلوم نیست دوستان این جوری خسته و دل شکسته نمیشودن .:((

همچين ميگي مثل اسپلينتر سل در مياد كه انگا متوسط امتيازش 4 شده!!!
رامین جان امتیاز 87 واسه بازی که از سری فوق العاده ایی مثل اسپلیتر سل هست کمی از 4 نداره!
من خودم انتظار 90به بالا داشتم!

تا حالا چندبار برای GT5 تاریخ عرضه رسمی اعلام شده و "تاخیر" خورده؟
کیوان جان اگر اشتباه نکنم 2 بار تاخیر خورد.یه بار که گفتن 2008 میاد.دفعه بعدم گفتن 2009 تو ژاپن عرضه میشه که کنسل شد.درسته؟اگر اشتباه میکنم با آرامش و لطافت تصحیح بفرمائید:biggrin1:
کجا تربیت شدی؟

آخرین ویرایش:
یه بار که گفتن 2008 میاد.دفعه بعدم گفتن 2009 تو ژاپن عرضه میشه که کنسل شد.درسته؟
نخیر , 2008 که اصلا حرفی ازش زده نشده بود چطور ممکنه نسخه Prologue اواسط 2008 بیاد نسخه اصلی چند ماه بعدش.
حرفی از 2009 هم زده نشد ,فقط یک بار در TGS 09 گفتند بازی مارچ 2010 در ژاپن عرضه میشه که از همون اول هم واضح بود چنین اتفاقی نخواهد افتاد...

نخیر , 2008 که اصلا حرفی ازش زده نشده بود چطور ممکنه نسخه Prologue اواسط 2008 بیاد نسخه اصلی چند ماه بعدش.
حرفی از 2009 هم زده نشد ,فقط یک بار در TGS 09 گفتند بازی مارچ 2010 در ژاپن عرضه میشه که از همون اول هم واضح بود چنین اتفاقی نخواهد افتاد...

ممنون که از گمراهی در آوردید:biggrin1:ولی واقعا دق کردیم از دست این یامائوچی:(:(

محمّد جان انتظار داری بعد از اينهمه مدّت خوشحال هم باشم !؟؟!؟
مگه دارن چکار ميکنن که اينهمه طولش ميدن ، خودت انصاف بده ، آيا بين نسخه Prologue و نسخه اصلی بايد بيش از 2 سال فاصله زمانی باشه ?!?
بعدش اين چه طرز صحبت کردنه ؟!
من از موقعی که يادم ميآد منتظر عرضه اين بازی بودم حالا نبايد ناراحت باشم ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or