GRID 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازی که تا حالا محشر بوده.. :d مخصوصا دریفت هاش که خداس :d;;):x>:)b-)
راستی این difficulty رو کنترل ماشین هم تاثیر داره یا فقط رو حریف ها؟
باو این مسابقه سومی Dizevero (یه همچین چیزیه :d ) تو Season 2 حریف ها وحشین ها! :| یارو فک میکنه مورتال کامبت بازی میکنه رسیدم کنار نفر اول دارم ازش جلو میزنم مثه ... بهم میزنه :| :d

آخرین ویرایش:
مشکل من بیرون پریدن نیست :d
مشکل من اینه که اصلا اجرا نمیشه :|
البته با abgx پچ نکردم ها ، یه راس رایتش کردم رفت

دوست عزیز ISO بازی به تنهایی درست نیست چون topology بازی رو واسه LT3 قرار ندادن! باید آنلاین پچ بشه... طبیعی هست که بازی رو اجرا نکنه.

ظاهرا این نسخه ای که اول لیک شده مشکل داره (نسخه SPARE) یه نسخه دیگه هم دیروز لیک شده (نسخه UNLiMiTED) که احتمالا اون مشکل نداشته باشه.

جوابمو ندادید :|

ظاهرا این نسخه ای که اول لیک شده مشکل داره (نسخه SPARE) یه نسخه دیگه هم دیروز لیک شده (نسخه UNLiMiTED) که احتمالا اون مشکل نداشته باشه.
من که 5شنبه بازیو گرفتم و با توجه به اینکه Unlimited دیروز لیک شده پس مال من Spare هستش ( برنرمکس) ولی تا حالا بی مشکل کار کرده :d

کنترل بازی با شماره اول بازی خیلی فرق کرده

خیلی خیلی بهتر و راحت تر شده

بهتره یکمی توی بخش test drive یکمی بازی کنید تا کنترل بازی دستتون بیاد

من که خیلی از بازیش خوشم اومد ، تنها نکنه منفی بازی که خیلی اعصاب خورد کنه درجه سختی بازیه ، خیلی بازیش سخته نسبت به Most Wanted 2011 و Forza

بازی که تا حالا محشر بوده.. :d مخصوصا دریفت هاش که خداس :d;;):x>:)b-)
باو این مسابقه سومی Dizevero (یه همچین چیزیه :d ) تو Season 2 حریف ها وحشین ها! :| یارو فک میکنه مورتال کامبت بازی میکنه رسیدم کنار نفر اول دارم ازش جلو میزنم مثه ... بهم میزنه :| :d

بزار برسی Season Four ,اونموقع معنی وحشی گری رو میفهمی:d خدا پدر و مادره مخترع این فلشبک رو براش نگه داره:d

این که میگید نسبت به GRIDروون تر شده نگران کنندست(مثل dirtنشده باشه) متاش هم که متوسط شده نمیدونم بگیرم یا نگیرم ماشینشهاش از هواریزن کاملتره؟

این که میگید نسبت به GRIDروون تر شده نگران کنندست(مثل dirtنشده باشه) متاش هم که متوسط شده نمیدونم بگیرم یا نگیرم ماشینشهاش از هواریزن کاملتره؟
كنترل بازي كه تقريبا مثل dirt ولي بازم خيلي بازي خوبيه.ماشين هاي بازي اصلا به كاملي forza :H نيست.ولي در كل بازي خوبيه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or