Split-screen كه داره ولي system link نميدونمدوستان بازیش مود split-screen یا system link داره یا نه؟
Split-screen كه داره ولي system link نميدونمدوستان بازیش مود split-screen یا system link داره یا نه؟
توی یکش system link داشت احتمالا اینم داره.Split-screen كه داره ولي system link نميدونم
برو برنرمکس بگیر خیال خودت رو راحت کنآقا ما چیکار کنیم؟؟؟معمولی بگیریم؟؟
یکی میگه میاد و یکی میگه نمیـاد..

نداره .یک خَیِر بگه این بازی سیستم لینک داره یا نه )x
این سایته رو میشناسم تازه همه ی بازی ها رو هم نزده برا سیستم لینک من فکر کردم گرید 2 سیستم لینک داره این سایته هم نزده که ما بازی کنیم برا همین میخواستم گزارش بدم بهشون .

بهرام این از اون حرفا بود هاااا،Forza Horizon که هیچوقت خسته کننده نیست...Forza 4 یکمی بعد مدت زیادی اینجوری می شد ولیمنم چند ساعتي بازي كردم.كلا بازي با شماره اولش خيلي فرق داره و نسبت به اون خيلي ساده تر شده.گرافيك بازي هم خيلي عاليه مخصوصا صدماتي كه به ماشين وارد ميشه.كوچكترين ضربه اي كه به ماشين وارد بشه به صورت كاملا طبيعي بر روي ماشين نمايان ميشه و واقعا من تو هيچ بازي ديگه اي نديده بودم اينقدر به جزيئات توجه بشه.از نكات منفي بازي هم تعداد كم ماشين ها نسبت به بازي مثل forza.كنترل بازي هم واقعا عاليه(البته اركيده تقريبا).در كل مثل forza اصلا خسته كننده نميشه