GT5 هنوز در 90 درصد پاياني است

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
gt55.jpg

نه كمتر ، نه بيشتر.
رئيس Polyphony يعني آقاي Kazunori Yamauchi گفته كه GT5 هنوز در 90 درصد تكميلي به سر ميبرد.

"Gran Turismo 5 در حدود 90 درصد هستش ، و 140 نفر دارن روي بازي كار ميكنن" .اينا رو به Inside Line گفته .

Yamauchi گفته كه همون 90 درصدي كه قبلا در ژانويه گفته بودم و نه چيز ديگري .
" حدود 90% از بازي تكميله و ما داريم روي 10% پاياني كه همون پُليش و اينجور مسائل هست كار ميكنيم." اين گفته ي اول سال ايشون بود.

منبع

دوستان یقه یامائچی رو ول کنید اول. دیگه اونایی که GT5 و اخبار و مصاحبه های یامائوچی رو دنبال کردن میدونن یه آدم به شدت کمال گراست، به این معنی که به هیچ حدی راضی نمیشه. تو یکی از مصاحبه هاش گفته بود من هر چقدر هم روی بازی کار کنم و اونو به دلایل مختلف به تاخیر بندازم، بازم روزی که بازی رو عرضه کنم از این که چرا کم کاری کردم و میتونستم بهتر باشم ناراحتم.
تنها دلیل ِ کند پیش رفتن پروسه ساخت GT5 شخص ِ یامائوچی و ارزشی که برای Gran Turismo و من و شما قائل، پس فکر کنم باید خوشحال باشی تا اینکه زانوی غم بقل بگیریم.

کیوان جان اگر اشتباه نکنم 2 بار تاخیر خورد.یه بار که گفتن 2008 میاد.دفعه بعدم گفتن 2009 تو ژاپن عرضه میشه که کنسل شد.درسته؟اگر اشتباه میکنم با آرامش و لطافت تصحیح بفرمائید:biggrin1:

کجا تربیت شدی؟
کجای حرفم به شما برخورد؟
محمّد جان انتظار داری بعد از اينهمه مدّت خوشحال هم باشم !؟؟!؟
مگه دارن چکار ميکنن که اينهمه طولش ميدن ، خودت انصاف بده ، آيا بين نسخه Prologue و نسخه اصلی بايد بيش از 2 سال فاصله زمانی باشه ?!?
بعدش اين چه طرز صحبت کردنه ؟!
من از موقعی که يادم ميآد منتظر عرضه اين بازی بودم حالا نبايد ناراحت باشم ؟!
سینا اول از همه بگم من نمیدونم از چی صحبتم ناراحت شدی به هر حال ببخشید من عذر میخوام
اما برای صحبتای دیگت باید بگم که مگه دوست نداری یه بازی توپ بازی کنی؟باید خوشحالم باشی نه ناراحت دوست داری این سری با این همه حرفی که پشت سرشه یه چیز متوسط شه؟این عنوان باید king of racing games بشه پس تاخیر بخوره تا با کیفیت تر بشه بهتره تا زود اما با کیفیت خوب

کجای حرفم به شما برخورد؟

سینا اول از همه بگم من نمیدونم از چی صحبتم ناراحت شدی به هر حال ببخشید من عذر میخوام
اما برای صحبتای دیگت باید بگم که مگه دوست نداری یه بازی توپ بازی کنی؟باید خوشحالم باشی نه ناراحت دوست داری این سری با این همه حرفی که پشت سرشه یه چیز متوسط شه؟این عنوان باید king of racing games بشه پس تاخیر بخوره تا با کیفیت تر بشه بهتره تا زود اما با کیفیت خوب
اخه برا اسپلینتر سل هم همین حرفا رو زدن من میگفتم امتیاز ده رو شاخشه ولی بعد دیدم یه بازی متوسط رو به بالا از اب درامد نه شاهکاری که میگفتن میترسم اینم اینطوری بشه

کجای حرفم به شما برخورد؟

خواهش ميکنم محمّد جان ناراحت نشدم ....
من هم دوست دارم که بهترين بازی ريسينگ بشه و با يک شاهکار روبرو بشم ولی نميخوام با بچّه هام بشينم بازی کنم !!!!
بلاخره بين کيفيت و زمان يه رابطه وجود داره و در يه زمانی کيفيت اشباع ميشه و هرچقدر هم که زمان بگزره , بهبود چندانی در کيفيت حاصل نميشه .
به هر حال از نظر من همين الانم خيلی دير شده و اين استاد بزرگ داره بيش از حد وسواس به خرج ميده ......
هرچند همّه اين قضايا رو موقعی که بازی دستمون برسه فراموش ميکنيم .....
به اميد اون روز .....

نترسید بازی به ما میرسه! :d طبق نظرسنجی ها این بازی احتمالا دقایقی قبل از پایان در سال 2012 میاد! و چون معمولا بازی های معروف یکی دو روز زودتر میاند میتونم کمی با این بازی حال کنیم :d پس زیاد نگران نباشید :d

پس از کمی فکر کردن با تیتر مشکل پیدا کردم :d
این 90% پایانی یکجوری منظور رو بد میرسونه انگار که فقط 10% کار شده و 90% آخر مونده :d (بله میدونم که اینجوری نیست ولی خوب ایهام داره تیتر :d )

شرمنده به خاطر اسپم ولی رنجم میداد این موضوع :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or