GRID 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بهرام این از اون حرفا بود هاااا،Forza Horizon که هیچوقت خسته کننده نیست...Forza 4 یکمی بعد مدت زیادی اینجوری می شد ولی :دیکنترل ماشین تو شماره یکش طوری بود که من بعد مسابقه دوم بازی رو پاک کردم این چطوریه؟هنوز ماشین خیلی سخت حرکت میکنه؟ کلا ارزش داره بگیرم؟
منم منظورم اين بود كه مثله forzaست.جفتشون خسته كننده نميشن.منظورمو اشتباه فهميدي :d
در مورد كنترل هم كلا عوض شده و خيلي ساده تر شده و ارزش داره بگيري

آخرین ویرایش:
من اصلا نتونستم شماره اولشو بازی کنم فقط به خاطر کنترل خیلی سختش

این نسخه جدید کنترلش چه جوریه؟شبیه فورزا هست یا نه ؟

Sent from my Neo V using Tapatalk 2

من اصلا نتونستم شماره اولشو بازی کنم فقط به خاطر کنترل خیلی سختش

این نسخه جدید کنترلش چه جوریه؟شبیه فورزا هست یا نه ؟

Sent from my Neo V using Tapatalk 2
من با نسخه یکش خیلی حال کردم تو PC سخت بود (من با صفحه کلید بازی میکردم!) ولی جدا تو کنسول به دلیل استفاده از دسته و آنالوگ بودن چندان سخت نبود!
من روی سومین درجه سختی بازی میکردم فکر کنم savage بود!
من نسخه دیجیتالی اصلی هم grid و هم dirt 2 رو دارم اما فکر نکنم بتونم نسخه اصلی این رو بخرم!((یادش بخیر یه زمانی با یه بازی حال میکردی برای حمایت ازش نسخه اصلی رو میخریدی ولی الان با این وضع دلار!!)
حیف که امتحاناته و با این وضع مالی نمیشه نسخه اصلی رو خرید ان شاالله امتحانات تموم شد کپی رو میخرم ببینم چطوریه!!

بازی خیلی خوبیه گرافیک خیلی خوبیم داره
ولی بدیش اینه که Alfa Romeo Giulietta باید VIP PASS بزنی تا بازشه :(
یکی واقعیشو می خواستم بخرم گفتم اروزن میشه الآن شده 2 برابر قیمت قبلش :((

خب منم امروز گرفتمش.نسبت به نسخه 1 کنترلش خیلی خیلی بهتر شده.شماره 1 خیلی سخت بود.البته دریفتش راحت نیست.به قوله معروف فرمونو ول کنی عقبه ماشین رفته:d
گرافیکشم واقعا عالیه.

با ls.اتفاقا نسبت به شماره اول خيلي راحتر شده و يكم تمرين كني دستت مياد :d

راستشو بخوای من بازیهای ریسینگو با pc بازی میکنم
این grid 2 رو هم با pc دارم بازیش میکنم و دست فرمونم تو pc محشره b-)
کلا برای بازیهای ریسینگی که تو 360 بازی میکنم(انحصاری) یعنی forza4-horizon اینا -یا زمانیکه امولاتور دسته 360 و برای بازیهای pc مثل همین grid 2 تنظیم میکنم میگم
با گیم پد یه جورایی سخته........................................ پس تمرین میخواد.هووم؟

راستشو بخوای من بازیهای ریسینگو با pc بازی میکنم
این grid 2 رو هم با pc دارم بازیش میکنم و دست فرمونم تو pc محشره b-)
کلا برای بازیهای ریسینگی که تو 360 بازی میکنم(انحصاری) یعنی forza4-horizon اینا -یا زمانیکه امولاتور دسته 360 و برای بازیهای pc مثل همین grid 2 تنظیم میکنم میگم
با گیم پد یه جورایی سخته........................................ پس تمرین میخواد.هووم؟
کلا چند دقیقه پای 360 بازیش کردی? توی قسمته Test Drive بری و یه 10 دقیقه تمرین کنی قشنگ میاد دستت.حتی اون دریفتی که گفتم راحت نیستو من الان عینه اب خوردن میزنم:d.خیلی وقت بود یه بازی واقعا رقابتی انجام نداده بودم.خاک بر سره NFS:d
کلا برعکس ورژن 1 این خیلی لذت بخشه.مسخره بازیای شماره 1 رو نداره.
ثلا یکیش اینکه توی 1 اگه 1 میلیمتر بدنه به بقل پیست میگرفت ماشین میرفت لا باقالیا!:d
burner max هم گرفتم ولی بازم سر 2-3 دقیقه میپره بیرون:((

حاجی به قوله یکی از بچه ها برو دی وی دی رو بزن تو فرقه سره اون فروشنده:d

پ.ن:آهنگه منوش چه آرامش بخشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or