GRID 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه خاظر نظرات دوستان دوباره بازی رو تست کردم؛

درست بعد از 45 دقیقه بازی کردن با نسخه معمولی، دستگاه فریز میکنه!!!

پس نسخه معمولی این بازی درست نیست.

نداره .
برو تو این سایت هر بازی که داشته باشه زده:
link.jqe360.com | Xbox 360 System Link community
این سایته رو میشناسم تازه همه ی بازی ها رو هم نزده برا سیستم لینک من فکر کردم گرید 2 سیستم لینک داره این سایته هم نزده که ما بازی کنیم برا همین میخواستم گزارش بدم بهشون .

خب با شرمساری یه ان تاپیک بدم برم:d
بازی رو گرفتم صدا رو بالا کردم و در ها رو بستم با تمرکز شروع کردم به لذت بردن بعد چند ماه دارم یه ریسینگ بازی میکنم که هورایزن نیست:d
واقعا سبک بندی تو ریسینگ یه جورایی داره محو میشه این هم بین ارکید و شبیه ساز هست با تاکیید بر دریفت و کنترل دقیق و حساس ماشین از اهمیتی که به بعضی از انواع مسابقات میده هم میشه فهمید یا چلنج هایی که میذاره
موسیقی و صداگذاری بازی خیلی خوبه بازی هم از همه جهات بسیار بسیار سینمایی هست مخصوصا تو سبک نورپردازی بازی میشه حس کرد این مورد رو
در کل تجربه خوبیه منتظر نقد هم باشید:d

منم چند ساعتي بازي كردم.كلا بازي با شماره اولش خيلي فرق داره و نسبت به اون خيلي ساده تر شده.گرافيك بازي هم خيلي عاليه مخصوصا صدماتي كه به ماشين وارد ميشه.كوچكترين ضربه اي كه به ماشين وارد بشه به صورت كاملا طبيعي بر روي ماشين نمايان ميشه و واقعا من تو هيچ بازي ديگه اي نديده بودم اينقدر به جزيئات توجه بشه.از نكات منفي بازي هم تعداد كم ماشين ها نسبت به بازي مثل forza.كنترل بازي هم واقعا عاليه(البته اركيده تقريبا).در كل مثل forzaست و اصلا خسته كننده نميشه و مثل forza ميشه ساعت ها بازي كرد و لذت برد

آخرین ویرایش:
منم چند ساعتي بازي كردم.كلا بازي با شماره اولش خيلي فرق داره و نسبت به اون خيلي ساده تر شده.گرافيك بازي هم خيلي عاليه مخصوصا صدماتي كه به ماشين وارد ميشه.كوچكترين ضربه اي كه به ماشين وارد بشه به صورت كاملا طبيعي بر روي ماشين نمايان ميشه و واقعا من تو هيچ بازي ديگه اي نديده بودم اينقدر به جزيئات توجه بشه.از نكات منفي بازي هم تعداد كم ماشين ها نسبت به بازي مثل forza.كنترل بازي هم واقعا عاليه(البته اركيده تقريبا).در كل مثل forza اصلا خسته كننده نميشه
بهرام این از اون حرفا بود هاااا،Forza Horizon که هیچوقت خسته کننده نیست...Forza 4 یکمی بعد مدت زیادی اینجوری می شد ولی :دی
کنترل ماشین تو شماره یکش طوری بود که من بعد مسابقه دوم بازی رو پاک کردم این چطوریه؟هنوز ماشین خیلی سخت حرکت میکنه؟ کلا ارزش داره بگیرم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or